SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Paine bio cu multicereale Paine bio cu multicereale
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.Daca nu aveti masina de facut paine, aluatul se poate framanta si cu mana, pana se obtine un aluat elastic si apoi se adauga uleiul si cerealele la ...
 Gogosi cu ciocolata Gogosi cu ciocolata
Faci maiaua din 50 ml apa calda, drojdie, 1 lingurita zahar si putina faina. Bati ouale cu zaharul si sarea. Intr-un castron, cerni faina si incorporezi treptat maiaua, iaurtul, laptele, ouale. Continui sa incorporezi faina pana obtii un aluat ...
 Langos Langos
Se framanta un aluat din toate ingredientele dupa care se pune intr-o punga mare unsa cu ulei si se dospeste la frigider(veti vedea cum dupa ~1/2h isi dubleaza volumul). Din acest aluat luati cu mana cate o bucata din care faceti pe o planseta unsa ...
 CORNURI IN DOUA CULORI CORNURI IN DOUA CULORI
Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.O parte ramane alba si una se pune cacao.Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.6 albe +6 cacaoSe intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.Iti ies ...
 savarine savarine
laptele caldut +zaharul + ouale + drojdia de bere se bat la robot,se adauga faina ,uleiulse lasa la crescut pina se dubleaza ca volum10 forme de savarine se ung cu ulei,se pune aluatul in forme in mod egal,se lasa la crescutse face un sirop di apa si ...
 gogosele din orez gogosele din orez
Se fierbe orezul. drojdia se inmoaie in lapte caldut cu lingura de zahar. Maiaua se amesteca cu orezul si se lasa timp de 2-3 ore.Se adauga faina, ouale si sarea. Se framanta.Uleiul se toarna in tigaie ca sa cuprinda gogoselele pina la jumate. Uleiul ...
 Clatite de mere caramelizate Clatite de mere caramelizate
Pt.Clatite se amesteca faina cu un varf cutit de sare.Separat se amesteca ouale,uleiul si laptele.Se toarna incet peste faina si se amesteca bine.Daca sunt prea groase se mai pune putin lapte.Se lasa cel putin 10 minute sa odihneasca.Umplutura:se ...
 Biscuiti fragezi Biscuiti fragezi
Amestecati faina cu praful de copt;In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;Intindeti o foaie ...
 Cozonac Rosenkranz Cozonac Rosenkranz
Caramelizam cele 10-12 linguri de zahar si tapetam fundul si marginile unei cratite.Amestecam faina cu ouale si aromele, peste care turnam laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul. Framantam cca. 15 min (eu am pus la masina de paine la ...
 Cornuri cu branza Cornuri cu branza
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua peste celelalte ingrediente amestecate. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem ...
 Cozonac Cozonac
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si putin zahar, si se pune faina , cu mana , ca la un aluat de clatite si se pune la crescut. Separi ouale. Galbenusurile se freaca cu sarea. Jumatate din albusuri, deci 4, se bat bine cu zahar, iar cealalta ...
 CLATITE FOI CLATITE FOI
Se bat ouale cu sarea intr-un castron, adaugandu-se treptat, faina, amestecandu-se continuu sa nu se formeze cocoloase. Se subtiaza compozitia turnand, putin cate putin laptele, pana cand devina ca o smantana lichida. Se aseza pe foc o tigaie sa se ...
 Paine cu dovleac Paine cu dovleac
Se fierbe dovleacul ,apoi se stoarce bine jumatate di dovleac se paseaza cealalta jumatate ramane sa cum este , se pune intr-un castronel un pic de sare 5 linguri de lapte si o lingurita de zahar si se pune drojdia se la aproximativ 5 minute , apoi ...
 tarta cu ton tarta cu ton
foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei.cuptorul se preincalzeste la 220 grade.ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute.maslinele se taie rondele.ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se adauga ...
 Paine impletita Paine impletita
Intr-un castron amestecati 1 cana jumate de faina, drojdia, zaharul, sarea, mirodeniile.Separat incalziti laptele cu apa si untul, pina se topeste untul.Se pune peste faina cu mirodenii.Se amesteca doar pina se combine. Se adauga oul batut si se ...
 placinta din aluat dospit cu crema de smantana placinta din aluat dospit cu crema de smantana
cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharulpana cand se lichefiaza se adauga untul moale sau margarina, oul intreg,laptele caldut,sarea ,coaja de lamaie si la urma faina.Aluatul se amesteca cu lingura apoi se framanta 5-6 minute cu mana si ...
 Doua dintr-o lovitura: lichii si pizza Doua dintr-o lovitura: lichii si pizza
Făina şi sarea se amestecă, se pun apoi apa caldă şi uleiul treptat. Drojdia se mărunţeşte cu zahărul, apoi se dilueaza cu laptele şi se adaugă la aluat.Se frământaă cam 10 minute şi dupa aceea se lasaă la crescut o oră(sau până ...
 Saratele Saratele
Se lasa margarina sa se inmoaie, se adauga branza rasa, sarea, drojdia, oul si laptele si putin chimen si se amesteca bine apoi se adauga faina pana se obtine un aluat mai tare. Se lasa la rece cateva ore. Se intind foi si se taie cu cutitul fasii ...
 Cornulete sarate Cornulete sarate
Se pune drojdia intr-un bol cu lapte(200 ml) caldut sa dospeasca cca 10-15 min,se pune faina intr-un castron cu cele 3 galbenusuri cu uleiul si putina sare si zahar, dupa ce a dospit drojdia cu laptele se adauga peste faina si se incepe a framanta, ...
 Mucenici (sfintisori) moldovenesti Mucenici (sfintisori) moldovenesti
Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia frecata cu putin zahar si se lasa la crescut pina isi dubleaza volumul,Intr-un castronas se amesteca galbenusurile, zaharul, aromele, laptele, untul topit ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 151
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z