SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) » Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Ingrediente - Cornulete cu rahat

Pentru blat:


15 g drojdie
300 ml lapte
200 ml ulei
3 linguri cu zahar
2 pliculete cu zahar vanilat
1 kg faina
3 linguri cu cacao
Pentru umplutura:
150 g rahat
Mod de preparare - Cornulete cu rahat


Dizolva drojdia in lapte. Adauga zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce s-a topit, toarna treptat uleiul.
Presara faina in ploaie si din toate aceste ingrediente framanta
un aluat numai bun de intins. Imparte aluatul in doua parti egale. O
parte mai framant-o putin cu praful de cacao.
Intinde din fiecare parte de aluat cate o foaie de dimensiunea unei clatite. Peste foaia maro asaz-o pe cea galbena.
Taie apoi triunghiuri, in mijlocul fiecarui triunghi pune cate un cubulet de rahat.
Ruleaza usor si asaza cornuletele intr-o tava neunsa.
Coace la cuptor pana capata o culoare aurie. Dupa ce s-au racit
putin, stropeste-le cu siropul pregatit, la foc mic, din zahar si apa.


Comentarii
Corina (30/12/2012 15:01:43)
Yamii, delicioase:)


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cornulete cu rahat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z