SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie
Spalam ficatul de de pasare si ii lasam la scurs.Separat punem si tocam in fasiute ardeiul copt(il taiem in ce marime dorim).Intr-o tigaie de teflon punem 2 linguri de ulei de masline presat la rece,lasam sa se incinga un minut si apoi adaugam ...
 Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez
Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe zazatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.Amestecam intr-un ...
 Gratar din ceafa de porc Gratar din ceafa de porc
Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa, usturoi. Asezi pe grill sau pe gratar, intorci sa fie rumena uniform pe ambele parti. Servesti cu garnitura de legume in prealabil fierte, gratinate ...
 Escalop din carne de porc cu bureti de padure Escalop din carne de porc cu bureti de padure
Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu ...
 Jambon cu varza calita Jambon cu varza calita
Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se ...
 Ciolan de porc cu bere (a la Peter) Ciolan de porc cu bere (a la Peter)
Peter este un virtual prieten in ale gastronomiei pe care il admir foarte mult pentru maiestria de bucatar, pentru talentul de povestitor si pentru arta fotografica. De la el am reteta aceasta specific germana, pe care el mi-a recomandat-o astfel: ...
 Friptura de vita marinata Friptura de vita marinata
Probabil retetele postate anterior sunt deja un indiciu asupra preferintelor mele si ale familiei mele fata de carnea de vita. Intr-adevar, noua ni se pare cea mai savuroasa dintre toate carnurile, la care se adauga beneficiile de a fi si foarte ...
 TOCANITA DE CIUPERCI TOCANITA DE CIUPERCI
Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se fierb la foc mic, se mai adauga sare, piper, cayenne pepper si vinul. Se mai fierbe un pic si se face un pic de dresatura cu 2 linguri faina si smantana ...
 Iaqtin umplut(specific arab) Iaqtin umplut(specific arab)
Iaqtinul se curata astfel: prima data se razuieste, se spala, apoi se goleste cu un cutit special, se pun in apa cu sare (sa nu se innegreasca).Orezul, spalat, inmuiat in apa calduta 30 minute, se spala inca o data, se amesteca cu carnea taiata ...
 Parjoale ca acasa Parjoale ca acasa
Pentru un gust deosebit, carnea tocata sa fie amestecata: de porc si vita (vezi foto). Se maruntesc legumele si verdeata si se piseaza usturoiul. Feliile de paine se pun la muiat in putin lapte sau apa. Intr-un vas mai maricel se pun toate: carnea ...
 Chiftelute de manzat Chiftelute de manzat
Se toaca si se caleste ceapa, fara a se praji, cu putina apa, se adauga condimentele pentru a se dizolva mai bine.Intr-un lighean sau castron mai mare puneti carnea tocata, adaugati ceapa calita, 2 oua, verdeata tocata si pesmetul sau painea ...
 Pui cu legume in vas roman Pui cu legume in vas roman
Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se ...
 Tocanita de porc Tocanita de porc
Ceapa tocata si usturoiul taiat feliute, le punem la calit in 2-3 linguri de ulei.Adaugam si carnea taiata bucatele potrivite.Cand sa calit carnea bine, punem si apa,sa avem grija sa nu scada prea mult, mai adaugam apa din cand in cand.Punem apa cat ...
 Pui picant cu ciuperci Pui picant cu ciuperci
Se incinge uleiul in tigaie, se rumenesc putin bucatile de pui pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie si se lasa deoparte pe o farfurie.Tocam ceapa, usturoiul, cipercile si ardeii iuti.In tigaie se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile, ...
 STUFAT DE MIEL DOBROGEAN STUFAT DE MIEL DOBROGEAN
Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei.Separat se pregatesc 15-20 de fire de ceapa verde,15-20 legaturi de usturoi verde si se oparesc putin.Dupa ce au fost oparite le puteti impleti pe fiecare in parte in ...
 Carne marinata in vin Carne marinata in vin
Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,Bucatile de carne se ...
 Oso-Bucco Oso-Bucco
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si ...
 Tochitura dobrogeana Tochitura dobrogeana
1.Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.2.Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.3.Se ...
  Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Alma ndegas com pura© de bra colos)
1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte bine.Se fac mingiute care se trec prin restul de pesmet.2)Cãleste usturoiul cu rosiile in uleiul de mãsline.Când sau inmuiat, pune vinul, ...
 Fattah din naut sau fattah al hommos Fattah din naut sau fattah al hommos
Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate de cantitate o faceti crema si cealalta jumatate le pastrati boabe.Un mic sfat...eu niciodata nu sarez boabele cand fierb, deoarece raman cam tari, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 177
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z