SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Rulouri cu sunca si cascaval Rulouri cu sunca si cascaval
Mixezi intr-un castron faina cu ouale, sarea, laptele si apa minerala. Lasi aluatul sa se odihneasca timp de 10 minute.Intre timp, desfaci salata in frunze. Speli si lasi la scurs rosioarele si salata.Ungi o tigaie cu diametrul de 26 cm cu ajutorul ...
 Saleuri cu cascaval Saleuri cu cascaval
Dizolvi drojdia in putina apa calduta. Dai 100 g margarina pe razatoarea mare, apoi o mixezi cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. incorporezi treptat faina cat cuprinde, pentru un aluat potrivit de tare, pe care il framanti bine.Aprinzi ...
 Rulada cu gem Rulada cu gem
Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare cu sarea. Adaugi treptat zaharul si continui sa bati pana cand se dizolva.In spuma tare obtinuta, incorporezi galbenusurile, apoi faina cernuta, amestecand de jos in sus, cu miscari ...
 Prajitura cu biscuiti si fructe Prajitura cu biscuiti si fructe
Ungi cu unt o tava mica si inalta, in care asezi biscuitii unul langa altul, intr-un strat.Speli fructele, le tai in jumatati si le indepartezi samburii, apoi le asezi peste biscuiti. Aprinzi focul la cuptor.Pentru a prepara crema, mixezi ouale cu ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Alegi dovlecei proaspeti si tineri, care sa nu aiba seminte. ii cureti de coaja, ii tai in rondele groase de 5 mm si ii presari cu sare.Bati ouale cu putina sare si 2 linguri faina. Lasi aluatul sa se odihneasca, intr-o farfurie intinsa, presari ...
 Salata mexicana Salata mexicana
Intr-un vas cu volumul de 2 litri, pui la fiert apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, adaugi amestecul de legume congelate si le lasi sa fiarba timp de 10 minute.Scurgi legumele in strecuratoare si le treci repede, printr-un jet de apa rece.Pentru ...
 Peste cu garnitura de castraveti caliti Peste cu garnitura de castraveti caliti
Speli fileurile de peste, le indepartezi eventualele oase si pielite si le usuci folosind un servet curat. Le treci prin faina amestecata cu sare dupa gust. Le prajesti in 100 ml ulei incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Le scoti pe o farfurie si ...
 Fileuri de peste in crusta de cocos Fileuri de peste in crusta de cocos
Cureti pestele de eventualele oase si pielite. Speli si usuci cu un servet fileu-rile. Le stropesti cu zeama de lamaie si le presari cu sare si piper dupa gust. Amesteci pesmetul cu nuca de cocos.Treci fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut ...
 Pastrav cu salata de fasole verde Pastrav cu salata de fasole verde
Cureti, eviscerezi si speli bine pastravii. ii lasi la scurs, apoi ii treci printr-un amestec de faina, malai si sare. ii prajesti in uleiul incins, la foc mic. Scoti pestii pe servetele si ii pastrezi la cald.Speli, cureti si rupi in bastonase ...
 Peste cu ardei si orez Peste cu ardei si orez
Pui la fiert orezul in 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei, amestecand ca sa nu se prinda.Intr-un castron, amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piper dupa gust. Speli fileurile de peste, le usuci si le tai in 2-3 bucati, pe care ...
 Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi
Speli pulpele de pui si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti si completand cu apa ori de cate ori este nevoie.In timp ce se inabusa pulpele, cureti, speli si tai cartofii in jumatate, pe lungime. Ii adaugi la inabusit ...
 Paste cu pui si ciuperci Paste cu pui si ciuperci
Fierbi pastele fainoase conform instructiunilor de pe pachet, in apa usor sarata, apoi le scurgi in strecuratoare si le clatesti.Intre timp, cureti si speli ceapa, ciupercile si usturoiul. Speli si usuci pieptul de pasare cu un servet. Tai ceapa ...
 Piept de pui cu ciuperci si sos alb Piept de pui cu ciuperci si sos alb
Speli pieptul de pui si il usuci folosind un servet, il tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu cimbru.Cureti ciupercile si ceapa. Speli bine ciupercile, apoi le tai in felii.Asezi feliile de carne pe gratarul incins si ai grija sa le ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Strudel cu legume Strudel cu legume
Framanta faina cu 200 ml apa, ulei si un praf de sare. Lasa la rece aproximativ 30 de minute.Spala bine legumele si taie-le marunt sau fideluta.Scufunda-le apoi in apa clocotita, cam 3 minute. Scurge-le bine, dupa care trage-le intr-o lingura cu unt ...
 Clatite cu ciuperci Clatite cu ciuperci
Din faina, ou, lapte si un praf de sare pregateste un aluat mai moale.Toarna cate un polonic in tigaia incinsa si unsa cu ulei. Rumeneste clatitele pe ambele parti. Separat, taie ciupercile marunt si caleste-le in ulei. Adauga morcovul ras, ardeiul ...
 Cornulete cu rahat Cornulete cu rahat
Dizolva drojdia in lapte. Adauga zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce s-a topit, toarna treptat uleiul.Presara faina in ploaie si din toate aceste ingrediente framanta un aluat numai bun de intins. Imparte aluatul in doua parti egale. O parte mai ...
 Perisoare coapte Perisoare coapte
Pune cartofii la fiert in coaja si cand sunt gata curata-i si zdrobeste-i cu o furculita. Adauga si carnea de pui, fiarta si taiata cubulete.Amesteca acest piure cu 2 oua crude, lapte si drojdie, apoi adauga faina, sare si rozmarin. Amesteca bine, ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb impreuna cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor rumenita in untura.Se sareaza dupa gust. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da la masa. Cu crutoane! ...
 Papricas Papricas
Taie feliute costita si pestisori ceapa si caleste-le in putin ulei, pana se auresc.Cand sunt gata, adauga 1-2 cani cu apa, puiul taiat bucati si boiaua. Lasa la foc mic.Intre timp, din smantana, un praf de sare, ou si faina, prepara un aluat care sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 219
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z