SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe
Se spala bamele si se usuca; se aseaza intr-un bol si se presara cu ½ lingurita de sare si otetul.Se lasa la marinat 1-2 ore.Se spala puiul si se usuca; se taie in bucati de marimea dorita si se freaca cu boia si condimentul mixt pe ambele ...
 Inima cu ciuperci Inima cu ciuperci
Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. ...
 Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole
Pentru prepararea painii:1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa, 50 ml ulei, dupa preferinta, sare, zahar si putina faina.2. Se amesteca bine, iar apoi se adauga drojdia uscata.3. Se amesteca in continuare si se adauga ...
 Mititei gustosi Mititei gustosi
Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa cateva preparari va veti putea opri la proportiile compozitiei care va dau gustul preferat.Se toaca carnea de doua ori prin masina de tocat (nu prin ...
 Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate putin) si condimentele intr-o cratita de fiert sub presiune 30 de minute.Cand puiul este fiert se scoate intr-un vas termorezistent, se asezoneaza cu ...
 Aripioare condimentate(punga Knorr) Aripioare condimentate(punga Knorr)
Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le ...
 Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Carnea de miel se curata bine de grasime si se spala.Se impaneaza cu usturoi.Se sareaza si se condimenteaza cu condimentul mixt, cimbru , tarhon, ulei de masline si sucul de lamaie. ( Se poate condimenta si cu condiment pentru fripturi sau miel daca ...
 Mancare de castraveti murati cu carne de porc Mancare de castraveti murati cu carne de porc
Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei. Se pune apoi la prajit carnea taiata bucatele si se tine pana se evapora apa din ea. Se pune apoi usturoiul, se tine putin la prajit si se toarna trei cani de apa si se lasa ...
 piept de pui cu sos de usturoi piept de pui cu sos de usturoi
Se spala bine pieptul de pui si se curata de piele. Se transeaza in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o tigaie putin adanca si se prajesc in unt. Se intorc pe fiecare parte sa se patrunda bine fara a-si pierde din fragezime. ...
 Potaje de acelga(tocana de cardon) Potaje de acelga(tocana de cardon)
*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa se spala si se taie codita*capatina de usturoi de curata de frunze si cu ajutorul unui cutit punem pe foc pentru a se coace putin*toate aceste ...
 Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli
Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai ...
 Ficat cu usturoi si mamaliga Ficat cu usturoi si mamaliga
Ficatul portionat il bat putin cu ciocanul de carne si il prajesc uniform in uleiul incins.Din usturoiul pisat preparam mujdeiul de usturoi,cu ulei si zeama de lamaie, pana obtinem ca o maineza.Servim ficatul cu mamaliga si mujdei de usturoi.Ficatul ...
 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez
Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special.Se spala dovleceii si se lasa la scurs.UmpluturaSe pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se adauga semintele de pin ; se prajesc usor pana iau o culoare aurie si se ...
 Piftie Piftie
Se curata jambonul bine, bine, se parleste si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, sarea si apa cat sa il acopere. Se fierbe 1 ora si 40 min, dupa care se scoate carnea cu o spumiera si se pune intr-un castron, apoi se strecoara intr-o ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Pui rumenit cu legume si sos de smantana Pui rumenit cu legume si sos de smantana
Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a ...
 Liseine (specific  arab) Liseine (specific arab)
Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede). Pe urma, se lasa sa se scurga si sa se raceasca.In timpul asta, se face umplutura asa: orezul (curat si inmuiat) se amesteca cu carnea (cele 500 ...
 Pui a la Kiev Pui a la Kiev
Intr-un bol se pune untul, care trebuie sa fie moale, sarea, coaja si sucul de lamiae, usturoiul pisat marunt, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se pune compozitia pe o folie de plasic alimentar si se ruleaza ...
 Pui cremos cu sos  Camembert si ciuperci Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci
Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 174
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z