SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Harira Harira
Se taie carnea de miel cuburi, se toaca rosiile, telina si ceapa. Lintea si nautul se lasa la inmuiat separat, lintea 3 ore, nautul 12 ore, apoi se scurg. Separat, se caleste carnea cu ceapa, lintea, nautul, telina si rosiile. Se adauga ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu radacinoasele taiate in cubulete, in ulei, circa 10 minute, apoi adaugati fasolea verde taiata in bucatele. Dupa 10 minute adaugati 2,5 l apa, acoperiti oala cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, 30 de ...
 Friptura de vitel la tava Friptura de vitel la tava
Carnea se spala si se da cu putina sare. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie in felii. Carnea se aseazã intr­-o tava cu ulei si putina apa, impreunã cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu ...
 Peste cu conopida Peste cu conopida
Desfaceti conopida in buchetele, spalati-o si punetio la fiert in apa cu putina sare. Dupa 15 minute scoateti-o si lasati-o sa se scurga de apa. Pestele presarat cu sare si piper, dati-l prin faina, apoi prin ou batut si prajiti-l in ulei pana cand ...
 Bors de gogonele Bors de gogonele
Taiati gogonelele in bucatele si calitile impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei. Puneti 2 l apa si morcovii taiati in cubulete. Lasati sa fiarba la foc potrivit circa 30 de minute, apoi puneti cartofii taiati in cubulete. Dupa ce cartofii au fiert ...
 Spanac cu porumb dulce Spanac cu porumb dulce
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi calitio intr-o cratita, 3-4 minute in ulei. Adaugati spanacul si caliti-l impreuna cu ceapa, la foc mic, circa 10 minute. Puneti si pasta de tomate, diluata cu o cescuta de apa si lasati sa fiarba la foc ...
 PIZZA LA MINUT PIZZA LA MINUT
Se plamadeste o coca din faina, apa minerala, sare si 3 oua, care sa fie un pic mai groasa decat coca de clatite, dar care sa curga inca. Se tapeteaza o tava de pizza, rotunda, cu margarina si faina. Se toarna coca in strat cam de un cm, se pun ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 Somon la cuptor cu spanac si ciuperci Somon la cuptor cu spanac si ciuperci
Se incalzeste cuptorul 190 (grade C). Se aseaza pestele intr-o tava unsa. Spanacul se spala bine si se taie cu cutitul nu foarte marunt.Rosia se spala si se taie in jumatate se scoate miezul afara, dupa care se taie bucatele. Ciupercile se curata ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Cornulete cu nuci Cornulete cu nuci
Frecati untul cu zaharul, adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm. Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe ...
 Salata de paste cu ton si mozzarella Salata de paste cu ton si mozzarella
Pastele se pregatesc conform instructiunilor. Se scurg si se pun intr-un vas. Se lasa sa se raceasca. Se adauga tonul, ardeiul iute taiat in rondele si se pune si mozzarella, rosiile taiate in felii, ulei, zeama de lamaie, condimente si ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Rosii umplute cu conopida Rosii umplute cu conopida
Taiati un “capacel” la partea de deasupra a rosiilor, goliti-le de miez, presarati-le cu sare si lasati-le cu gura in jos sa se scurga 10 minute. Desfaceti conopida in buchetele si puneti-o la fiert in apa cu sare. Cartofii curatati, ...
 Gulas cu carnaciori Gulas cu carnaciori
Taiati carnaciorii in rondele. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o in ulei. Adaugati carnaciorii, boiaua, ardeiul gras si iute, taiat marunt, si caliti totul la foc mic, 15-20 de minute. Puneti apoi sucul de roșii si 500ml apa ...
 Pulpe de pui cu gutui Pulpe de pui cu gutui
Prajiti pulpele in unt pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe o farfurie. In grasimea ramasa prajiti gutuile taiate in feliute de un deget grosime. Puneti apoi in cratita pulpele de pui si turnati peste toate un sos de zahar ...
 Orez cu fistic si coriandru Orez cu fistic si coriandru
Opariti cu apa sarata 3 minute fisticul, pentru a putea inlatura mai usor coaja si pielita maronie. Lasati-l apoi la scurs. Puneti supa de legume la fiert. In alt vas puneti uleiul si caliti in el orezul. Cand incepe sa se ingalbeneasca putin, ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Tortul Indragostitilor Tortul Indragostitilor
1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale, miezul de nuca, ciocolata topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia, cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pe care il tineti la bain-marie. 2. Adaugati in „ploaie“ faina ...
 Sparanghel cu sos de susan Sparanghel cu sos de susan
O legatura sparanghel.(am incercat sa adaug la ingrediente din pacate nu exista data- base a site-ului) Se taie coziile de la sparanghel, (partea mai lemnoasa). Intr-o oala mai lata sau o tigaie mai adinca se pune nu prea multa apa, cu un pic de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 340
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z