SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere
- intr-un bol inalt se bat cu mixeru:  faina, scortisoara, praf de copt, amoniu, mierea, praful de sare, zaharul vanilat si apa minerala - dupa ce se formeaza o compozitie omogena, fara cocoloase, se adauga stafidele si se amesteca doar cu ...
 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau ...
 Crochete de cartofi cu sunca si mozzarella Crochete de cartofi cu sunca si mozzarella
punem cartofii cu coaja la fiert,cand sunt gata ii curatam si ii pasam ca pt piure.facem o compozitie din sunca,cartofi,1 ou,parmezan si sare,piper.Luam din compozitie si punem in mijloc 1 fasie de mozzarella,inchidem bine si dam prin faina,apoi prin ...
 Tarta cu carne Tarta cu carne
Aluat: Se amesteca faina cu sare, praful de copt si cimbru. Untul moale si oul se adauga peste faina si se framanta un aluat elastic, nelipicios. Umplutura: Pieptul de pui se toaca. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc usor in cateva linguri cu ...
 Crumpi cu galuste Crumpi cu galuste
Din ou, faina si sare se framanta un aluat ca pentru taitei, elastic si nelipicios. Din aluatul format se rup bucati mici, presand bucatica de aluat intre degetul mare si aratator, dandu-i-se o forma aproximativ ovala. Se pun la fiert in apa cu sare ...
 Clatite pufoase cu branza si miere Clatite pufoase cu branza si miere
Branza se mixeaza cu mierea pana devine ca o crema. Se adauga untul moale la temperatura camerei, apoi ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Turnam laptele usor, esenta de vanilie, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de ...
 Clatite blonde si betive Clatite blonde si betive
Ouale se bat bine cu un praf de sare si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, putin cate putin, si apoi berea, tot putin cate putin. Se toarna si faina cat sa iasa un aluat gros ca smantana de tara, adica mai gros decat smantana din comert. Cantitatea ...
 Waflles portugheze Waflles portugheze
ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt . se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic ...
 Turte crocante cu malai Turte crocante cu malai
Se pune malaiul, amestecat cu cimbrul, sarea si pudra de chilli,  intr-un vas si se amesteca cu apa. Se pune uleiul si otetul, amestecand intruna. Se toarna faina, putin cate putin, si se amesteca pana facem un aluat normal. Aluatul nu trebuie ...
 Paine cu invelis crocant din sos de rosii Paine cu invelis crocant din sos de rosii
Mai intai facem maiaua. Apa calduta se amesteca cu zaharul si turnam peste drojdie. Presaram putin faina si lasam la dospit cateva minute, la loc cald. Punem faina intr-un bol iar in mijlocul ei punem  sarea si untul topit (care a fost si ...
 Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere
Intr-un bol de bat cele 4 oua impreuna cu zaharul, vanilia si uleiul. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si laptele. Rezulta o compozitie asemanatoare cu cea de pancakes. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna jumatate din ...
 Pastai cu smantana Pastai cu smantana
pe cat de simplu pe atat de bun: Se toaca ceapa marunt.Se caleste in 2 linguri de ulei + 2 linguri apa. Se lasa cam 5 minute. Se adauga pastaile, care in prealabil au fost fierte aproape total, doi  catei de usturoi taiati felioare si o cescuta ...
 Turtite cu chimen Turtite cu chimen
Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare dar nici moale, sa fie usor de "modelat". Acoperim vasul ...
 Prajitura cu pere Prajitura cu pere
Deci treaba e cat se poate de simpla....am taiat perele in longitudinal, le-am calit cu zahar si unt...apoi le-am asezat frumos intr-o tava...peste ele am turnat un blat simplu de pandispan ( 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 1 praf de copt, ...
 Tort de branza cu piersici Tort de branza cu piersici
Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm  cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor. ...
 Savarine Savarine
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut ,se amesteca cu faina cernuta,zaharul ,uleiul,ou intreg ,putina sare si laptele ramas.Se amesteca bine toate ,va rezulta un aluat moale (smantana groasa) Se lasa la dospit ,pana isi dubleaza volumu.Se ung ...
 Chec marmorat (by ina) Chec marmorat (by ina)
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu un praf de sare.Se pun galbenusurile si se amesteca usor apoi faina,uleiul,zaharul,esenta de rom si  prafu de copt. Se lasa  din compozitie  aproximativ un sfert care se amesteca cu ...
 piersicute piersicute
SE PREGATESTE ALUTUL PENTRU BILUTE: Se amesteca bine ouale cu zaharul dupa care se pune bicarbonatul, uleiul si faina. O mica atentionare, ouale sunt de 60 g, conteza mult gramajul pentu cantitatea de faina.Va rezulta un aluat mai moale ,daca ...
 Chiftelute de curcan si dovlecel Chiftelute de curcan si dovlecel
tocam carnea,curatam dovlecelul si il dam pe razatoare si ii punem sare.amestecam intr-un vas carnea,oul,painea,dovlecelul stors si sare,piper. din compozitia obtinuta formam bilute pe care le dam prin faina,apoi le prajim.noi le-am servit cu salata ...
 Pandispan cu branza, visine si bezea Pandispan cu branza, visine si bezea
Se bat ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala, branza rasa marunt si faina. Se mixeaza bine. Se unge o tava 17 /22 cm cu ulei si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 189
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z