SiteDeBucate » Preparate din peste » Pastrav cu maioneza

Pastrav cu maioneza

Ingrediente - Pastrav cu maioneza

2 pastravi
1 morcov
1 telina mica
1 ceapa
1 lingura otet de vin
2 linguri ulei de masline
1 lamaie
100 g maioneza
1 legatura patrunjel
sare
piper.
Mod de preparare - Pastrav cu maioneza
Eviscerati si curatati pastravii, apoi spalati-i bine cu multa apa rece.
Curatati morcovul, telina si ceapa, spalati-le, dupa care taiati in bastonase telina si morcovul, iar ceapa lasati-o intreaga.
Puneti legumele la fiert in 1 I apa cu 1 lingurita sare.
Dupa ce acestea au fiert 10 minute, adaugati pastravii, otetul si uleiul de masline.
Potriviti de sare si piper si fierbeti pestele impreuna cu legumele la foc mic, circa 20 de minute.
Scoateti pastravii si bastonasele de morcov si telina pe o farfurie si lasati sa se scurga de apa.
Serviti pastravii calzi cu garnitura de morcov si telina si cu maioneza.
Presarati legumele cu patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pastrav cu maioneza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z