SiteDeBucate » Semipreparate si preparate de casa

Retete Semipreparate si preparate de casa cu carne de porc

 Carnati afumati si uscati Carnati afumati si uscati
Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura). Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma ...
 Carnati macelaresti de Burdujeni Carnati macelaresti de Burdujeni
Aceasta reteta este cea mai potrivita pentru prepararea carnatilor, respectandu-se urmatoarele indicatii:    1. carnea de porc fara tendoane si pielite se taie in felii subtiri, de 1 cm grosime si se freaca cu 25 g sare (cantitate de sare ...
 Trandafiri moldovenesti Trandafiri moldovenesti
Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete si se amesteca cu carnea tocata, putina pa cu zeama de ustroi, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu matele cu ajutorul masinii de tocat la care in locul sitei s-a atasat palnia ...
 Carnati haiducesti Carnati haiducesti
Carnea de porc se curata, se spala si se toaca bine cu satarul, apoi se amesteca cu slanina tocata, cu condimentele si se umplu intestinele de oaie. Se atarna la loc uscat cu curent de aer, sa se usuce. Dupa ce s-au uscat se afuma 5-7 zile. Se frig ...
 Caltabosi moldovenesti Caltabosi moldovenesti
Carnea si slanina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu orezul care a fost umflat in prealabil in apa, ceapa usor calita, sare, piper, cimbru si putina zeama de carne sau apa. Matul se spala bine, se curata cu malai, se curata de grasime, se ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape. Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat. procesul de spalare dureaza cateva ore. E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le ...
 Pastrama din carne de porc Pastrama din carne de porc
Se condimenteaza , se sareaza bucata de carne ,se unge cu adjica , la dorinta se da forma  dreptunghiulara carnii . Se inveleste in hirtie de pergament , se leaga cu sfoara,  si se pune la marinat in frigider pentru ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Semipreparate si preparate de casa cu carne de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z