SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice) » Florio

Florio

Ingrediente - Florio

vin rosu 2 l
sirop visine 1 l
alcool dublu rafinat 750ml
esenta de migdale 1 sticluta

Mod de preparare - Florio
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de 2 l vin rosu, 1 l sirop de visine, 750ml alcool dublu rafinat si o sticluta esenta de migdale. Se pune totul la macerat timp de 6 saptamani in sticle cu dop. Nu se agita in acest timp.



(Adriana Anton - Bucuresti)


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 1.5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Florio
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z