SiteDeBucate » Preparate din carne de porc » Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Ingrediente - Frigarui de porc cu legume


Mod de preparare - Frigarui de porc cu legume
Mmmm , ce bune sunt frigaruile, mai ales vara langa un pahar de bere rece ... dar daca e iarna ? nu-i nici o problema, cu ajutorul acestei retete le putem face in orice anotimp.

Cum se procedeaza:
Se pregatesc ingrendientele, rosiile se taie jumatati, ardeii felii mai late, ciupercile in sferturi, ceapa la fel si se desfac cate 2 foi, kaizerul feliute iar carnea cubulete. Carnea se condimenteaza si se lasa la rece o ora. Betele de frigarui se uda ca sa nu se arda cand prajim figaruile si incepem sa asezam frigaruile , dupa preferinta fiecaruia. Se infige pe un bat, o bucatica de carne , o felie de ceapa , una de rosie, una de ardei, una de kaizer si una de ciuperci. Se repeta operatia pana ajungem la varful batului. Procedam la fel si cu restul ingrendientelor. Se stropesc frigaruile cu putin ulei de masline si se prajesc pe gratar incins. Daca nu avem posibilitatea sa le facem la gratar se pot face in tava la cuptor la foc potrivit. se servesc cu garnitura de cartofi sau de orez.

Sfaturi:
- Folositi cotlet sau muschi de porc deoarece acestea sunt mai fragede si se prajesc mai repede.
- Daca serviti cu garnitura de cartofi puteti face si un sos de iaurt cu usturoi astfel: zdrobiti usturoiul si amestecati-l cu cateva linguri de iaurt mai gras
Timp de preparare: 30 - 60 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Anne (21/08/2012 17:35:46)
hmmm...delicioase chiar acum fac


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Frigarui de porc cu legume
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z