SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

Prajitura Pistruiata
Se bat bine albusele cu zaharul pus in ploaie, pana ce zaharul nu se mai simte; urmeaza rand pe rand galbenusele, faina si cacaua. Se toarna compozita intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina ...
 Prajitura cu bezea Prajitura cu bezea
Ai la dispozitie cateva minute ? Haide impreuna, sa le folosim pentru a prepara un desert delicios si apetisant, ce va fi cu siguranta foarte apreciat atat de cei mici cat si de cei mari! ...
Chec cu dovlecel
Un deliciu in aceasta perioada a anului, dovlecelul poate fi preparat in mult mai multe feluri decat ne- am obisnuit in traditionala bucatarie romaneasca : dovleac copt. De aici vine urmatoarea sugestie pentru voi gospodinele : ...
Prajitura cu dovlecel si nuci
Intr- un bol de sticla sau intr- un castron mai mare, frecati ouale cu 2 cesti( ceasca trebuie sa fie aceeasi la toate ingredientele) zahar pus in ploaie, pana la topirea lui completa. ...
Prajitura cu nuca de cocos
Amestecam toate ingredientele foarte bine si obtinem un aluat moale; il impartim in doua parti egale si intindem doua foi. ...
 Prajitura fina cu bezea si ciocolata alba Prajitura fina cu bezea si ciocolata alba
Va-ti plictisit de fursecurile cumparate din patiserii ? Va doriti cu adevarat un desert fin, atunci hai sa ne apucam de treaba ...
 Piept de caprioara umplut cu ficat Piept de caprioara umplut cu ficat
Este un preparat ce nu se consuma in fiecare zi, el pretandu-se a fi gatit cu ocazia unei aniversari sau a unei petreceri memorabile. Obligatoriu la acest deliciu este un pahar de vin rosu cat mai vechi ! ...
 Tarta cu pere Tarta cu pere
Dintre toate fructele, perele au cele mai multe arome, fiind pana la momentul actual aproapre trei mii de soiuri ; ai inteles ca din asa gama larga ai de unde alege soiul care sa ti fie pe plac pentru delicioasa si apetisanta tarta pe care ti o recomand ! ...
Ochiuri romanesti cu sos si paine prajita
Ochiurile romanesti sunt foarte sanatoase deoarece nu se prajesc in ulei, se fierb in apa reducand astfel cantitatea de grasimi. Se folosesc de multe ori alaturi de mancarurile traditionale romanesti. ...
Sufleu de oua
Ochiurile romanesti sunt foarte sanatoase deoarece nu se prajesc in ulei, se fierb in apa reducand astfel cantitatea de grasimi. Se folosesc de multe ori alaturi de mancarurile traditionale romanesti ...
Sufleu de oua cu morcovi si dovlecei
Un sufleu intotdeauna da bine,mai ales daca aveti musafiri si vreti sa-i surprindeti cu un preparat mai deosebit. Este usor, nu contine multe calorii, de aceea il putem prepara ori de cate ori ne este pofta de ceva cald. ...
Domino din rosii si ardei umpluti cu oua
Pentru un pranz vesel , ca si zilele insorite de vara va recomand aceasta reteta, plina de viata si culoare. ...
Tort de clatite cu spanac
Legumele sunt un izvor de vitamine si minerale. De acest lucru trebuie sa tinem cont atunci cand alcatuim un meniu. Spanacul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra deoarece contine toate vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul nostru in special vitamina A, K , magneziu si fier. El poate fi folosit atat crud in salate cat si fiert sub forma de piure. Reteta de mai jos este una din variantele in care se poate prepara spanacul. ...
Sparanghel cu sos la cuptor
Sparanghelul este o delicatesa si trebuie servit cu ceva simplu, care sa-l puna in valoare, Retetele pe baza de sparanghel sunt asadar rafinate, pentru a pune in valoare gustul unic al legumei. Se foloseste proaspat cules. ...
Supa de salata
Daca este primavara profitati de acest sezon , cumparati salata si faceti aceasta supa minunata , pe care o puteti servi mai ales rece. Este acrisoara si hranitoare deoarece contine doar ingrendiente sanatoase. ...
Supa de cartofi
In general supele de legume cuprind inafara de zarzavatul obisnuit pe care trebuie sa-l contina orice supa , o leguma care da denumirea supei. Asa cum v-ati dat seama deja la aceasta reteta ingerndientul principal este cartoful. ...
Placinta cu carne de porc
Exista tot felul de placinte ; cu branza, cu spanac, cu ciuperci si da chiar si cu carne. Iubitorii de carne de orice fel se vor bucura daca citesc si incearca aceasta reteta, pentru ca placinta cu carne este foarte satioasa si gustoasa. ...
 Gomboti de mamaliga cu branza Gomboti de mamaliga cu branza
Aperitivele nu sunt necesar sa fie doar chiftelute, rulouri cu branza sau rosii umplute, desi cu totii le iubim si le devoram cu drag ori de cate ori avem ocazia. ...
Chiftelute cu sunca si cartofi
Chiftelele sunt de departe cele mai apreciate aperitive, asa ca de ce sa nu mergi pe ideea aceasta dar sa faci ceva deosebit: incearca sa faci mai multe feluri de chiftelute, nu doar cele traditionale din carne tocata. ...
Tarta cu branza de vaci si praz
Acest preparat este ideal atat ca si fel principal cat si ca aperitiv, iar daca tii post, poti inlocui branza de vaci cu cascavalul vegetal. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z