SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Drob de ciuperci Drob de ciuperci
se caleste ceapa in ulei cu ciupercile taiate marunt si se dau la rece apoi. separat se amesteca galbenusurile cu smantana, gogosarul, patrunjelul taiat marunt, se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, se potriveste de sare si piper si se ...
 Platica prajita cu sos de usturoi si mamaliguta Platica prajita cu sos de usturoi si mamaliguta
Se curata pestele si se spala, se cresteaza pe ambele parti cu un cutit ascutit, apoi se condimenteaza cu sare si piper.  Se curata usturoiul si se piseaza, se amesteca bine cu un praf de sare si uleiul de masline pana devine o pasta, apoi se ...
 Tort "Oda Rozei" Tort "Oda Rozei"
Preparea blatului: Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana se vor topi zaharul. Ciocolata se topeste cu laptele in microunde la o temperatura mica -30 secunde , se amesteca foarte  bine , pana se topeste ciocolata si se adauga la ...
 Chiftelute din orez Chiftelute din orez
In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi , sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert un orez mai legat, se lasa la racit. Se amesteca apoi cu patrunjel tocat marunt si ardeiul gras tocat cuburi. Se formeaza chiftelutele ...
 Tarta delicioasa cu pere Tarta delicioasa cu pere
Se framanta un aluat din faina, sare, ulei si 8 linguri de apa rece. Se tapeteaza tava de tarta cu aluat, lasand o margine de 3 cm. Se inteapa cu o furculita, dupa care se da la frigider timp de o ora. Se curata perele, se taie in doua si se scot ...
 Prajitura cu mere si bezea Prajitura cu mere si bezea
Se curata merele,se rad si se pun la distuit cu 9linguri de zahar si putina scortisoara.Se lasa pe foc pana nu mai este zeama deloc de la mere.Se lasa la racit. Intre timp,se separa galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se freaca cu 9linguri de ...
 Mazare cu sos Mazare cu sos
ceapa se curata si se toaca foarte marunt. rosia se curata de pielita si se taie bucatele mici. intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. apoi se pune ceapa si rosia tocate si se lasa putin sa se traga in ulei. dupa ce se inmoaie putin ceapa se ...
 Creme Caramel Creme Caramel
Intr-o craticioara punem apa si apoi turnam zaharul pt. sos in centru ca sa nu atinga peretii vasului. La  foc moderat se lasa sa se caramelizeze fara a amesteca. Este bine sa supraveghem aceasta etapa ca zaharul sa nu se arda peste masura caci ...
 Hribi cu smantana (by gaby) Hribi cu smantana (by gaby)
Se caleste ceapa tocata cu usturoiul in 2 linguri de unt sau se poate si ulei ,dar untul da un gust mai bun. Hribii eu i-am primit congelati si fierti asa ca nu am avut mare lucru cu ei Se pun hribii peste ceapa calita cu usturoi si i-am lasat 4-5 ...
 Pernite picante de cartofi Pernite picante de cartofi
Cartofii se pun la fiert in coaja intregi, apoi se curata si se dau prin razatoare Se amesteca cartofii razuiti cu ouale,sare piper,cascavalul ras,untul si boia am pus eu in loc de susan si curry foarte putin ,la pitici nu le place tare susanul. Se ...
 Cozonaci "Ca la Mama acasa" Cozonaci "Ca la Mama acasa"
Ingrediente: Pentru coca: - 1kg de faina, 5 oua, 250 gr zahar, 50gr drojdie, 500 ml de lapte , 50g de unt, 100 ml de ulei, sare, coaja de portocala si lamaie,vanilie. Pentru umplutura: -albusuri de la 3 oua, 50 gr cacao, 800 gr miez de nuca, ...
 Arome orientale: tort cald de ciocolata, aroma de cuisoare si inghetata de portocale Arome orientale: tort cald de ciocolata, aroma de cuisoare si inghetata de portocale
Se topeste untul impreuna cu ciocolata, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul si se adauga ouale rand pe rand, mixand bine dupa fiecare in parte. Cuisoare zdrobite bine, praf, se amesteca cu faina, praful de copt si sarea si se adauga in ploaie in ...
 Ciulama de pui cu mamaliguta Ciulama de pui cu mamaliguta
Ceapa curatata se taie marunt si se caleste. Adaugam pasta de ardei si carnea tocata marunt apoi potrivim gustul de sare si piper. Adaugam o cana mare cu apa , punem capacul si lasam sa fiarba. Curatam usturoiul si il dam prin presa.Patrunjelul il ...
 Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc
Preparare aluat: Amestecam toate ingredientele si framantam bine. Cand am facut aluatul, il intidem pe o planseta si il asezam intr-o tava unsa cu ulei. Cuptorul trebuie preincins. Peste aluat punem sosul de rosii amestecat cu busuiocul si putin ...
 Surimi cu garnitura de orez Surimi cu garnitura de orez
Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un bol si stoarcem zeama de la ½ lamaie peste ele. Batem oul cu apa, faina si condimentele, omogenizam bine, rezulta un aluat de consistenta ...
 Rulada cu prune si crema de branza Rulada cu prune si crema de branza
Blat: Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se amesteca usor de jos in sus. Se pune hartie de copt intr-o tava si se intinde compozitia. Se coace aprox.10-15 minute , in cuptorul incalzit inainte. ...
 Papanasi prajiti Papanasi prajiti
Se amesteca intr-un bol branza cu zaharul, oul, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina si se framanta aluatul. Se ia apoi cate o lingura de aluat si, cu mainile pudrate cu faina, se formeaza bilute, se ...
 Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie
1. Blatul: Laptele,zaharul,uleiul si mierea se pun pe foc pana se dizolva zaharul,apoi se retrag dupa foc si se incorporeaza 2 oua batute,amestecand bine.Intr-un castron se pune faina(3 parti) si se toarna lichidul si praful de copt stins cu zeama de ...
 Tort cu crema ganache si visine Tort cu crema ganache si visine
Blatul 1: Se freaca galbenusurile cu zaharul foarte bine, apoi se adauga ciocolata topita lichida, faina,albusurile batute spuma tare si esenta de rom. Se tapeteaza o forma detasabila de 26 cm pe fund cu hartie de copt unsa cu unt, apoi se ...
 Tort gustos si frumos, pentru printesa din mine :)) Tort gustos si frumos, pentru printesa din mine :))
Preparare crema ciocolata Se fierbe laptele cu zaharul si cu cele 4 linguri de cacao. Dupa ce laptele a fiert se presara faina amestecand intruna cu telul pentru a nu face cocoloase. Se fierbe pana devine ca o smantana. Apoi se pune pachetul cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 165
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z