SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Placinta din rasol de vita Placinta din rasol de vita
Amestecati carnea tocata cu ceapa verde taiata marunt, mararul, patrunjelul, miezul de paine inmuiat in lapte si bine faramitat, ouale, sare si piper, dupa gust. Puneti pe fundul unei tavi jumatate din foile de placinta, unse bine, una cate una. ...
 Crema de telina si cartofi Crema de telina si cartofi
Cartofii se spala si se fierb. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ceapa se curata si se toaca marunt. La fel si telina. Frunzele de telina se spala si se toaca marunt. Intr-o oala se topeste untul si se caleste putin ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Carnea se taie in felii de 1 cm si se bate putin. Se unge carnea cu toate ingredientele (in afara de usturoi care se taie in feliute). Se acopera cu apa amestecata cu 6 linguri de vin alb si se baga la cuptor. Se mai verifica dupa jumatate de ...
 Tarta cu ciuperci Tarta cu ciuperci
1.Se tapeteaza o forma de tarta cu unt apoi se intinde foaia de tarta. Se inteapa cu o furculita din loc in loc, se pun boabe de fasole si se pune la cuptor pentru 10 minute. Se scot boabele de fasole si se mai lasa 5 minute. Se scoate tava din ...
 Chiftelute cu sos marinat Chiftelute cu sos marinat
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei. Painea se inmoaie in apa si se amesteca bine cu carnea tocata, cu ceapa, verdeata taiata marunt,oul batut, sare si piper. Se fac chiftele, se dau prin faina si se prajesc in ulei ...
 Friptura miel cu miere Friptura miel cu miere
3 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Pulpa de miel se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in ...
 Salata de fasole, linte si carnaciori Salata de fasole, linte si carnaciori
Fierbeti, separat, fasolea si lintea in apa cu sare. Scurgeti-le apoi și puneti-le intr-o salatiera mai mare. Fierbeti carnaciorii 10 minute, taiati-i in rondele cu grosimea de 2cm si adaugati rondelele in salatiera. Taiati ceapa in rondele subtiri ...
 Pui exotic Pui exotic
Stafidele se pun la inmuiat in coniac cu cateva ore inainte de a pregati puiul. Portocala se curata cu grija sa nu aiba pielite si se taie in bucatele. Se curata morcovii, telina si se taie in fasii. Usturoiul se curata si se ...
 Budinca de dovleac, ciuperci si rosii Budinca de dovleac, ciuperci si rosii
1.Taiati ciupercile in feliute, rosiile in rondele si dovleacul in cubulete. Pisati usturoiul si amestecati-l cu uleiul si cu cimbrul taiat marunt. Ungeti o tava cu ulei si asezati in straturi alternative ciupercile, dovleacul, rosiile, cascavalul. ...
 Prajitura cu mac Prajitura cu mac
Frecati zaharul cu untul pana obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati galbenusurile de ou, pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi puneti faina, semintele de mac, coaja de lamaie, scortisoara, laptele si sarea. Bateti albusurile spuma. ...
 CHIFTELUTE DE ROSII CHIFTELUTE DE ROSII
Rosiile se taie cubulete, se adauga ceapa taiata marunt, verdeata, sarea, piperul, oregano,menta si faina. se modeleaza chiftelute in palma si se prajesc in ulei. Se servesc cu betisoare de frigarui infipte in ele si tavalite prin sos de rosii . ...
 Salata verde cu smantana Salata verde cu smantana
Salata se spala bine si se rupe in bucati. Se amesteca smantana cu sare, piper si zeama de lamaie. Se toarna peste salata si se amesteca usor. ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Pieptul de pui se taie in mai multe bucati si se rumenenesc in ulei. Carnea se scoate si in uleiul ramas se adauga rosiile tocate marunt. Cand incepe sa fiarba se pune sare, zahar si se lasa pe foc sa scada. Se pune la loc carnea si se fierbe ...
 Rulouri de castraveti Rulouri de castraveti
Trebuie sa va spun ca acest aperitiv este un deliciu. Nu este greu de preparat si este si foarte bun. Se sfarama branza telemea cu o furculita, se adauga smantana, branza de vaci, untul, piper si putina sare. Se amesteca pana se ...
 Salata de iarna cu piept de pui Salata de iarna cu piept de pui
1)Curatati de coaja 2 lamai. 2)Desfaceti lamaile in bucati si taiati-le in cubulete. 3)Stoarceti lamaia ramasa, puneti sucul intr-un castron. Bateti sucul de lamaie cu uleiul, pana cand se obtine o compozitie omogena. 4)Taiati pieptul de pui ...
 Salata bavareza Salata bavareza
Merele se spala bine si se taie in bucati, fara sa se curete de coaja. Cascavalul si salata se taie si se amesteca cu maioneza si 3 linguri de iaurt. Este o salata simpla si delicioasa! Pofta buna! ...
 Pulpe de pui cu galuste Pulpe de pui cu galuste
Taiati carnea in bucatele, presarati-o cu sare, piper si cimbru si prajiti-o in ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Amestecati intr-un castron faina cu ouale, 2 linguri ulei si 50ml apa calduta. Omogenizati bine amestecul, apoi luati ...
 Ciorba taraneasca de vacuta Ciorba taraneasca de vacuta
1)Curatati rasolul si pieptul de vita de pielite, tendoane si eventuale aschii de os, spalati-l, apoi pieptul taiati-l in bucati potrivite. Rasolul lasati-l intreg. 2)Puneti carnea la fiert intr-o oala mare in 4 l apa cu sare. Ideal ar fi sa o ...
 Crema de linte cu marar Crema de linte cu marar
Spalati lintea si puneti-o la fiert in apa cu sare in care ati adaugat si otetul. Cand boabele de linte incep sa se desfaca, luati vasul de pe foc, scurgeti lintea (pastrati apa in care a fiert) si treceti-o printr-o sita, pentru a obtine un piure. ...
 Pasta din peste rasol Pasta din peste rasol
Pestele se fierbe taiat in bucati, intr-un vas de marime potrivita. In prealabil, in apa, se fierbe zarzavatul si ceapa taiate si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert. Restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare. Dupa ce ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 337
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z