SiteDeBucate » carne de porc

Retete cu carne de porc

 Parjoale  moldovenesti Parjoale moldovenesti
Timpul nu va permite sa gatiti un meniu intreg si familia soseste curand, iata un preparat simplu care poate fi solutia perfecta. ...
 Vinete umplute cu carne de porc Vinete umplute cu carne de porc
Cureti bine de pieliti, carnita de porc si o spali sub jet de apa rece si o treci prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata in apa si stoarsa bine. ...
 Varza  umpluta cu carne de porc Varza umpluta cu carne de porc
Acest preparat delicios ii poate face pe toti cunoscutii vostri , sa indrageasca felul in care stiti sa asociati carnea de porc cu binecuvantatele legume, chiar dupa prima invitatie la masa! ...
 Pui umplut cu sarmalute Pui umplut cu sarmalute
Un ospat pluricarnivor : carne de pui, de vita si de porc . Acest preparat surpriza, pe care il voi numi simplu : trei in unu, ascunde discret intr-un pui, sarmalute in foi de vita, umplute cu carne de vita in amestec cu carne de porc. Cu o garnitura de legume preparatul este gata ! ...
Mancarica de mazare cu carne de porc
Satioasa, usor de realizat, mancarica de mazare poate deveni un fel de mancare apreciat de intreaga familie. ...
Pilaf cu carne de porc
Pilaful de orez este un preparat des intalnit la noi, deoarece il putem face cu o multime de ingrendiente, se poate gati atat in post cat si inafara lui. Reteta probabil o stiti , este foarte simpla , aceasta este una din variantele in care poate fi preparat si anume cu carne de porc. ...
Tocana din carne de porc
Reteta este veche de cand lumea fiind un fel de mancare foarte consistent pe care orice gospodina trebuie sa stie sa-l prepare. Tocana se poate prepara cu mai multe feluri de carne dar cea mai potrivita este cea de porc, fiind mai grasa. Tocana trebuie sa fie grasa si putin picanta. Asta inseamna ca reteta aceasta este indicata celor care nu au probleme cu colesterolul. ...
Mancare de cartofi cu carne de porc
O reteta care ne duce cu gandul la vrema cand eram la bunici. Ce sa gatesti cat mai repede si cat de cat consistent, iar daca ai in gradina legume e ca si rezolvat. O zi de munca grea la tara cere o masa copioasa . Mai demult era o mancare simpla dar cu timpul adaugand cate o leguma, cate un condiment, reteta s-a imbunatatit si nimeni nu mai face mofturi cand e vorba de un pranz consistent cu combinatia preferata de carne si cartofi. ...
Placinta cu carne de porc
Exista tot felul de placinte ; cu branza, cu spanac, cu ciuperci si da chiar si cu carne. Iubitorii de carne de orice fel se vor bucura daca citesc si incearca aceasta reteta, pentru ca placinta cu carne este foarte satioasa si gustoasa. ...
Frigarui de porc cu legume
Mmmm , ce bune sunt frigaruile, mai ales vara langa un pahar de bere rece ... dar daca e iarna ? nu-i nicio problema , cu ajutorul acestei retete le putem face in orice anotimp. ...
Frigarui inabusite
Cine spune ca aperitivele trebuie neaparat sa fie mancaruri simple, care sa serveasca doar ca antreu pentru un preprat deosebit? Noi iti propunem in aperitiv mai deosebit, cu siguranta de senzatie, intrucat putini invitati se asteapta sa primeasca ca si antreu frigarui inabusite. ...
 Snitel vienez Snitel vienez
Snitelul este de departe unul dintre preparatele representative pentru Austria si in general pentru tarile de origine germana. ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Daca e Craciun pe masa trebuie sa isi faca loc si poftia de porc. Urmeaza reteta noastra si vei avea parte de o piftie gustoasa! ...
 Tochitura Tochitura
Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa ...
 Sarmalute cu carne de porc si cu mamaliguta Sarmalute cu carne de porc si cu mamaliguta
Tocam carnea de porc. Calim ceapa.Pregatim varza murata, pe care o clatim in apa.Punem orezul la inmuiat in apa calduta si scurgem apa.Amestecam carnea cu ceapa si cu orezul, punem putin sare si piper macinat. Amestecam bine bine... Pe un tocator de ...
 Caltabos Caltabos
Se caleste ceapa cca 2 minute in ulei. se spala orezul si se pune la inmuiat in apa calduta pentru approx.10 minute. Se amesteca carnea cu orezul si cu ceapa calita, se pune piper macinat 1 lingurita si 1 lingurita de sare. Se amesteca bine. Din ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Se curata dovleceii, se spala si se scoate miezul. Se toaca,carnea de porc si vita in amestec. Se spala orezul ,se toaca ceapa marunt,se toaca mararul. Toate acestea se amestca impreuna cu sare , piper, cimbru.Se umple dovleceii, li se pun capace de ...
 Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie bucati mici dar nu foarte, ceapa se toaca marunt si ardeiul la fel. Se incinge uleiul si se pun ceapa si ardeiul la calit, cand prind un pic de culoare se adauga carnea si se lasa la inabusit pana ce devine alba, amestecand din cand in ...
 Caltabosi Caltabosi
Matul se spala bine cu malai, se curata de grasime, se spala pe ambele parti .Intr-un castron se pune  o ceapa taiata  marunt, se adauga 1 lingura de sare mare si se freaca bine matul, lasandu-se apoi 30 minute acolo. Se scoate, se spala ...
 Lebarvursti de casa Lebarvursti de casa
Matele se spala, se curata de grasime, asa cum am spus la caltabosi. Ficatul se taie in bucati mici, care se pun in apa fiarta pentru 10-15 minute. In acest timp se taie marunt carnea, grasimea si se pun la fiert. Cand sunt gata fierte se scot se ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z