SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Sarmale moldovenesti Sarmale moldovenesti
Pregatirea incepe prin oparirea foilor de varza proaspata cu bors. Sarmalele se fac numai cu virful foilor.Se servesc cu smantana si mamaliguta. La sarmalele preparate in acest fel, vinul rosu e de rigoare. ...
 Fasole verde cu sos de rosii Fasole verde cu sos de rosii
Se asaza in cratita un rind de fasole, curatata si spalata, un rind de ceapa taiata marunt, un praf de faina, sare, verdeata taiata marunt si grasime. Se toarna deasupra putina apa, se lasa sa fiarba inabusit, pina ce a fiert fasolea si a scazut ...
 Patata bravas Patata bravas
Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de masline) pina se rumenesc.Se servesc pudrati cu boia si sare si cu ketchup-ul picant si maioneza linga ei, ...
 Ciulama de ciuperci Ciulama de ciuperci
Se spala bine ciupercile. Se curata, se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 gr. ulei (sau unt) aproximativ 5 minute, dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pina se fierb ciupercile (20 ...
 Conopida pane Conopida pane
Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina ...
 Mincare de fasole grasa Mincare de fasole grasa
Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pina scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au ...
 Tocanita de cartofi cu carne de vita Tocanita de cartofi cu carne de vita
Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se incalzeste supa de carne. Intr-un vas termorezistent cu capac ...
 Orez spaniol Orez spaniol
Se fierbe orezul potrivit instructiunilor. Se incalzeste uleiul la temperatura medie, intr-un vas mare, si se adauga ceapa. Se lasa timp de cinci minute. Se adauga usturoiul si se mai lasa un minut. Se adauga ardeii si rosiile, se acopera si se mai ...
 Mazare cu rosii si marar Mazare cu rosii si marar
Se pune mazarea curatata intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte marunt, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici, sarea, zaharul si mararul. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pina este gata mazarea. Mincarea trebuie sa ...
 Sarmale Sarmale
Se trece carnea prin masina de tocat si se adauga slanina taiata in cubulete mici, ceapa calita in untura, orezul ales si spalat. Se potriveste totul de sare si piper si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.Se servesc fierbinti, cu mamaliguta ...
 Pirosti umplute cu varza dulce sau acra Pirosti umplute cu varza dulce sau acra
Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se prepara pirostele dintr-un aluat fraged; se umplu cu acest ...
 Cartofi natur cu unt Cartofi natur cu unt
Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se aseaza intr-un vas, se adauga untul si se presara cu piper negru.Cind se servesc, se stropesc cu zeama de lamiie si se ...
 Tocanita cu ciuperci Tocanita cu ciuperci
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ...
 Fasole batuta Fasole batuta
Se alege, se spala si se moaie fasolea din ajun. A doua zi se pun la fiert, se lasa sa dea citeva clocote, apoi se scurge apa inlocuind-o cu alta apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. Se lasa fasolea sa fiarba bine in ultima apa (pina ...
 Crochete de cartofi Crochete de cartofi
Din 1/2 kilogram de cartofi se face piure (cartofii se pun la copt, se rup in doua si cu o lingurita de scoate miezul, se freaca cat e fierbinte cu o lingura de lemn, se adauga sare, piper, 50 gr. unt; se amesteca mereu si apoi se adauga o ceasca de ...
 Tocanita de ciuperci Tocanita de ciuperci
Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.Se poate servi si cu mamaliguta. ...
 Gustare rapida Gustare rapida
Se taie cartofii felii subtiri, se sareaza si se dau la cuptorul cu microunde pentru 15 minute. Se scot cartofii si se pun peste ei ouale taiate felii si cascavalul ras sau maruntit, sare si piper. Se mai dau la cuptor inca 5 minute, sa se topeasca ...
 Mincarica de mazare Mincarica de mazare
Se caleste in ulei incins ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba 15 min. Se curata cartofii de coaja, se taie in bucati mari si se adauga peste mazare. Cind cartofii si ...
 Pastrav cu sos la cuptor Pastrav cu sos la cuptor
Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si ...
 Pastrav cu sos de ciuperci Pastrav cu sos de ciuperci
Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 592
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z