SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Musaca de cartofi cu carne macinata Musaca de cartofi cu carne macinata
Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare 20 de minute.Ceapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline pana devine aurie.Se adauga carnea de vita macinata , sarea si condimentele; se acopera cu un ...
 Musaca de legume cu carne Musaca de legume cu carne
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar,cimbru dupa gust si se caleste cateva minute.Cand s-a racorit se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia si o lingura de pasta tomate.Cartofii se curata,se spala,se sterg , se taie ...
 Beef Stroganoff Beef Stroganoff
Intr-o tigaie adinca(eu folosesc wok)se pune uleiul;cind e fierbinte,se pune carnea;cind carnea e albicioasa,se pune piper;apoi se acopera tigaia si se lasa carnea sa se faca,in apa ei(care o lasa)la foc mic,amestecind din cind in cind.Dureaza cam o ...
 Rasolul de porc cu varza calita Rasolul de porc cu varza calita
Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas. Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in ...
 Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto) Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto)
1)Condimenteaza costita cu putina sare,piper,pasta de ardei si usturoiul tocat.Se lasa la rece cel putin 1 ora.2)Intr-o tigaie antiaderenta pune uleiul la incalzit,adauga costita si carnatul, lasa sa friga cateva minute la foc mediu.Adauga ceapa ...
 Tochitura ca la Focsani Tochitura ca la Focsani
Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se adauga carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile. La final se adauga sucul de rosii si usturoiul. Se poate servi cu mamaliguta si branza de ...
 Ciulama de pui cu mamaliguta Ciulama de pui cu mamaliguta
Ceapa curatata si taiata marunt o punem la calit, adaugam usturoiul maruntit, sare si piper. Dupa 5-6 minute, cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam pieptul de pui si mai amestecam 2-3 minute pana ce carnea isi schimba culoarea, dupa care adaugam o ...
 ostropel de pui cu cartofi ostropel de pui cu cartofi
Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. ...
 Pui aromat a la Sabrina Pui aromat a la Sabrina
Haideti sa incepem.Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica, punem oala pe foc si uitam de ea pana se fierbe puiul.Intr-o alta olicica, punem rosiile la oparit pentru ca urmeaza sa le decojim mai tarziu.Bun, ...
 Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi. Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi.
Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pina se rumenesc bine.Scoate aripile si punele deoparte.Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii,asa si rosiile si cepele taiate.Sazoneaza.Cind este ...
 Chiftelute arabesti- Daoud Pasha Chiftelute arabesti- Daoud Pasha
Pregatim carnea pentru chiftelute,amestecand compozitia cu:piper roz macinat proaspat,vegeta fara sare,sare optional(pentru cine doreste mai sarat),coriandru macinat,chimbir macinat,nucsoara macinata,scortisoara macinata,chimin macinat,boia dulce ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.Cand ...
 Perisoare cu sos de usuroi Perisoare cu sos de usuroi
Se prepara perisoarele din carne , ou, morcov ras ,ceapa rasa,sare si piper. Se pun sa se opareasca in apa cu "Delikat"( nu trebuie sa fiarba in apa ci doar sa se opareasca putin 5 minute)Se pune usturoiul taiat marunt sa se rumeneasca in putin ulei, ...
 Rasol alb de porc cu ciuperci champignion Rasol alb de porc cu ciuperci champignion
Curatam ciupercile,rupem cotorul si apoi le spalam in cateva ape.Le punem la scurs.Curatam ceapa si o taiem cat se poate de fin,dupa care o calim in 2 linguri de ulei de masline.Mentionez ca nu prajesc ceapa,doar o calesc un minut,dupa care adaug ...
 Carnati de casa cu cartofi smantaniti Carnati de casa cu cartofi smantaniti
Se pun carnatii intr-o tigaie se toarna apa peste ei. Pentru a fi bine patrunsi si sa se friga complet se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit pana scade apa. Apoi se adauga untura si se prajesc, intorcandu-i pe toate partile pana se ...
 Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita ca sa se patrunda bine. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se frige apoi in tava in care s-au incins doua linguri de untura. Dupa ce se patrunde ...
 Varza a la Cluj- varianta Bihoreana Varza a la Cluj- varianta Bihoreana
Varza murata taiata fideluta se spala bine in apa rece apoi se stoarce bine in pumni.Intr-o tigaie se pune la incins ulei in care punem varza la calit, impreuna cu mararul , cimbrul si piperul.Amestecam bine sa se caleasca varza, adaugam 1/2 cana apa ...
 Chiftelute fine Chiftelute fine
Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica ai se storc de sucul lasat, apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia rezultata se framanta bine, si se formeaza chiftelute, ...
 Tocanita de inimi si pipote de pasare Tocanita de inimi si pipote de pasare
Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min, se adauga putina apa si se lasa la prajit in continuare. Apoi se adauga o jumatate de pahar de vin, se continua prajirea si iar se adauga apa, apoi ...
 Ficatei de curcan cu rizotto Ficatei de curcan cu rizotto
Spalam si lasam la uscat ficateii si apoi ii vom pune in tigaie la prajit in ulei de palmier, nehidrogenat. Ficatul trebuie mereu intors cu o spatula de lemn sau o lingura de lemn ca sa nu se rupa sau sa se prinda de tigaie.Vor fi gata in 7-10 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 176
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z