SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Pasare la cuptor in punga koky Pasare la cuptor in punga koky
Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in ...
 Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume
Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un capac si se inabusa toate. Nu se intoarce decit o data. La intoarcere, se adauga 2-3 linguri de vin alb. Sunca e gata repede, deoarece este prefiarta ...
 Ficatei de pasare cu legume Ficatei de pasare cu legume
Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se intorc pe o parte si pe alta, dupa care adaugam o cana de apa si acoperim. Lasam la fiert 10 minute. Adaugam apoi usturoiul taiat rondele, acoperim iar pentru inca 5 minute, dupa care ...
 Fasole verde cu afumatura si cabanos Fasole verde cu afumatura si cabanos
Fasolea verde curatata si spalata se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare sau in vasul de fiert in aburi, aproximativ 20-25 minute.In alta craticioara caliti in ulei ceapa tocata, costita taiata bucatele si rosia decojita si taiata feliute. ...
 Ostropel de aripioare cu ciulama Ostropel de aripioare cu ciulama
Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ 30 minute la foc mic cu capac.Intr-un ceaun prajiti in 2 linguri ulei usturoiul curatat si tocat foarte fin, apoi adaugati aripioarele scoase din ...
 Ostropel de pui cu cartofi noi Ostropel de pui cu cartofi noi
Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute.Cartofii noi spalati se pun la fiert in coaja cu o lingurita zahar si putina sare.Se pune uleiul intr-un vas de tuci sau ceaun, se prajeste carnea pe ...
 Musaca de cartofi cu carne tocata Musaca de cartofi cu carne tocata
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, ...
 Tochitura de neuitat Tochitura de neuitat
Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie feliute carnaciorii si se prajesc pe rand:- carnea de porc 15 min- carnea de pui 10 min- ficateii 15 min- carnaciorii foarte putinSe face un sos: se ...
 Pulpe de pui Emancipate Pulpe de pui Emancipate
Se lasa 2-3 ore la marinat, dupa care se pregatesc pulpele dupa cum urmeaza, se pun la prajit in tigaie, dupa aproximativ 10 minute se-ntorc pe cealalta parte, dupa ce s-au patruns bine pulpele, se adauga 2 fire de ceapa verde taiata marunt si restul ...
 Friptura inabusita de manzat Friptura inabusita de manzat
Puneti la prajit in ulei, intr-o cratita, feliile de rasol pana prind crusta pe ambele parti, cam 4-5 minute. Adaugati condimentele si ketchup, foile de dafin, usturoiul necuratat zdrobit cu latul cutitului, cateva frunze de patrunjel si telina si ...
 Parjoale din carne de porc Parjoale din carne de porc
Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec …Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugati si 2-3 linguri de apa, ca sa nu se prajeasca ...
 Felii de porc rumenite in sos dulce Felii de porc rumenite in sos dulce
Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul ...
 Friptura de pui cu sos de vin Friptura de pui cu sos de vin
1.Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs.2.Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin in uleiul incins.3.Se adauga jambonul taiat feliute subtiri si se prajeste si el usor.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga bucatile de carne si se ...
 Guias Ardelenesc Guias Ardelenesc
Carnea o taiem in bucatele cam de 3/3cm, zarzavaturile le curatam, le taiem in cuburi, morcovii in rondele si le punem in boluri separate.Intr-o oala de 4L, incingem uleiul, adaugam ceapa si o calim2-3’dupa care punem carnea. Amestecam si dinstuim ...
 Piept de pui cu alune si patrunjel Piept de pui cu alune si patrunjel
Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte. Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, ...
 Gratar pe disc Gratar pe disc
E o reteta grozava ! dar din pacate,din cauza acestei retete a ajuns agricultura Romaniei la 0...de ce?1 aceste discuri sant folosite la lucrari agricole(grapa cu discuri),ei si cineva a descoperit ca se poate face de mancare in ele si va dati seama ...
 Legume la cuptor cu carne de porc Legume la cuptor cu carne de porc
Speli si stergi toate legumele de apa, carnea o speli si o tai bucati mari. Intr-o tava pui uleiul de masline adaugi carnea si legumele taiate bucati mai mari, rosiile le pui la urma dupa ce ai terminat cu legumele tot tocate bucati mai mari. ...
 Coaste cu cartofi dulci (Entrecosto c/ batata doce) Coaste cu cartofi dulci (Entrecosto c/ batata doce)
1) Coastele se taie in bucãtele mici, am folosit acel tip de costitã care are mai mult os decât carne:))Condimenteazã cu sare si piper, putin piri proaspãt tocat,tomilho (se aseamânã cu cimbrul românesc putin) sau orice alte ierburi aromate, ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se portioneaza puiul, se spala, se sterge cu un prosop si se pune la prajit in ulei. Intre timp spalam conservele, le desfacem si pasam continutul din ele. Curatam usturoiul si-l taiem feliute.In timpul acesta mai mestecam si in pui sa nu se arda. ...
 Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in sferturi.Se incige uleiul de masline si se prajesc semitele de pin pana iau o culoare aurie; se scot intr-un bol.Se caleste ceapa taiata marunt in ulei si se prajeste 2-3 minute apoi se adauga carne ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 179
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z