SiteDeBucate » Preparate pentru Craciun

Retete Preparate pentru Craciun cu usturoi

 Piftie de porc Piftie de porc
Daca e Craciun pe masa trebuie sa isi faca loc si poftia de porc. Urmeaza reteta noastra si vei avea parte de o piftie gustoasa! ...
Piftie de porc
Se spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert. Se curata ceapa si se taie in 2. Intr-o oala mai mare se pune carnea cu ceapa sa fiarba pe foc foarte mic. ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Speli bine, bine (temeinic chiar) picioarele de porc, sonciul si urechea, apoi le pui la fiert in apa ca sa le acopere de 5 degete. Pui sare si lasi sa fiarba 3 ore, iei spuma din cand in cand.Cureti morcovul si patrunjelul, apa le adaugi in zeama de ...
 Sarmale in foi de varza cu pipinci Sarmale in foi de varza cu pipinci
Desfaci foile de varza si le speli in mai multe ape.Pipincii ii speli si ii scurgi bine de apa, dupa care ii dai prin masina de tocat.Fierbi orezul numai cat sa se umfle.Dupa ce s-a racit, il amesteci cu pipincii, pasta de tomate, verdeata tocata, ...
 Muschiulet umplut Muschiulet umplut
Tai carnea in asa fel incat sa semene cu o foaie de placinta si peste aceasta pui, in urmatoarea ordine, felioare de usturoi, suvite de slaninuta, morcovii.Presari sare, piper si celelalte condimente.Rulezi carnea si o legi cu ata alba de bumbac ...
 Rulouri de carne Rulouri de carne
Carnea o tai felii si o bati ca pentru snitele.Ungi apoi fiecare felie cu mustar, pui putin piper si verdeata tocata, asezi o felioara de slanina, peste care adaugi carnaciorul de casa.Rulezi  felia de carne in asa fel incat sa iti iasa un ...
 Jambon Jambon
Parleste ciolanul, curata soriciul si spala-l bine.Pune apa la fiert intr-o oala inalta si destul de mare, cat sa incapa tot piciorul de porc sau cel putin pana unde se termina carnea. Adauga sarea, piperul, ienibaharul, usturoiul taiat felii, foile ...
 Carnati cu vin Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
 Lebar Lebar
Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat.Piseaza marunt usturoiul.Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar ...
 Scrumbie cu sos de smantana Scrumbie cu sos de smantana
Curata pestele de intestine, taie-i capul si coada, spala-l bine in apa cu putin otet si sareaza-l.Dupa ce l-ai sters cu un servet de excesul de apa, da-l prin faina si prajeste-l in unt.Intre timp curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in untul in ...
 Pui umplut Pui umplut
Da in cateva clocote supa impreuna cu foaia de dafin, coriandru si chimion.Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu usturoiul rondele.Cand ceapa a devenit sticloasa, adauga orezul.Lasa pe foc cam doua minute, dupa care toarna ...
 Rata cu mere Rata cu mere
Curata rata bine de fulgi si maruntaie, dar pastreaza ficatul si inima, pe care le speli bine si le lasi la scurs pe un servet de hartie.Curata merele ( dar pastreaza unul pe care il vei taia corabioare ), ceapa si usturoiul.Da-le pe toate prin ...
 Piftie Piftie
Spala bine toata carnea, apoi pune-o la fiert in apa rece, la foc mic. Umple oala cu apa si las-o sa scada incet. Dupa o ora, adauga legumele curatate si intregi, piperul si sarea. Piftia este gata cand carnea se desprinde de pe os, cam dupa 4 ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Se spala carnurile si se pun la fiert intr-un vas incapator in apa rece si la foc mic pana cand sunt foarte bine fiarte.Intre timp se mai pune apa .Cand carnea e gata fiarta se scoate la racit si in zeama ramasa in vas se pun usturoi si sare ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Dai prin masina de tocat carnea de porc, slanina si carnea de vita, de 2 ori. Omogenizezi pasta, adaugi usturoiul curatat si pisat, 2 lingurite de delikat pentru carnaciori de casa si putina apa calduta. Cu aceasta pasta umpli intestinele, le legi la ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Fierbi partile curcanului (la foc mic) care iti raman cand il portionezi pentru friptura (picioare, aripi, cap, tartita, maruntaie), adaugi in fiertura zarzavatul de supa (morcov, cartof). Ai grija sa iei spuma de cate ori este nevoie. Cand carnea se ...
 Rulada de curcan in sos de mere Rulada de curcan in sos de mere
Dezosezi pulpa de curcan, o treci printr-un jet de apa si o pui sa se inabuse cateva minute pana se patrunde. Dupa ce a fiert, scoti pulpa, o lasi sa se scurga in sita si rulezi. Daca este nevoie, folosesti ata alimentara si infasori pentru a nu se ...
 Pomana porcului Pomana porcului
Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi. Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea. O lasi sa se prajeasca. Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa. Cand e gata carnea, sarezi si torni ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Craciun cu usturoi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z