SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors rusesc

Bors rusesc

Ingrediente - Bors rusesc

60 ml ulei
80 g varza alba
2 cepe
1 morcov
o radacina de telina
80 g sfecla rosie
2-3 rosii
1 ardei gras
1 dovlecel
2 vinete
60 g fasole verde
50 g orez
1 litru de bors
2 oua
100 g smantana
leustean
sare
piper.
Mod de preparare - Bors rusesc
Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac fideluta.
Varza tocata, morcovul, telina, sfecla rosie si ardeiul gras se calesc in ulei incins.
Dupa ce se patrund, se adauga vinetele si fasolea verde.
Se stinge totul cu putina apa.
Se lasa sa clocoteasca circa 15 minute, dupa care se adauga dovlecelul si rosiile tocate.
Dupa inca 10 minute se pune borsul, apoi orezul.
Se condimenteaza dupa gust si se mai lasa sa clocoteasca putin.
Dupa ce fierbe borsul, se ia oala de pe foc si se adauga ouale batute, smantana diluata cu putina apa si leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors rusesc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z