SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Rolls Cinnabon Rolls Cinnabon
Aluat: Se dizolva drojdia in laptele caldut. Se adauga apoi zaharul, ouale, untul moale, sarea si faina. Se framanta aluatul pana devine elastic, dar usor lipicios. Se acopera si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Aluatul se rastoarna pe ...
 Patratele cu brinza si crema de lamiie Patratele cu brinza si crema de lamiie
Facem un aluat din ingredientele de mai sus,sa ne iasa un aluat ca de piine,pe care il punem la crescut.Cind se-a dublat volumul impartim in doua si facem cite o foaie nu prea subtire pe care o taiem fisii in ambele directii.Patratelele rezultate le ...
 Crema de lamiie Crema de lamiie
Intr-un vas cu fundul dublu punem sucul de lamiie,galbenusurile,zaharul si coaja de lamiie,batem bine pina se face ca o spuma dupa care trecem vasul pe foc mic amestecind intruna(sa nu se prinda)pina cind,atunci cind punem lingura ,fundul acesteia sa ...
 Chec cu mere si crema de lamiie Chec cu mere si crema de lamiie
Intr-un vas batem bine ouale cu zaharul pina se face ca o crema,adaugam uleiul, cite putin amestecind mereu, cind l-am terminat adaugam apa si apoi faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava de cozonac(mai mare)unsa cu unt,punem jumatate din ...
 Zahar pudra cu aroma de lamiie sau portocala Zahar pudra cu aroma de lamiie sau portocala
cojim lamaia sau portocala si punem cojile la uscat, cand s-au uscat le dam prin blendar si amestecam cu zaharul. In acest fel avem la indemina zahar cu ce arome dorim.(Eu dupa ce am maruntit bine coaja de lamiie, am pus peste ,zahar tos si am dat ...
 Floricele dulci de primavara Floricele dulci de primavara
Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava. Pentru aluat, se bate untul cu mierea,zaharul, esentele si scortisoara.Se adauga oul si se amesteca.Se adauga laptele si se amesteca usor pana la omogenizare. Intr-un ...
 Paine impletita elvetiana Paine impletita elvetiana
In cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam la dospit. Rasturnam aluatul pe blatul de lucru ( eu ...
 Prajitura cu mere si nuca de cocos Prajitura cu mere si nuca de cocos
Laptele il punem la fiert si in momentul in care da in clocot punem nuca de cocos si omogenizam. Lasam la racit. Untul moale, la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia. Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.La sfarsit se pune faina.Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incat sa se poata modela. Cu mainile ...
 Capsuni cu frisca la halba Capsuni cu frisca la halba
Se spala capsunile si se mixeaza bine si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra si se lasa cateva minute.Intre timp se bate frisca,peste care se rastoarna capsunile si se amesteca bine.Spuma de capsuni se pune in straturi alternativ cu inghetata.Se ...
 Crema de zahar ars cu mere Crema de zahar ars cu mere
Intr-un vas se pun 3linguri de zahar si punem pe foc la caramelizat,rotind cratita din cand in cand pentru a tapeta peretii vasului.Se lasa la racit.Curatam marul si ii scoatem cotorul,il taiem feliute subtiri.Punem feliile de mere peste zaharul ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacao. Se amesteca oul cu laptele, uleiul, vanilia si zaharul pana se topesc cristalele. Ciocolata se topeste la bain marie si se adauga la ingredientele lichide. Se adauga in ploaie, treptat ...
 Galuste cu prune Galuste cu prune
-fierbem cartofii taiati cubulete ca pentru piure, ii zdrobim si ii lasam la racit -adaugam in cartofi ouale, zaharul, sarea, uleiul, faina. Amestecam totul pana se omogenizeza. -prunele le punem cu zaharul si scortioara 30 minute sa stea apoi luam ...
 Gogosari la borcan Gogosari la borcan
Se da apa cu zaharul si otetul in fiert, se adauga foi de dafin, frunze de telina, boabe de piper, boabe de msutar si sarea masurata. Gogosarii se cuarata si se spala, se taie in patru sau se pun intregi. Se verifica sa nu fie si iuti printre ei si ...
 Chec cu banane Chec cu banane
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.Se adauga zaharul si se mixeaza apoi untul topit(la microunde).Bananele se paseaza si se aduga compozitiei impreuna cu ciocolata alba rasa si zaharul vanilat. La sf se ...
 Inghetata Mars cu sos de ciocolata Snickers in bol de portocala Inghetata Mars cu sos de ciocolata Snickers in bol de portocala
Inghetata...Se amesteca batoanele Mars cu laptele si frisca pana ce se dizolva batoanele. Cand incep sa fiarba, opriti focul si dati la o parte. Eu l-am pus la racit pe balcon... Bateti galbenusurile cu zaharul pana devine ca o crema. Bateti ...
 Prajitura delicioasa cu fructe caramelizate si bezea Prajitura delicioasa cu fructe caramelizate si bezea
1. se curata merele, bananele si portocala de coaja si se dau pe razatoare. 2. intre timp punem cele 5 linguri de zahar intr-o cratita si il caramelizam, dupa ce s-a format caramelul punem fructele peste si lasam pana scade sucul din ele. 3. intr-un ...
 Paste de orez cu pesmet Paste de orez cu pesmet
Se fierb pastele in apa cu putina sare si putin ulei Se caleste pesmetul in putin ulei apoi se pune zaharul brun si se amesteca bine,iar la final 3 vanilii Se amesteca pastele fierte cu pesmetul si se servesc calde Sant minunate,intr-o clipita s-au ...
 Papanasi Papanasi
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina.Se formeaza din aluat bile de dimensiunea pumnului.Se strapunge bila cu degetul prin centru, apoi treceti bila prin faina. Usor, mariti gaura ...
 Budinca cu fidea si sirop de zahar ars Budinca cu fidea si sirop de zahar ars
Fierbi fideaua dupa instructiunile de pe pachet,o clatesti cu putina apa rece si o lasi sa de scurga. separi ouale,bati albusurile spuma iar galbenusurile le amesteci cu laptele,smantana,zaharul si coaja de lamaie.Amesteci fideaua cu amestecul de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 89
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z