SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Stufat din piept de pui Stufat din piept de pui
Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit ...
 Parjolute marinate Parjolute marinate
Incepem cu prepararea parjolutelor,amestecand carnea tocata cu sare,piper,usturoi pisat,ierburi provenzale,lingurile de parmezan,painea inmuiata in lapte si scursa bine, si ouale.Se amesteca totul bine si se formeaza ,dupa plac,parjolutele.Se pune ...
 Carne de porc si cus-cus Carne de porc si cus-cus
Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o bine. Intrun cratit, am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o pana a devenit sticloasa, am adaugat boiaua, carnea, vegeta, ...
 fasole verde cu aripi de pui fasole verde cu aripi de pui
in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara.separat se caleste ceapa pana devine aurie,se adauga ardeiul taiat cubulete. la cateva minute se adauga zeama(nu toata) de la aripi si fasolea.cand toate ...
 Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok
Cu o zi inainte de pregatire, prepelitele se pun intr-un bol si se acopera cu iaurtul si condimentele pentru pui. Se acopera vasul si se lasa peste noapte pentru a fragezi carnea si a-i conferi savoare.A doua zi, se scot prepelitele din bait si se ...
 Mazare in vin si bacon cu oua romanesti Mazare in vin si bacon cu oua romanesti
Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pune la calit in ulei la foc mediu.Se adauga baconul si carnea se condimenteaza cu vegeta,boia optional,piper,se amesteca si se lasa putin.Se adauga rosiile tocate fara pielita,se lasa putin si se pune ...
 Tortillas umplute cu piept de pui picant Tortillas umplute cu piept de pui picant
Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul gras se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga pieptul de pui i se prajeste astfel apr. 5 minute. Se ...
 Spaghete cu sos de chilli Spaghete cu sos de chilli
Sosul de chilliSe incinge uleiul de masline intr-o cratita neaderenta si se adauga ceapa, usturoiul si ardeii ; se calesc pana ceapa devine sticloasa.Se adauga carnea de vita macinata si se lasa sa-si schimbe culoarea, cca 5 minute.Se adauga rosiile, ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.Rosiile se spala,se taie bucati,se pun la fiert in putina apa rece cu un praf de sare.Dupa ce au fiert se trec prin sita,iar sucul obtinut se pune separat la fiert si se ...
 Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi
*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara de 5 litri.*se scoate cind s-a rumenit si se pune deoparte*cepa si usturoiul taiati marunt se caleste in uleiul ramas de la carne* cind s-au calit de ...
 Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si ...
 Perisoare din carne de pui cu smantana Perisoare din carne de pui cu smantana
Carnea de pui, pielea si ceapa (calita si racita ulterior), se dau prin masina de tocat de 2 ori.La compozitia asta se pun celelalte ingrediente (ouale, faina, orezul, apa, sarea, piperul, mararul tocat si usturoiul). Orezul trebuie spalat bine ...
 Gulas cu carne de porc Gulas cu carne de porc
Se topeste cubul de unt si se amesteca cu o ceasca de ulei. Carnea de porc se taie cuburi mari si se pun la prajit. Se adauga costita afumata taiata bastonase. Cind carnea capata culoarea aurie, se scoate intr-un castron, iar in grasimea ramasa se ...
 Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se ...
 FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si ...
 CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi se aseaza intr-un vas de yena in care s-a pus 1 lingura de ulei,se condimenteaza cu sare,piper si boia dupa gust.Ciupercile curatate se taie ...
 Masa taraneasca !!! Masa taraneasca !!!
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta.Se face focul cu lemne de esenta tare (salcam)Se spala legumele.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul julien.Morcovii se taie feliute.Rosiile se decojesc si se toaca.Usturoiul se curata si se taie ...
 Felii de vita cu sos de vermut alb Felii de vita cu sos de vermut alb
O mancarica foarte pe gustul nostru, pe care v-o propun si voua:Se incinge uleiul de masline si se trag la tigaie feliile de carne. In timpul prajirii, se condimenteaza carnea cu sare si piper, pe rand, pe ambele fete. Odata ce carnea se rumeneste ...
 Bogracs-gulyas Bogracs-gulyas
Bogracs-ul este, desigur, o mancare ungureasca. Prin prezenta destul de numeroasa a maghiarilor in Banat, acestia au ajuns sa influenteze mult si in mod benefic bucataria locala. Una dintre mancarurile foarte savuroase este acest bogracs, mancare ...
 File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' ) File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )
Fileul de berbecut se spala, de taie feliute de cca 3 cm grosime, se pipereaza si se sareaza.Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Uleiul de masline se pune in tigaie, si se incinge putin dupa care se pun ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 180
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z