SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Budinca de macaroane cu branza Budinca de macaroane cu branza
Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Intre timp, amestecam 2 oua,cu branza data pe razatoare,zaharul vanilat,zaharul si cescuta de lapte(se pune putin lapte ca sa nu se usuce prea tare cat timp stau in cuptor). ...
 Chec cu gem de capsuni Chec cu gem de capsuni
Se bat albusurile spuma cu zaharul si vanilia. Galbenusurile s e amesteca cu praful de copt,zeama de lamaie,uleiul si laptele dupa cere se amesteca cu albusurile batute spuma ,dupa care se pune faina si se amesteca usor. Se unge tava (eu am pus in ...
 Paine pufoasa cu iaurt Paine pufoasa cu iaurt
Se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la programul de framantat /dospit. Cand aluatul a dospit se unge o tava si se pune in forma dorita se lasa sa mai creasca 15 minute la un loc caldut ferit de curent ,dupa care se unge cu putin ...
 Banana Split Banana Split
Sosul de ciocolata: Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase. Se pune vasul pe foc si se dau cateva clocote, pana incepe sa se ingroase. Se da deoparte, ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Se spala visinele si se scot samburii.Se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusul de galbenus.Se bat spuma tare albusurile cu sarea. Intr-o craticioara se pune zaharul cu apa pe foc.Se tine ...
 Compot de visine Compot de visine
Procedam ca si la compotul de cirese. Punem in borcanele sterilizate, visinele spalate si fara codite. In fiecare borcan vom pune apoi cate 5 linguri cu zahar . La cirese am pus doar 4, dar visinele sunt foarte acre anul asta... Umplem borcanele cu ...
 Briose cu jeleu de visine Briose cu jeleu de visine
Pregatim mai intai jeleul. Punem intr-un vas compotul ,zaharul si praful de budinca. Amestecam bine si fierbem amestecul ,amestecand continuu pana se ingroasa. Daca folosim suc natural de visine vom pune zahar numai daca este nevoie. Oprim focul si ...
 Bezele cu ciocolata Bezele cu ciocolata
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa, care face "turturi" in momentul in care scoatem paleta ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Visinele le spalam, scotem samburii, punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam pana pregatim aluatul. Zaharul si ouale se bat bine pana devin spuma.  Peste, adaugam putin cate putin ulei, amestecand in continuu , apoi laptele si visinata, ...
 Intorsuri dulci si sarate Intorsuri dulci si sarate
Se face un aluat din faina, ou, apa sau lapte, branza rasa si zahar . Se framanta pana nu se mai lipeste de mana. Se imparte in bilute nu foarte mari. Fiecare bila se intinde in foaie foarte subtire cu sucitorul, se ruleaza si se strange melc. Se ...
 Papanasi fierti cu sos de ciocolata Papanasi fierti cu sos de ciocolata
Despre sosul de ciocolata v-am povestit si la Banana Split. Este un sos foarte bun ce poate fi folosit la aproape orice desert. Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa ...
 Parfe de ciocolata Parfe de ciocolata
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. ...
 Wild Pavlova Wild Pavlova
Se bat albusurile spuma tare , iar la final se se adauga amidonul si zaharul pudra. Se pune intr-o tava unsa cu ulei o bucata de hartie cerata, pe care se formeaza din bezea o forma rotunda ( similara cu blatul de tort ). Se coace in cuptorul la ...
 Cherry Pie Cherry Pie
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si zeama de lamaie. Untul se taie in mici bucatele si se framata bine cu faina. Se adauga si apa. Daca aluatul este prea moale atunci se mai adauga 2-3 lg de faina. Se impacheteaza in folie de plastic ...
 Macaroane cu branza Macaroane cu branza
Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se adauga pastele si se lasa la fiert 10 minute.Dupa ce au fiert se scurg de apa intr-o sita si se clatesc cu apa rece. Se pun intr-un castron mai mare si se adauga peste ele  branza rasa, ...
 Melci cu branza si chimen Melci cu branza si chimen
Facem o maia din drojdie,  zahar,putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron,adaugam oul,sarea, restul de lapte, untul moale si maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam 20-30 minute la dospit. Umplutura o preparam ...
 Dulceata de visine Dulceata de visine
Se spala visinile,se scot samburii (cu ajutorul unui aparat special sau a unui ac de siguranta :) )..se aseaza intr-o cratita,un rand de visine,un rand de zahar..se da cratita la frigider pana a 2 a zi... A doua zi se pune la fiert .... pana incepe ...
 Tort Padurea Neagra Tort Padurea Neagra
Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul si cacaoa, dupa care se adauga laptele si uleiul. Consistenta lui va fi mai lichida dar asa trebuie sa fie. Il bagam in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute, la mine a stat o ora. Faceti proba cu ...
 Pui Szechuan Pui Szechuan
Taiem carnea in bucati de 2-3 cm. Ardeii iuti ii taiem marunt, dupa ce am indepartat semintele. Usturoiul il tocam. Morcovii curatati, ii taiem bastonase , ceapa o taiem rondele. Punem uleiul la incins, adaugam ardeii iuti, morcovii si puiul. Lasam ...
 Rulada de bezea cu crema de ciocolata Rulada de bezea cu crema de ciocolata
Crema: Frisca se amesteca cu lapte, apoi se pune praful de budinca. Se mixeaza cateva minute pana se intareste. Se da la rece pana este gata blatul. Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 136
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z