SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Negrese Americane - Brownies Negrese Americane - Brownies
Se da drumul la cuptor. Se amesteca untul cu cacao si se amesteca. Se adauga zaharul . Se adauga ouale unul cate unul si se amesteca bine. Se adauga vanilia,faina si sarea si se amesteca numai pana cand nu se mai vede faina. Se adauga ingredientele ...
 Blinii dulci&ciocolatoase Blinii dulci&ciocolatoase
Se bat  sau se mixeaza bine ouale cu iaurtul, zaharul si zaharul vanilat. Cand s-a topit zaharul se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare. Fulgii de ciocolata se pun ultimii si se amesteca usor.  In tigaia ...
 Chec cu mac Chec cu mac
Se mixeaza ouale cu uleiul si cu zaharul. Cand zaharul s-a topit se adauga faina, coaja rasa de lamaie si praful de copt, se amesteca bine, apoi se pune macul si se mai amesteca putin. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna compozitia si se da ...
 Piersici Piersici
PREPARARE ALUAT:se amesteca bine oule cu zaharul, adica le mixam ,dupa care se pune bicarbonatul,uleiul si faina.Se framanta bine pana obtinem un aluat mai elastic ,din el formam bilute mai mici si le punem in tava tapetata cu ulei sau cu hartie de ...
 Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi
Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda, cand ...
 Salata Viviana Royal Salata Viviana Royal
  Se taie merele in cubulete cu coaja, Se amesteca cu maioneza, iaurtul, mierea(zaharul) sare, telina cubulete, si stafide.Dupa ce s-au amestecat se adauga si varza, taiata fasii foarte fine. La sfarsit se adauga migdalele amestecandu-se din nou ...
 Tort ,,Mihaela,, Tort ,,Mihaela,,
Se prepara blatul : se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina cernuta si esenta de vanilie. Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili cu diametrul de 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt. se coace blatul cam ...
 Prajitura cu mere si bezea dalmatiana Prajitura cu mere si bezea dalmatiana
Se topeste (pe foc) margarina RAMA apoi se da deoparte si se adauga uleiul, otetul si zaharul dizolvat in lapte. In final se adauga faina si se framanta un aluat care se intinde in tava de la aragaz. Merele se amesteca cu zaharul si ...
 Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail si Gavril Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail si Gavril
Pentru blat procedam in felul urmator:-mixam bine albusurile cu un vaf cutit sare,adaugam pe rand cate o lingura de zahar,adaugam galbenusurile amestecate bine cu uleiul,faina cernuta si praful de copt.Coacem compozitia in tava tapeteta cu hartie de ...
 Visine invelite Visine invelite
Se face un aluat din branza rasa, zahar, oul batut, bicarbonat, zeama de portocala proaspata si faina.Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie ...
 Tort M&G Tort M&G
Se dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la portocala, dupa care se pun pe foc si se amesteca cu ...
 Tort "Vis cu pere" Tort "Vis cu pere"
Blatul: Se separa ouale. Albusele se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi 50 g zahar si se bate in continuare pana luceste puma, ca la bezea.. Se pune la rece. Se mixeaza galbenusele cu apa fierbinte pana se face spuma. Se adauga restul de ...
 Tort Mihai Tort Mihai
Ouale le mixam spuma cu zaharul. apoi punem esenta si uleiul. praful de copt il amestecam cu faina ,apoi o punem treptat peste oua. la urma adaugam si cacao. amestecam bine toate ingredientele. tapetam o tava detasabila de tort cu margarina RAMA si ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune la foc mic sa se topeasca.Se lasa apoi deoparte sa se raceasca.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra si se adauga pe rand cele 12 galbenusuri,frecand ...
 Bua uelos al estilo antigos(inimoare cu zahar) Bua uelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)
Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine Ouale se  bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva ...
 Clatite asortate Clatite asortate
laptele se amesteca cu galbenusurile, coaja de lamaie, zaharul vanilat, si faina, se pune tigaia la incins, si se prajesc foile de clatite, se ung cu dulceata sau cu ciocolata si se pudreaza cu zahar pudra ...
 Gogosi cu dulceata Gogosi cu dulceata
Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pune ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul. Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore, dupa ce a crescut se ...
 Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata
Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, praful de copt si faina, laptele si la sfarsit albusurile batute spuma, se ia din aceasta compozitie cam 7 linguri. Se pune compozitia alba in forma de guguluf care a fost unsa ...
 Tiramisu cu fructe de padure Tiramisu cu fructe de padure
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se amesteca cu crema folosind o spatula si frecand usor. Incepem sa pregatim si picoturile: ...
 Gogosele cu ciocolata si lamaie Gogosele cu ciocolata si lamaie
Se pune intr-un lighean drojdia, se pune putin lapte caldut cu zaharul, un pic de faina si se amesteca, se adauga si cele 2 galbenusuri, se pune restul de lapte si restul de faina, si coaja de lamaie, se face un aluat care se lasa la dospit 1-2 ore. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 204
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z