SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Briose cu visine Briose cu visine
Untul se topeste impreuna cu zaharul, apoi se adauga cele doua oua, mirodeniile, laptele si faina amestecata impreuna cu praful de copt. In formele de silicon se pune mai intai un strat de aluat, apoi visine curatate de samburi si date prin faina, ...
 Tort cu capsuni Tort cu capsuni
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi. Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos. Intr-un bol mixam ...
 Placinta cu branza si iaurt Placinta cu branza si iaurt
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Se adauga zaharul si esentele,apoi iaurtul si branza.Se obtine o compozitie lichida. Impartim foile de placinta in 3 si le ungem cu ulei pe fiecare in parte. Din compozitia de iaurt punem ...
 TORTUL INDRAGOSTITILOR TORTUL INDRAGOSTITILOR
1.Ouale se bat cu zaharul si cu 2 linguri de apa.Se cerne faina cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia de oua. 2.Cuptorul se incinge la 180*C.Aluatul se pune intr-o forma de inima si se coace 20-25 de minute.Se scoate si se lasa sa se ...
 CLATITE CU MERE SI SOS DE CIOCOLATA CLATITE CU MERE SI SOS DE CIOCOLATA
1.Se amesteca pentru aluatul de clatite faina , ouale, laptele , sarea ,praful de vanilie si coaja de lamaie intr-un bol.Inainte de a se coace clatitele , se adauga 1 pahar de apa minerala .2.Se curata merele ,se indeparteaza casa semintelor  si ...
 Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS
Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul, iar când clocoteste, se toarna în ploaie grisul,se da focul la mic, amestecînd continuu pentru a nu se crea cocoloase. Se lasa pe foc 15 minute. La sfârsit, se adauga in compozitie ...
 Prajitura fina Prajitura fina
Foi de cacao: freci margarina RAMA cu zaharul , adaugi oul, cacaua, amoniacul stins si faina. Se framanta un aluat molcuti care se imparte in doua si se coace pe dosul tavii timp de 10 min fiecare. Foaia de vanilie: Albusurile se bat spuma cu ...
 Fursecuri integrale Fursecuri integrale
Amestecam ingredientele uscate. Margarina la temperatura camerei o amestecam cu iaurt si miere, apoi adaugam si amestecul de faina si framantam pana totul este bine incorporat! Formam bilute de marimea unei nuci din aceasta compozitie. In mijlocul ...
 Briose cu nuca de cocos Briose cu nuca de cocos
Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana ...
 Tarta cu nuca si ciocolata Tarta cu nuca si ciocolata
Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, iar apoi faina si bicarbonatul. Se framanta bine si se intinde 2/3 din aluat in forma de tarta. Pentru umplutura, nucile se taie bucatele si se amesteca cu ciocolata data pe razatoare, cacaoa si esenta de ...
 Kolache cu mac Kolache cu mac
Margarina, zaharul si laptele se pun pe foc, pana cand se topeste margarina RAMA, se lasa putin la racit iar apoi se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se prepara umplutura. Se pune lapte le fiert, se adauga mierea, iar apoi macul si ...
 Tort cu capsuni si iaurt Tort cu capsuni si iaurt
Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga iaurtul si restul de zahar. Se aseaza blatul pe un platou ...
 Turta dulce Turta dulce
Se face o compozitie amestecand toate ingredientele. Se lasa sa stea o ora, dupa care se intinde o foaie nu prea subtire si se decupeaza dupa preferinta. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul incins. Se coc 10-15 minute. Se ...
 Turta dulce crescuta Turta dulce crescuta
Caramelizam trei linguri de zahar, peste care adaugam o ceasca de apa, asteaptam pana se topeste zaharul caramel si lasam deoparte la racit. Cele 5 galbenusuri de ou se bat cu zaharul pana acesta se topeste, treptat si uleiul, apoi se adauga mierea, ...
 Clatite cu crema de branza Clatite cu crema de branza
Facem aluatul de clatite si le pregatim intr o tigaie antiaderenta, modul ideal - fara ulei. Intre timp preparam si crema de branza. Amestecam toate ingredientele bine si lasam deoparte ... ...
 Tort frantuzesc Tort frantuzesc
Blat: Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat omogen.Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se coace pe fundul ...
Tarta cu fructe de sezon
-Se freaca ouale cu zaharul, se adauga treptat laptele, uleiul, aromele, bicarbonatul si faina.-Se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava pregatita cu hartie de copt. Deasupra aluatului, care e moale, se aseaza coacazele/ visinele/ ciresele/ ...
 Clatite Clatite
-se bate oul cu zaharul bine -se adauga laptele si se amesteca -se aduga faina si bicarbonatul -trebuie sa rezulte un aluat lichid care se lasa 30 min la frigider -se incinge o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei -se toarna un polonic in centrul ...
 Vafe cu ciocolata si cafea Vafe cu ciocolata si cafea
Amestecam mai intai ingredientele uscate si separt cele lichide. Combinam cele doua tipuri de amestecuri omogenizam bine. Coace in formele de vafe. Forma este dreptunghiulara, insa eu pun mai putin aluat in aparat si astfel ies tot felul de forme. ...
 Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni
Capsunile se spala si se presara cu putin zahar. Se lasa deoparte pana pregatim aluatul de pandispan. Se incinge cuptorul. Se separa ouale, galbenusurile se bat cu zaharul pudra. Se adauga cate o lingura de zahar si bate cu mixerul foarte bine, pana ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) untura (75)
vin (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) chimen (7)
sunca (7) fidea (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) anason (5)
suc natural (5) bomboane colorate (5) bulion (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) lipii (2)
praz (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z