SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc cu usturoi

 Vinete umplute cu carne de porc Vinete umplute cu carne de porc
Cureti bine de pieliti, carnita de porc si o spali sub jet de apa rece si o treci prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata in apa si stoarsa bine. ...
Friptura de porc la cuptor
Fripturile constituie preparate din carne , pe cat de gustoase pe atat de sanatoase. Jambonul de porc este foarte bun pentru preparat o friptura. Iata o reteta simpla, accesibila oricui ,care se poate servi in orice imprejurare si in orice sezon ...
Rulada de carne cu spanac
Spanacul se spala, se opareste in putina apa cu sare si se lasa la scurs. Se toaca marunt si se caleste in unt. se adauga ceapa si usturoiul fin tocate si se amesteca pana scade tot sosul lasat. Se adauga ouale batute cu un praf de sare si piper si se lasa sa se prajeasca precum o omleta. ...
Chiftelute in sos de rosii
Inmoi painea in apa. Cureti si tai ceapa si usturoiul. Razi fin cascavalul. Tai sunca in fasii, rosiile din conserva in cubulete, iar maslinele in rondele subtiri. ...
Ficat fragezit cu usturoi si cartofi
Se ia o bucata de ficat de porc (la fel de bine se poate folosi si de vitel, vita) si lobii ficatului se taie in felii potrivite nici prea groase nici prea subtiri. ...
Costite de Porc la cuptor
Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. ...
 Cartofi cu sos alb si carnati Cartofi cu sos alb si carnati
Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja, pentru 20 de minute, in apa cu sare, la foc iute.In acest timp cureti si tai solzisori ceapa, decojesti si tai castravetii in cubulete. Speli si toci marunt patrunjelul.Cureti si zdrobesti usturoiul cu ...
 Fasole cu costita Fasole cu costita
Tai costita fasii subtiri, in lung. Daca ai kaiser, e si mai bine.Pui tecile de fasole la fiert, in apa cu sare si putin ulei.Cand tecile au fiert, le lasi sa se racoreasca, apoi faci buchetele.Pui buchetelele de fasole la prajit, in ulei sau untura. ...
 Pulpa de porc umpluta cu legume Pulpa de porc umpluta cu legume
Speli bine pulpa, apoi o desfaci cu cutitul si o bati cu ciocanul de snitele pana obtii o bucata de carne subtire.Cureti ciupercile, 2 cepe, morcovul si ardeiul, le speli, apoi tai ceapa marunt, ciupercile felii, dai morcovul pe razatoare, iar ...
 Barcute din pulpa de porc cu mere Barcute din pulpa de porc cu mere
Pulpa de porc o tai bucati cat palma de mari si groase cam de 1 cm. Apoi asezi pe fiecare bucata cate o feliuta subtire de sunca de porc si o feliuta de rodie.Condimentezi dupa gust cu sare, piper, cimbru si feliute de usturoi.Prinzi capetele ...
 Muschi de porc cu ceapa si morcovi Muschi de porc cu ceapa si morcovi
Carnea curatata de pielite si de tendoane, spalata si scursa bine de apa, treceti-o prin faina si  puneti-o intr-o tava mai mare in care ati topit untul. Adaugati cepele curatate, morcovii taiati in rondele, usturoiul tocat si supa  de ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Pulpa de porc impanata Pulpa de porc impanata
Faci un sos din mustar, iaurt, usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa o tai felii, dar nu pana jos. Pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar. Asezi in fiecare taietura cate doua ...
 Chiftele din carne de porc si linte Chiftele din carne de porc si linte
Faramitezi chifla si o pui la inmuiat in lapte. Pui la fiert lintea rosie in apa clocotita, pentru 20 de minute, apoi o scurgi. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in 2 linguri de ulei.Decojesti cartofii, ii razi fin si ii scurgi.Dai carnea si ...
 Rulade de porc cu oua Rulade de porc cu oua
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu cimbrul, ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica, morcovul curatat, spalat si taiat cubulete, un ou, piper proaspat macinat si sare, dupa gust.Omogenizati bine compozitia, acoperiti castronul cu ...
 Cotlet de porc cu fasole verde Cotlet de porc cu fasole verde
Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in ...
 Porc cu legume Porc cu legume
Este perfecta pentru o cina in timpul saptamanii, cand n-avem prea mult timp la dispozitie. In loc de porc, se poate folosi si pui sau vita. Carnea trebuie sa fie una macra, fara grasime. Merge mancata si singura, dar si cu orez daca sunteti foarte ...
 Cotlete de porc pane la cuptor Cotlete de porc pane la cuptor
Daca vi se par fade cotletele de porc, preparate astfel vor fi suculente, iar copiii vor fi incantati. Cantitatile sunt pentru sase portii. Incalziti cuptorul la 220 de grade. Ungeti o foaie de copt cu ulei si puneti-o intr-o tava. Sarati carnea. ...
 Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine
Este o reteta usoara si rapida, iar gustul este delicios, amestecand dulcele cu acrisorul. Un alt avantaj consta in numarul redus al ingredientelor. Daca nu gasiti marmelada de smochine, puteti folosi si marmelada de mere in loc. ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc cu usturoi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z