Pizza arlechin cu blat pufos
De cele mai multe ori, in cazul pizzei, blatul face diferenta! Unii preferam blatul subtire si crocant, altii un blat pufos si bine crescut. ...
Lasagna
De departe una dintre cele mai cunoscute retete de provenienta italiana, lasagna a prins foarte repede teren in toate colturile lumii!
...
Macaroni cu branza si rosii
O mancare pregatita in stil clasic, dar mai aromata si mai bogata in vitamine, gratie morcovilor si rosiilor.
Intr-o oala mare cu apa putin sarata, clocotita, se fierb macaroni pana se inmoaie, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se ...
Biscuiti sarati cu parmezan, rozmarin si usturoi
Sunt un aperitiv excelent, usor de facut si o alternativa sanatoasa la cei din comert. Sau buni de rontaiala, pur si simplu. Deliciosi si de efect! Cantitatile sunt pentru 14 biscuiti.
Incalziti cuptorul la 200 de grade.
Ungeti o foaie de copt ...
Supa crema de rosii
Este o supa care se face la foc mic, dar asa poti fi sigura ca toate aromele raman si se intrepatrund. Serviti-o cu paine cu usturoi si branza la gratar. Cele mai bune rosii pentru supa sunt rosiile-prunisoare.
Incinge o tigaie mare, adauga ...
1