SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Colacei dulci Colacei dulci
Am amestecat untul taiat cubulete cu zaharul. Peste ele am turnat 125ml apa clocotita.Am amestecat ca sa se topeasca mai repede untul si zaharul, apoi am lasat sa se raceasca. Am dizolvat drojdia in 25 ml apa calduta,peste care am adaugat si ...
 Cornetti Cornetti
-Am topit drojdia in putin lapte caldut,apoi am adaugat faina,zaharul,untul cubulete si ouale.-Am amestecat bine si am adaugat si restul de lapte treptat in aluat.Am framantat bine aluatul.-Am lasat la crescut pana s-a facut mare-mare:)-Dupa ce a ...
 Tarta cu portocale Tarta cu portocale
-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn. -Se adauga si faina amestecata cu praful de copt. -Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. -Se coace la 180grade,25 min. -Pentru ...
 Savarine Savarine
-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma. -Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. -Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. -Cand sunt gata se scot ...
 Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere
-Eu am facut cantitate dubla.Deci...ouale se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul.-Apoi se pune faina+praful de copt,alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand il punem in tava.-Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina,apoi se toarna ...
 Panini Panini
-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul.-Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti.-Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava ...
 Cornuri de brutar Cornuri de brutar
-Drojdia se amesteca cu zaharul si putina apa calduta din cei 300ml. -Se amesteca apoi si celelalte ingrediente si se framanta un aluat care se lasa la crescut 30min-1 ora. -Dupa ce a crescut se unge cu ulei planul de lucru si se imparte in 8 parti. ...
 Prajitura cu branza si caise Prajitura cu branza si caise
Blat: Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat elastic,nelipicios.Il invelim in folie si dam la rece pentru jumatate de ora. Umplutura: Branza o mixam impreuna cu ouale,zaharul,vanilia si frisca lichida,pana obtinem o crema fina. Aluatul il ...
 Inghetata cu ciocolata Inghetata cu ciocolata
Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia,pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul. Ciocolata o topim impreuna cu laptele si in momentul in care da in clocot,turnam peste crema de galbenusuri.Lasam la racit.Eu am pus vasul intr-un ...
 Dragoste cu parfum de epoca - Panini "on-the-go" Dragoste cu parfum de epoca - Panini "on-the-go"
1. Din 1 ou, drojdie, lapte, zahar, din unt, un praf de sare si un praf de piper framantati un aluat potrivit de tare. Il puteti framanta si in masina de paine. Lasati aluatul sa dospeasca la caldura 30 minute.2. Taiati felii cascavalul, taiati in ...
 Tort Amandina Tort Amandina
Preparam blatul in felul urmator: ...
 Barbusa cu prune Barbusa cu prune
Se framanta un aluat din faina, unt, 3 galbenusuri si 100 gr zahar. Se lasa la frigider pentru 30 de minute. Intre timp se spala prunele, se scot samburii si se presara cu zahar si scortisoara. Se amesteca smantana cu cele trei galbenusuri ramase. ...
 Rulada cu budinca si nectarine Rulada cu budinca si nectarine
Se bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si praful de copt. Am pus pesmet pentru ca n-am mai avut ...
 Briose cu nectarine, gem si nuci Briose cu nectarine, gem si nuci
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt. Se toarna compozitia in forme, se aseaza deasupra bucatele de nectarina. Se coc 20 de minute. Dupa ce se racesc, se scot din forma, se taie pe jumatate, se ung cu ...
 Clatite cu dulceata Clatite cu dulceata
Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga zahar,galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu un praf de sare.Dupa ce s-au copt toate clatitele se ...
 Prajitura Zburlita cu ciocolata Prajitura Zburlita cu ciocolata
Blat biscuit: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine.Am obtinut un aluat elastic si nelipicios,pe care l-am impartit in 2 parti.Am intins aluatul cat mai subtire si am copt pe dosul tavii tapetate cu faina.Am avut un rest de aluat,pe care ...
 Dulceata de mure Dulceata de mure
-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna. -Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri. -Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. ...
 BUDINCA CU BRANZA BUDINCA CU BRANZA
- se fierb spaghetele cu un praf de sare, dupa ce au fier se pun in apa rece , apoi in strecuratoare - branza o dam prin razatoare , dupa care o amestecam cu 3 oua  si cele 7 linguri de zahar - amestecam spaghetele cu compozitia , ...
 Tarta de ciocolata si visine Tarta de ciocolata si visine
Visinele se spala, se scot samburii si se presara cu 2 linguri de zahar. Se pot folosi si visine congelate sau cirese. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu pereti detasabili, de 24 cm Se incinge cuptorul la 180 grade, treapta 2. Faina si praful ...
 Alba ca Zapada Alba ca Zapada
Foi: Ouale le mixam cu un praf de sare si cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam uleiul cate putin,apoi bicarbonatul stuns cu zeama de lamaie.Adaugam si laptele.In compozitia obtinuta adaugam faina.Daca mai e nevoie mai adaugam faina.Trebuie sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 32
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z