SiteDeBucate » smantana

Retete cu smantana

 Strudel cu branza Strudel cu branza
Fierbi taieteii in apa cu sare, ii scurgi si ii amesteci cu o lingura de unt.Bati galbenusurile cu patru linguri de zahar si zaharul vanilat, adaugi smantana, branza de vaci, stafidele, coaja de lamaie si amidonul.Cand s-a omogenizat, adaugi ...
 Gulas de porc Gulas de porc
Speli carnea si o tai cubulete, iar ceapa o toci marunt.Calesti ceapa in ulei si adaugi carnea.Rumenesti aproximativ 5 minute.Adaugi boiaua amestecand usor, apa fierbinte cat sa acopere carnea, sare si chimen, dupa gust.Acoperi cu un capac si lasi sa ...
 Crema caramel I Crema caramel I
Pentru caramel: Zaharul, apa si zeama de lamaie se pun la incalzit, la foc domol, pana se topeste si de obtine un caramel. Se varsa apoi in 6 forme Ramekin, se intinde bine pe fundul vaselor. Se pune deoparte. Pentru crema: Intr-un vas se pun laptele ...
 Gogosele cu morcovi si branza gruyere Gogosele cu morcovi si branza gruyere
Ouale se bat cu smantana, se adauga faina, apoi morcovii dati pe razatoarea mica, branza rasa, sare si piper. Se lasa totul 15 minute, acoperit, la temperatura camerei. Intr-o tigaie se incinge un amestec de ulei si unt, se ia cu lingura din ...
 Pui cu mango si curry Pui cu mango si curry
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in 2 linguri ulei. Cand devine translucida, se adauga pieptul de pui, taiat fasii(cam de lungimea si grosimea unui deget). Se lasa sa se rumeneasca usor. Se varsa apoi totul intr-un vas iar in tigaie se pune ...
 Dovlecei cu branza Roquefort Dovlecei cu branza Roquefort
Dovlecei se taie rondele si se pun la fiert in apa clocotita si sare, pentru 10 minute. Se scot se scurg si se pun intr-un bol, se adauga ouale, smantana, branza Roquefort, sare si piper. Se amesteca toate cu mixerul. Compozitia formata se varsa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari. Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii ...
 Peste pangasius cu sos de curry Peste pangasius cu sos de curry
Cuptorul se incalzeste in prealabil, la 200°C. Intr-un vas ceramic(pentru cuptor), se pune fileul de peste. Intr-un bol se adauga smantana, curry, sare, piper si arpagicul tocat marunt, se amesteca si se varsa peste peste. Vasul se da la cuptor ...
 Felii de paine cu piersici caramelizate Felii de paine cu piersici caramelizate
1.Piersicile se taie in doua, se scoate samburele, apoi se taie in felii. Se adauga 2 linguri zahar intr-o tigaie, se lasa pana se topeste si se adauga feliile de piersici, se amesteca agitand tigaia deasupra focului. Dupa 1 minut se adauga 1 lingura ...
 Mic dejun cu omleta Mic dejun cu omleta
1. Ciupercile si crenguta de rosii, se pun intr-o tigaie, se stropesc cu ulei si se lasa la foc domol. 2. Ouale se sparg intr-o craticioara, se adauga untul si se pun la foc domol, amestecand continuu cu o spatula. Cand ouale au inceput sa se lege, ...
 Papanasi II Papanasi II
Intr-un bol se amesteca branza, faina, grisul, zaharul vanilat, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie, coaja rasa de portocala, oul. Se amesteca toate bine pana se obtine un aluat gros. Daca aluatul este prea subtire se mai adauga gris. Se ...
 Ciolan afumat cu varza dulce si hrean Ciolan afumat cu varza dulce si hrean
Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare, piper, cimbru, dupa gust. Varza taiata marunt se freca cu sare si se scuge de apa pe care o lasa. Se caleste apoi la foc potrivit putin cate putin ...
 Tarta cu sunca Tarta cu sunca
Aluatul:Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat clasic. Se framanta aluatul bine si se da putin la rece. Apoi se imparte aluatul in 2 parti, cu una se imbraca o forma tapetata cu hartie de copt si se inteapa cu o furculita in cateva ...
 Clatite de branza dulce si stafide imbatate la cuptor(reteta portugheza) Clatite de branza dulce si stafide imbatate la cuptor(reteta portugheza)
Va dau 2 variante de aluat.Pt.1)Pune faina in vas,fa o gaura in mijloc,pune ouale,laptele,zaharul,sare si untul topit.Bate bine cu mixerul,acopera si da la rece 1 ora.Pt2)Am facut clatitele astazi asa:Sarea se pune cu faina.Separat se amesteca ...
 Langosi cu smantana, usturoi si branza Langosi cu smantana, usturoi si branza
Se framanta din toate ingredientele un aluat care se pune intr-o punga unsa cu ulei si se lasa la dospit in frigider (se poate tine si o saptamana). Cand a crescut se rupe cate o bucata din el si se intinde pe o planseta unsa cu ulei (eu am facut ...
 Quiche umplut cu legume si bacon a la Leon Quiche umplut cu legume si bacon a la Leon
Ciupercile,dovlecelul,jumatate de rosie,jumate de ceapa,o parte din ardei,se taie gros,se adauga 50gr bacon si usturoiul tocat, se calesc in putin ulei.Cand sa inmuiat se condimenteaza cu vegeta si piper dupa gust.Se umple aluatul cu comp.de ...
 Tarta cu doua umpluturi Tarta cu doua umpluturi
Se zdrobeste cubul de drojdie si se amesteca cu 1/2 lingurita zahar, 1 lingura faina si 40 ml apa. Se lasa sa creasca la cald cca. 15 minute. Intr-un castron se amesteca faina cu sarea, se adauga drojdia, se amesteca, apoi treptat se adauga 5 linguri ...
 Cozonac impletit cu mac Cozonac impletit cu mac
Drodia se dizolva in putin lapte caldut si se lasa sa se umfle vreo 10 minute.Din toate ingredientele se framanta apoi un aluat. Framantati cu mana cam 30 minute daca nu aveti masina de paine. Se acopera apoi aluatul cu o folie sau un prosop si se ...
 torta pasqualina torta pasqualina
spanacul se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita si sarata timp de 10-15 minute.se lasa bine la scurs si se toaca marunt.ceapa se taie,se caleste in ulei,se adauga spanacul tocat si se mai lasa 10 minute pe foc,adaugand la ...
 Pasca cu branza dulce si stafide Pasca cu branza dulce si stafide
Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut.Aluatul se imparte astfel:odata in doua jumatati si o jumatate in trei bucati.Din prima jumatate se intinde o foaie rotunda de marimea formei ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-144
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu smantana - Pagina 88
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z