SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Piftie Piftie
Capul de porc, taiat in patru, se pune intr-un vas mare, impreuna cu picioarele, si se acopera cu apa, cam de trei ori peste nivelul carnii. Se fierbe pana cand aceasta din urma se desprinde de pe oase, iar cantitatea de apa din oala scade. In timpul ...
 Salata boeuf Salata boeuf
Se fierbe bine carnea si se pune deoparte, intr-un vas. Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se lasa la racit. Telina se fierbe intreaga. Toate ingredientele se taie marunt, la fel ca gogosarii si castravetii murati, dupa care se ...
 Toba Toba
Carnea si organele se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa pe foc cam o ora si jumatate, apoi se scot din oala, se scurg si se taie in bucatele potrivite. Burta se curata, se freaca pe ambele parti cu sare grunjoasa si se spala intr-o solutie de apa ...
 Bors calugaresc Bors calugaresc
Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin razatoare. Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa. Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile ...
 Bors de leurda Bors de leurda
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa fara sare 10-15 minute. Se adauga apoi leurda taiata marunt si ceapa tocata. Se mai lasa pe foc 15 minute. Dupa aceea se acreste cu bors si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cand incepe ...
 Bors rusesc Bors rusesc
Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac ...
 Ciorba de ciuperci cu smantana Ciorba de ciuperci cu smantana
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca, morcovul se da prin razatoare, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete. Legumele se pun la fiert cu un praf de sare si putin ulei. Se lasa 20 de minute, la foc potrivit. Ciupercile se curata, se spala, se ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Ceapa si ardeiul gras se curata si se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, iar fasolea verde se taie in bucati cu lungimea de 3-4 centimetri. Rosiile se spala, se decojesc si se taie dupa preferinta. Ceapa, morcovul, ardeiul gras si fasolea ...
 Ciorba de salata cu crutoane de ou Ciorba de salata cu crutoane de ou
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga salata bine spalata si taiata fideluta. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, apoi se stinge cu un litru de apa si se lasa la fiert circa 10 minute. Se ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Se fierb in zeama de la pasare radacinoasele intregi impreuna cu ceapa intreaga. Cand s-au patruns acestea, se scot (dupa preferinta) si se drege cu sare, se aduga taiteii de casa si se mai fierbe 5 minute, adaugandu-se, la sfarsit, patrunjelul verde ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
Se pune gaina la fiert, curatandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului. Cand carnea e patrunsa, se adauga legumele intregi (curatate in prealabil si spalate) si 100 ml ulei. Cand totul este fiert, se strecoara zeama si se pastreaza legumele ...
 Cartofi cu marar Cartofi cu marar
Cartofii se curata si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se fierb 20 de minute in apa cu un praf de sare, apoi se scot din oala, se scurg si se prajesc 5-8 minute in ulei incins.Se pun apoi intr-un vas si se toarna peste ei laptele ...
 Cartofi cu smantana Cartofi cu smantana
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Cartofii se decojesc, se taie in rondele subtiri si se adauga peste ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Dupa 2-3 minute, se stinge cu o cana cu apa si se lasa la fiert pana se inmoaie ...
 Ciulama de pui Ciulama de pui
Puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare, dupa care se scoate din vas, se lasa la scurs si se pune deoparte. Uleiul se incinge intr-o tigaie. Se incorporeaza in el faina, amestecandu-se incontinuu, pana la omogenizare. Se stinge cu zeama de ...
 Chiftelute de dovlecei Chiftelute de dovlecei
Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se da prin razatoarea cu ochiuri mari. Apoi se stoarce si se zvanta intr-un prosop.Separat se prepara un aluat de clatite mai gros in care se amesteca dovlecelul ras, sarea, piperul, mararul tocat si praful ...
 Chiftele marinate Chiftele marinate
Ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie in patru. Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, pentru a se fragezi. Se dau toate prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Se adauga apoi ouale si verdeata tocata marunt, se condimenteaza dupa ...
 Cotlet cu sos Cotlet cu sos
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos. Se adauga ...
 Dovleac turcesc cu carne de vitel Dovleac turcesc cu carne de vitel
Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se spala si se taie cubulete. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Carnea se taie si ea cubulete. Toate aceste ingrediente se calesc in unt. Apoi, se adauga apa, sare si piper dupa gust, se pun ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Se aleg 5 dovlecei tineri, fara seminte. Se curata de coaja si se taie felii de circa 1 cm. Ouale se bat ca pentru omleta. Dovleceii taiati se dau prin oua, prin faina si prin pesmet si apoi se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se servesc ...
 Dovlecei cu smantana Dovlecei cu smantana
Dovleceii se spala, se taie rondele, se sareaza si se prajesc pe ambele parti. Se scot apoi din tigaie si se lasa la scurs. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata si tocata marunt. Cand aceasta devine aurie, se adauga faina diluata in 100 ml apa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 412
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z