SiteDeBucate » carne de porc

Retete cu carne de porc

 Varza calita cu jumari afumate Varza calita cu jumari afumate
Se pune uleiul in cratita si un rand subtire de varza stoarsa bine apoi punem deasupra o parte din jumari si carne si iar un rand de varza si tot asa pana terminam ingredientele dar deasupra trebuie sa fie varza.Printre straturi de presara piper si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare . Se uda mainile si se ...
 Carnati afumati si uscati Carnati afumati si uscati
Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura). Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma ...
 Carnati macelaresti de Burdujeni Carnati macelaresti de Burdujeni
Aceasta reteta este cea mai potrivita pentru prepararea carnatilor, respectandu-se urmatoarele indicatii:    1. carnea de porc fara tendoane si pielite se taie in felii subtiri, de 1 cm grosime si se freaca cu 25 g sare (cantitate de sare ...
 Trandafiri moldovenesti Trandafiri moldovenesti
Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete si se amesteca cu carnea tocata, putina pa cu zeama de ustroi, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu matele cu ajutorul masinii de tocat la care in locul sitei s-a atasat palnia ...
 Carnati haiducesti Carnati haiducesti
Carnea de porc se curata, se spala si se toaca bine cu satarul, apoi se amesteca cu slanina tocata, cu condimentele si se umplu intestinele de oaie. Se atarna la loc uscat cu curent de aer, sa se usuce. Dupa ce s-au uscat se afuma 5-7 zile. Se frig ...
 Caltabosi moldovenesti Caltabosi moldovenesti
Carnea si slanina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu orezul care a fost umflat in prealabil in apa, ceapa usor calita, sare, piper, cimbru si putina zeama de carne sau apa. Matul se spala bine, se curata cu malai, se curata de grasime, se ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape. Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat. procesul de spalare dureaza cateva ore. E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le ...
 Mancare de castarveti murati cu carnita de porc Mancare de castarveti murati cu carnita de porc
Se caleste carnea taiata bucati, apoi se pune peste ea ceapa taiata si se caleste, se adauga o cana de apa si se fierbe pana cand carnea este fiarta pe jumatate, apoi se pun castravetii si se fierbadaugandu-se apa pana fierb. Se  pune usturoiul ...
 Musaca cu cartofi si carne Musaca cu cartofi si carne
   Tocam ceapa si o prajim in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si pasta de tomate ( sau suc de rosii) si se fierb pana scade complet lichidul. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, ...
 Frigarui din carne de porc Frigarui din carne de porc
Pentru prepararea frigaruilor se cumpara carne de porc sau vita, este de dorit in stare proaspata – nu inghetata. Cea mai buna carne este de la gusa.Ea este mai moale si contine putina grasime ,suculenta , care e foarte important in coacerea ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
Varza se tine la desarat si apoi se spala. Carnea se da prin masina. Ceapa se toaca marunt si se caleste. Carnea tocata se amesteca cu cimbru, boia dulce, marar, orezul, o lingura pasta de tomate, sare, piper, ceapa calita, putina afumatura taiata ...
 Caltabos moldovenesc aka CHISCA Caltabos moldovenesc aka CHISCA
  Se spala bine organele si se pun la fiert. Atentie rinichii trebuie sparti inainte si curatati. Organele au fiert in momentul in care furculita intra cu usurinta in ele. Dupa ce au fiert se dau la racit. Organele racite se taie cu satarul, ...
 Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura) Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)
Cartofii se curata se fierb in apa ca pentru puree de cartofi.Nu se pune sare. Slanina afumata(se foloseste o slanina afumata si sarata care seamana cel mai bine la gust miros cu acea carne care se punea la tara in borcane cu untura) se prajeste in 2 ...
 Porc Vietnamez Porc Vietnamez
Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic. Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec ...
 Platou asortat cu pastrama de casa Platou asortat cu pastrama de casa
Se alege si se cumpara carne ( muschi de la picior sau de pe spate) de calitate buna de porc, vitel, piept de gaina sau de curcan. Toate bucatile de carne sa fie cam de aceeasi greutate si  de forma lunguiata, pe masura ...
 Carne de porc cu legume Carne de porc cu legume
Carnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore. Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa ...
 Ravioli cu carne si sos Ravioli cu carne si sos
Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora. Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece cam 1 ora. Scoatem carnea si o pregatim  intr-o ...
 Pastrama din carne de porc Pastrama din carne de porc
Se condimenteaza , se sareaza bucata de carne ,se unge cu adjica , la dorinta se da forma  dreptunghiulara carnii . Se inveleste in hirtie de pergament , se leaga cu sfoara,  si se pune la marinat in frigider pentru ...
 Pirjoale a la Chisinau Pirjoale a la Chisinau
Carnea se taie in bucati si se toaca in masina de tocat de 2 ori. Se adauga ouale batute spuma aparte, se sareaza , se pipareaza . Se amesteca foarte foarte bine, batind cu palmele de multe ori in carnea tocata.  Se fac pirjoale  ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de porc - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z