SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Limonada-caramel Limonada-caramel
se ia apa rece de la frigider si se amesteca cu sucul de la o lamaie bine stoarsa, o lg de miere si una de zahar. se caramelizeaza alte doua lg de zahar si se stinge cu doua-trei lg de limonada, apoi se toarna peste restul din carafa. se amesteca fff ...
 Gem portocale cu nuci Gem portocale cu nuci
portocalele se curata de coaja fff bine, se desfac felii si apoi se taie cubulete. se pune zaharul deasupra, se lasa cam 30-50 min. cu zaharul, ca sa lase suc. se pune apoi la foc mic si se lasa la fiert, amestecand din cand in cand; dupa 20 min ...
 Madelene Madelene
intr-o tigaita se pune untul la topit  dar fara sa se infierbante,doar cat sa se topeasca. albusurile  se bat spuma,se adauga zaharul si esenta de rom. apoi se adauga galbenusurile treptat. dupa care turnam untul topit. dupa ce amestecam ...
 Gomboti cu prune Gomboti cu prune
Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii, pregatiti prunele. Se spala si se scot samburii din prune, insa aveti grija sa nu desfaceti prunele de tot. Umpleti fiecare pruna cu cate o ...
 Prajitura cu struguri Prajitura cu struguri
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, laptele, faina si praful de copt, dupa care turnam compozitia rezultata intr-o tava ...
 Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS
Stafidele se pun intr-un bol impreuna cu romul cam jumatate de ora la inmuiat. Se stoarce sucul de lamaie. Merele se decojesc, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca imediat cu sucul de lamaie ca sa nu se oxideze. Se adauga stafidele cu ...
 Chec din albusuri Chec din albusuri
Se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare. Se adauga faina amestecata cu praful de copt iar apoi nucile si stafidele. La final se adauga untul topit amestecat cu zeama si coaja de lamaie. Se toarna aluatul in tava ...
 Mini muffins Mini muffins
Punem oul intreg intr-u vas, il mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul si mizam pana nu se mai simte deloc zaharul, punem si smantana, apoi adaugam si faina si omogenizam compozitia. Punem formele intr-o tava pt ...
 Alivanca Alivanca
Branza de vaci se mixeaza impreuna cu galbenusurile, se adauga smantana, faina, malaiul, untul moale la temperatura camerei si un praf de sare. Dupa ce compozitia s-a omogenizat foarte bine se adauga albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, ...
 Ardei scazuti cu sos de rosii Ardei scazuti cu sos de rosii
Se spala ardeii,se curata de cotor si se umplu cu urmatoarea compozitie:carnea tocata se amesteca cu oul,orezul,sare,piper,boia si marar. Sosul:Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei,se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa ...
 Briose cu fulgi de ciocolata Briose cu fulgi de ciocolata
Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina ...
 Briose cu mere acrisoare Briose cu mere acrisoare
Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose. Intr-o cratita pe foc potrivit pune merele cu 150 ml apa si lasa-le sa fiarba acoperite 5 minute pana cand incep sa se inmoaie.Scurge merele fierte de apa si pune-le ...
 Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de ...
 Candy Chocolate Muffins Candy Chocolate Muffins
Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist ...
 Tort cu mousse de zmeura si ciocolata Tort cu mousse de zmeura si ciocolata
Se pregateste mai intai blatul. Se inchige cuptorul la foc mediu spre mic si se tapeteaza o forma de tort cu inel detasabil (24 cm) cu hartie de copt. Se amesteca uleiul, sucul de portocale si galbenusurile cu 80 g de zahar, amestecand cu ...
 Tort Amandina Tort Amandina
Se incinge cuptorul si se tapeteaza forma de tort cu ulei si faina. Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca bine cu uleiul. Peste albusuri se adauga apa, apoi galbenusurile. Faina se amesteca cu cacao si se pune in ploaie, putin ...
 Budincuta Paula la pahar Budincuta Paula la pahar
Am frecat galbenusul crud cu zaharul si praful de budinca, am adaugat putin lapte. Restul de lapte l-am pus la fiert si cand a clocotit am dat focul mic, am adaugat esenta de vanilie si amestecul cu galbenus si zahar. Am amestecat cu telul ...
 Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate
Blat: Se mixeaza bine ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul si mixam pana compozitia devine ca o crema. Punem si gemul si omogenizam. Turnam laptele si amestecam usor. In continuare, se incorporeaza faina ...
 Gem de prune cu nuca Gem de prune cu nuca
 Prunele se spala bine si li se scot samburii. Se aseaza intr-o oala, un rand de prune unul de zahar si se tine la frigider pana a doua zi cand se pun pe foc mic impreuna cu mirodeniile. Eu le-am dat prin masina de tocat pentru ca imi place mai ...
 Coronita cu prune Coronita cu prune
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga treptat cate un ou si se amesteca dupa fiecare. Se pun apoi esentele, laptele si  coaja de portocale. Eu am pus si putin colorant alimentar. Faina se cerne de doua ori si se amesteca cu praful de copt ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 180
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z