SiteDeBucate » Preparate din carne de vita

Retete Preparate din carne de vita cu usturoi

Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pana raman albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, cu un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin, boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. ...
Rendang ( Carne de Vita cu sos curry indonezian)
In robotul de bucatarie se pun ceapa rosie, usturoi, ardei iuti, ghimbir, lemon grass pana se obtine o pasta fina. ...
Panada din Argentina
Se atie carnea bucatele, cepele solzisori, se piseaza usturoiul si se pun la rumenit in ulei.Apoi se presara malaiul, sarea si boiaua. ...
 Ghiveci cu carne de vita Ghiveci cu carne de vita
Speli toate legumele, apoi oparesti rosiile, le decojesti si le tai in sferturi. Ardeiul il cureti de cotor, il tai fideluta sil calesti in putin ulei 5 minute, apoi dai deoparte. Tai apoi dovleceii si vinetele rondele si le oparestii 2 minute in apa ...
 Mancare de vinete si carne de vita Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
 Ragu de vita cu legume Ragu de vita cu legume
Ceapa si usturoiul se toaca fin. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste pana la albire. Se condimenteaza cu sare, ...
 Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena
Cureti si speli ceapa si morcovii. Dai pe razatoarea mare un morcov si il inabusi in ulei cu putina apa. Tai marunt ceapa si verdeata. Pui la fiert cel de-al doilea morcov.Speli carnea, o tai tn cuburi si o dai prin masina de tocat, apoi o amesteci ...
 Friptura de vaca Friptura de vaca
Pui carnea in apa fierbinte si fierbi pana devine aproape frageda. Adaugi legumele si le mai lasi sa fiarba.Cand carnea e bine fiarta o scoti si o pui intr-o cratita cu 2-3 linguri de ulei, sare si putina zeama in care a fiert si lasi sa fiarba ...
 Biftec clasic Biftec clasic
Amesteci boabele de piper cu mustarul si condimentul si le pisezi. Cureti si usturoiul, il pisezi si-l adaugi peste amestecul de condimente impreuna cu 4 linguri de ulei. Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui ...
 Tornedo din muschi de vita cu piper Tornedo din muschi de vita cu piper
Se spala carnea, se taie felii subtiri si se bat usor, ca pentru snitele. Se dau pe ambele parti cu sare si piper. Se infasoara fiecare intr-o felie de bacon si se dau deoparte.Se spala ardeii grasi si rosiile. Se taie rosiile in sferturi, se scot ...
 Vitel cu fasole picanta Vitel cu fasole picanta
Pui la inmuiat fasolea de seara, in frigider. A doua zi, o fierbi in 2-3 clocote si scurgi apa.Tai carnea in cubulete si o calesti 10 minute in ulei, amestecand. Scoti carnea si, in uleiul ramas, inabusi ceapa, ardeii si usturoiul taiate dupa ...
 Muschi de vita la gratar cu legume Muschi de vita la gratar cu legume
Incalzesti cuptorul la 200° C. Pui ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor. Stropesti cu 1 lingura de ulei de masline, acoperi cu o folie de aluminiu si dai tava la cuptor 1 h si 15 minute, pana devin moi. Dupa ce legumele s-au ...
 Rulada cu masline Rulada cu masline
Caleste ceapa, morcovul ras, carnurile tocate in trei linguri cu ulei. Adauga din cand in cand putina apa, pana se patrunde carnea.la de pe foc si adauga cateii de usturoi pisati, verdeata tocata marunt impreuna cu ouale batute.Intre timp, caleste ...
 Stufat de vitel Stufat de vitel
Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu ...
 Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde
Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o ...
 Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar
Cureti carnea de pielite, o speli si o lasi la scurs. Tai carnea in felii de maxim 2 cm grosime, o presari cu sare si piper si le ungi cu putin ulei. Pui bucatile de carne pe un gratar incins si le frigi la foc iute pe fiecare parte. Totodata pui pe ...
 Stripsuri de vitel cu ardei Stripsuri de vitel cu ardei
Tai carnea in fasii. Cureti si toci usturoiul si ghimbirul, apoi amesteci bine cu sosul de soia, sherry-ul, putina sare si mult piper. Dai carnea prin acest amestec, acoperi si o lasi timp de 30 de minute la rece. Speli telina, indepartezi partile ...
 Fasii de vita cu susan si ceapa verde Fasii de vita cu susan si ceapa verde
Intr-un vas, amesteci zaharul cu sosul de soia, otetul balsamic, usturoiul, uleiul de nuci, sare si piper negru, dupa gust. Adaugi carnea, amesteci bine si o lasi sa stea la marinat timp de 1 ora. Incingi uleiul de floarea-soarelui intr-o tigaie wok. ...
 Vita Shanghai cu taitei de broccoli Vita Shanghai cu taitei de broccoli
Muschiul de vita marinat cu garnitura de broccoli si taitei de broccoli este divin! Cum faceti taiteii de broccoli? Folositi tulpinile groase, cele pe care de obicei, le aruncam. Le dati pe o razatoare speciala, din aceea care razuieste ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de vita cu usturoi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z