Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pana raman albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, cu un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin, boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. ...
Pachetele de vitel
Amesteca branza cu smantana pana obtii o crema omogena. Sareaza, pipereaza dupa gust. Adauga busuioc. Fierbe 10-15 minute carnea, apoi las-o sa se racoreasca.Formezi pachetele triunghiulare, pe care le fixezi cu o scobitoare.Cand e fierbinte, pui ...
Boeuf Stroganoff
Tai carnea fasii subtiri pe care le pui in ulei incins sa se prajeasca. Apoi, le lasi pe aragaz, la cald, dar nu pe foc. Calesti ceapa taiata, adaugi ciupercile si le mai lasi sa se caleasca impreuna. Adaugi sare si bulionul. La final, adaugi ...
Antricot de vitel umplut cu pui
Treci carnea de pui prin masina si apoi o pui sa se prajeasca intr-o tigaie in care ai topit untul.La final, potrivesti de sare, piper, o lasi sa se raceasca si o amesteci cu ouale, smantana si patrunjelul. Asezi fiecare antricot pe un suport de ...
Rulade de carne cu orez si garnitura de varza
Speli carnea, o tai felii pe care le bati apoi pe ambele parti, dupa care le fierbi un pic. In vase separate pui la fiert orezul si oul. Amesteci orezul fiert cu oul tocat si verdeata. Pui apoi pe fiecare felie de carne cate o lingura din aceasta ...
Tocanita de vitel cu telina
Cureti ceapa, o toci, apoi o calesti in ulei. Speli carnea, o tai bucati, o adaugi peste ceapa impreuna cu o cana de apa fierbinte si lasi sa fiarba inabusit. Cureti apoi telina, o tai cubulete, o pui peste carnea pe jumatate fiarta, adaugi si foile ...
Escalop de vitel
Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime ...
1