SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Perisoare in sos de ceapa si bulion Perisoare in sos de ceapa si bulion
*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele.*Se amesteca toate ingredientele in ordinea de mai sus , formam perisoarele cu ajutorul unei lingurite pentru a iesii toate aceeasi marime.*Intr-un platou presaram cu ...
 Pulpe de pui, pe pat de legume Pulpe de pui, pe pat de legume
Punem intro oala 1L apa la fiert. Intre timp spalam legumele si le taiem in forma dorita; rondele ,felii,bastonase, toate inafara de fasole si varza. Cand apa a ajuns la punctual de fierbere, adaugam fasolea si o lasam doar 2’, atat cat sa se ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Vinete umplute cu carne Vinete umplute cu carne
Vanata se spala,se sterge,se taie in jumatate pe lungime si fiecare jumatate se scobeste de miez. Se stropesc cu zeama de lamaie , se presara putina sare pe fiecare bucata in parte si se lasa cca 10-15 minute pentru a se inmuia putin,dupa care se ...
 Bukhari(specific arab) Bukhari(specific arab)
Ceapa,taiata pestisori,se pune la calit,in ulei de masline;apoi,se pune usturoiul;dupa ce si usturoiul e calit,putin,se pune puiul.Dupa ce puiul are culoare albicioasa,se pune piper si se lasa,la foc mic,sa se faca puiul;se acopera vasul.Dupa ce ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Frigarui cu ficat de pasare Frigarui cu ficat de pasare
Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute ...
 Musaca de cartofi cu mazare Musaca de cartofi cu mazare
Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie fiarta. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul, iar apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, se toarna putina apa ...
 Rulou din piept de curcan la gratar Rulou din piept de curcan la gratar
Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata dreptunghiulara de aproximativ 20 x 15 cm (o puteti obtine din mai multe bucati). Bateti carnea foarte putin pe un fund de lemm udat cu apa. Condimentati carnea si asezati-o in mijlocul ...
 Mincare de vinete cu carne de miel(specific arab) Mincare de vinete cu carne de miel(specific arab)
Vreau sa va spun ca e o mincare f.grasa.Se poate folosi carnea de vita(taiata ca pt.tocanita),sa nu fie asa grasa.Cantitatea amintita e pt.cca 8 persoane.Carnea se spala,apoi,se pune la fiert in apa rece,cu cca 2 lingurite de sare.Cind clocoteste,se ...
 Chiftelute din piept de pui,marinate Chiftelute din piept de pui,marinate
Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie se amesteca cupatrunjelul,ceapa,oul,usturoiul,sare,piper,oregano.Se amesteca,totul,bine;se fac,apoi,chiftelute rotunde(mai mari,putin,decit ...
 Rulada de copane de pui Rulada de copane de pui
Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam si le dam deoparete;Carnatul proaspat il desfacem de pielita;separat tocam fin ceapa si-o calim in uleiul incins unde am pus si catelul ...
 Pui la cuptor cu mar si telina Pui la cuptor cu mar si telina
Este o mancare usor de preparat, sanatoasa, gustoasa, nu trebuie sa fii un mare expert in bucatarie si va veti uimi familia si prietenii cu o mancare spectaculoasa. La timpul de preparare nu este inclus si timpul de asteptare.Preparati un baitz: ...
 Tochitura taraneasca Tochitura taraneasca
Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.Carnea de porc se spala si se ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Bucata de carne intreaga se rumeneste pe ambele parti in tigaia incinsa cu ulei. Se asaza in tava ce urmeaza a fi data la cuptor. Se condimenteaza, se adauga felii de ceapa,mere si morcov, o ceasca de apa si se a la cuptor pentru aprximativ 1ora si ...
 Friptura din ceafa de porc  in vasul roman Friptura din ceafa de porc in vasul roman
Carnea spalata, uscata in prosop, se condimenteaza si se lasa o ora la rece.Dupa ce am pregatit vasul pe care l-am tinut in apa o jumatate de ora,il ung cu unt sau ulei,asez carnea, adaug ceapa, usturoiul si marul taiat in sferturi.Stopesc cu ulei, ...
 Pui pe sticla cu cartofi si mujdei Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau ...
 Fajitas cu garnitura de fasole rosie Fajitas cu garnitura de fasole rosie
Carnea de porc, ficatul si legumele se taie in cubulete si se innabusesc in tigaie. Alaturi se prajeste fasolea rosie cu usturoiul taiat felii. In lipie se pune compozitia, se ruleaza si se adauga salsa (sos de rosii, smantana, usturoi si chili). Se ...
 Piept de curcan la gratar cu fasole pastai Piept de curcan la gratar cu fasole pastai
Pastaile daca sunt proaspete se curata si se pun la fiert cu putina sare.Eu am folosit 2 cutii de pastaii deja fierte,deci le am scurs,le am clatit si le am lasat din nou la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt.Se pune in tigaie cu putin ulei sa ...
 Musaca combinata !!! Musaca combinata !!!
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa la scurs.Painea se pune la inmuiat si se stoarce.Carnea se amesteca cu ceapa tocata, jumatate din verdeata,2 oua, sare, piper, busuioc,painea. Se pot ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 178
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z