SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Tort cu fructe si frisca Tort cu fructe si frisca
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu 5 linguri zahar, iar galbenusurile se mixeaza cu celelalte 5 linguri de zahar pana devine o crema spumoasa. Se amesteca albusurile cu galbenusurile, coaja de la lamaie, bicarbonatul dizolvat in ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu 6 linguri zahar, zaharul vanilat si 4 linguri de apa si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu 4 linguri apa si un praf de sare si cu 6 linguri de zahar apoi se amesteca cu compozitia de ...
 Prajiura cu ciocolata si nuca Prajiura cu ciocolata si nuca
Pentru blat se separa ouale, albusurile se bat spuma, galbenusurile se mixeaza cu zaharul, cacaua, ness-ul si ciocolata topita.Se adauga albusurile peste compozitia de galbenusuri, apoi nuca macinata si la urma faina amestecata cu praful de ...
 Supa crema de bostan Supa crema de bostan
 Se taie bostanul în cuburi mici, se caleste în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adauga la calit si restul legumelor taiate cuburi si usturoiul la fel pentru înca 5 minute. Apoi se toarna apa deasupra si ...
 Sarlota cu mere Sarlota cu mere
Merele se curata de coaja si de mijlocul cu seminte apoi se taie in cuburi.Se pun intr-o cratita cu putina apa si se lasa la foc pana se inmoaie si se pot face piure .Cand apa s-a evaporat se adauga zaharul si il lasam sa fiarba cateva clocote. Se ia ...
 Chec cu zmeura Chec cu zmeura
Ouale si zaharul se bat spuma cu mixeul la viteza medie. Se adauga apoi uleiul si se mixeaza pana ce se incorporeaza. Se repeta aceiasi operatiune si cu laptele si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se pune peste amestecul ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga uleiul in fir ca la maioneza si la sfarsit faina si praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie. Albusurile se bat ...
 Tort cu frisca si ciocolata Tort cu frisca si ciocolata
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt si bicarbonatul dizolvate in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.Compozitia se ...
 Albina Albina
Pentru foi se pun toate ingredientele intr-un castron , mai putin faina, se lasa pe foc pana da in 2-3 clocote apoi se lasa la racit putin si se adauga faina.Se amesteca pana se obtine un aluat bun de intins foi.Daca e prea moale se mai pune faina ...
 Prajitura cu foaie de napolitana si blat cu nuca Prajitura cu foaie de napolitana si blat cu nuca
Pentru blat: se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul ca la bezea, apoi adaugi galbenusurile, biscuitii dati prin masina de tocat carne sau zdrobiti cu sucitoarea,nuca macinata si faina. Intr-o tava unsa cu margarina ...
 Prajitura Adriana Prajitura Adriana
Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul, uleiul si cacaua, apoi adaugi albusurile spuma si la urma faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava unsa cu margarina RAMA se pune nuca si se da ...
 Prajitura cu crema de ciocolata si frisca Prajitura cu crema de ciocolata si frisca
Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.Albusurile se bat spuma tare cu cele 7 linguri apa si un praf de sare si cu zaharul apoi se amesteca cu compozitia de galbenusuri.Compozitia se pune ...
 Clatite cu branza de vaci la cuptor Clatite cu branza de vaci la cuptor
Ouale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam apoi pe rand uleiul, iaurtul, laptele, esenta de vanilie si faina. Vom obtine o compozitie fluida, putin mai groasa decat cea a clatitelor obisnuite. Umplutura: Branza ...
 Briose Ionela&Ionela Briose Ionela&Ionela
Daca doua Ionele se aduna-n bucatarie, sigur va iesi ceva super. :)) Deci, se iau doua Ionele si se aseaza in bucatarie. Fara ele nimic nu va fi la fel. :D Incepem cu prepararea cremei: Se face conform instructiunilor de pe pachet, doar ca punem mai ...
 Paine cu gouda Paine cu gouda
Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C ...
 Cosulete din foietaj cu icre Cosulete din foietaj cu icre
Lasam foietajul la dezgetat. Intindem foaia si cu ajutorul unui pahar decupam forme rotunde, iar cu ajutorul unui pahar mai mic decupam marginile pe care le suprapunem peste cele rotunde, intre ele le ungem cu albusul batut bine, iar deasupra dam cu ...
 Baigli unguresc (cozonacei cu nuca) Baigli unguresc (cozonacei cu nuca)
Se pregateste maiaua: Se dizolva drojdia in laptele caldut amestecat cu zaharul si se lasa putin . Se amesteca faina cu untul solid sau se poate inlocui cu margarina RAMA daca doriti, se pune si iaurtul, untura de porc solida, ...
 Chiftelute de peste Chiftelute de peste
Se curata pestele se taie bucati, se scot intestinele ...bla bla stiti voi Se pun bucatile de carne la fiert in apa cu putina sare,se fierb 10-15 minute. se scoate pestele in apa se lasa la scurs putin dupa care se curata de oase(e ceva de lucru) ...
 Amandina Amandina
Pentru blat separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.Cand s-a dublat ca volum se adauga cacaua si faina.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se amesteca cu compozitia de ...
 Clatitele de dimineata ;) Clatitele de dimineata ;)
ouale si zaharul sunt amestecate bine intr-un castron unde adaugam pe rand laptele,apa minerala,uleiul si apoi faina pana obtinem un aluat de o consistenta mai groasa decat cea a smantanei lichide.la sfarsit adaugam esenta. le prajim rand pe rand in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 121
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z