SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Prajitura mozaic Prajitura mozaic
Pentru foi se amesteca faina cu margarina RAMA, apoi drojdia dizolvata in laptele caldut,zaharul si galbenusurile.Se obtine un aluat din care se intind 4 foi. Intr-o tava unsa cu putin ulei se intinde prima foaie apoi se pune rahatul taiat cubulete ...
 Gaufre/wafe pufoase cu unt Gaufre/wafe pufoase cu unt
  Mixam ouale cu zaharul si vanilia, adaugam apoi untul topit, faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit subtiem cu lapte rece. Se face extrem de simplu cu un mixer in 2 minute aluatul este gata. Il mai lasam  macar 10-15 minute sa ...
 Negresa Negresa
Pentru blat: se amesteca bine toate ingredintele si se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina , la foc potrivit. Pentru crema: albusurile se bat spuma cu zaharul.Spuma se pune peste blatul copt pe jumatate  si se pune tava din nou la ...
 Gogosi Fantezie Gogosi Fantezie
Punem faina intr-un vas si ii facem o gaura in mijloc. In 3 linguri de lapte cald topim drojdia si o turnam in gaura facuta in faina. Amestecam putin apoi adaugam restul de lapte cald (in care am topit zaharul) si cele 2 oua batute.Continuam sa ...
 Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba
Ciocolata si untul se topesc la bain-marie cu atentie ca untul sa nu se lichefieze. Nuca de cocos,zaharul,laptele praf, praful de biscuiti si sarea se amesteca intr-un bol si apoi se toarna crema de ciocolata+ unt . Se framanta cu mana pana se ...
 Cocktail cu lapte si capsuni Cocktail cu lapte si capsuni
-puse in blender cu putina gheata si gata...! ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Pentru blat, se topeste untul, se lasa la racit. Se amesteca intr-un castron faina cu zaharul si sarea, se adauga laptele si untul topit si se framanta un aluat fraged, care nu se lipeste de maini. Se intinde cu mana intr-o tava rotunda si se ridica ...
 Bomboane Raffaello Bomboane Raffaello
Untul care a fost lasat la temperatura camerei ca sa fie mai moale, se amesteca cu zaharul, nuca de cocos, si laptele praf se face o compozitie care sa fie buna de facut bilute, se introduce cate o aluna in fiecare bombonica, eu leam dat prin nuca de ...
 Ficatei cu mamaliguta Ficatei cu mamaliguta
Ficateii se spala in apa rece,se curata de pielite,apoi se pun in lapte si se lasa circa 1 ora. Tocam ceapa solzisori si o punem la calit.Cand a devenit sticloasa se adauga ficateii si se lasa sa se rumeneasca usor. Se adauga ...
 Tort Krem a la krem Tort Krem a la krem
Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine albusurile cu zaharul,pana ajung la consistenta bezelei.Adaugam pe rand galbenusurile,mixand bine dupa fiecare. Cand s-au incorporat bine toate galbenusurile adaugam plicul Crem Ole cu gust de ...
 Paste cu smantana Paste cu smantana
Ceapa taiata marunt se pune la fiert impreuna cu untul. Se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga pastele si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert se scurg de apa. Se amesteca smantana cu laptele. Se pun pastele intr-o oala, se adauga smantana cu laptele ...
 Budinca cu ciuperci si masline Budinca cu ciuperci si masline
Curatam ciupercile  si le feliem, apoi le oparim in cateva ape si le scurgem bine.  Taiem ceapa si o calim in foarte putin ulei de palmier. Batem albusurile spuma tare, adaugam galbenusurile, apoi pe rand: paine inmuiata in lapte, ceapa ...
 Pernute cu porumb si brinza Pernute cu porumb si brinza
se amesteca toate ingredientele .se incalzeste uleiul cind sfiriie se pun cu lingura gramajoare din amestec se rumenesc si se scot pe hirtie absorbanta.daca vreti o varianta light (fara ulei,merg la cuptor in forme de cup cake s,sau in toaster). ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie,esenta de vanilie, se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul la lingura, se adauga cacaoa, si faina. Se toarna compozitia ...
 Cornuri moi, moi, moi Cornuri moi, moi, moi
Se desface drojdia si se amesteca cu 200 ml de laptele cald, se adauga si zaharul, coaja de lamaie si portocala, esenta de vanilie, si putina faina se amesteca foarte bine, se adauga si restul de lapte. Se amesteca bine si se mai adauga untul topit ...
 Prajitura cu branza de vaci si fructe Prajitura cu branza de vaci si fructe
Sper sa incercati si reteta asta care este extrem de bunaaaaaaa::)) Pentru blat - amestecam faina, untul,sarea, zaharul, cacaua si galbenusurile. puneti amestecul pentru 1 ora la frigider. Pentru garnitura - amestecati branza bine cu uleiul, ...
 Bombonele cu cacao Bombonele cu cacao
se topeste untul la microunde,se adauga ciocolata obtinem un sirop ;incalzim smintina pentru frisca pe aragaz dar nu o fierbem adaugam peste untul cu ciocolata amestecam bine se i-a de pe foc se pune coaja rasa de portocala sau lapte de cocos sau ...
 Rumba Rumba
Ouale se separa. Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul, galbenusurile. Uleiul se amesteca usor, apoi adaugi coaja de lamaie(portocala), vanilia si praful de copt dizolvat in putin lapte(2-3 linguri de lapte).La urma se pune faina. Se coc ...
 Tort cu ciocolata Tort cu ciocolata
Pentru blat se bat albusele spuma tare cu un praf  de sare apoi adaugam zaharul si se pun galbenusurile, praful de copt dizolvat cu zeama de lamaie si la urma faina.Se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit timp de 20-25minute. ...
 Pachetele cu urda Pachetele cu urda
Drojdia se desface cu putin zahar si apa calduta. Din faina cernuta, drojdie, apa, sare si zahar, ulei se framanta un aluat. Se da o forma rotunda si se pune la cald sa dospeasca 1ora -1h 30 min. Umplutura 1: se amesteca urda cu ou , zahar si zahar ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 125
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z