SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE
Carnea se amesteca cu ceapa, oul, bulionul ,condimentele , sucul de rosii si orezul ales si spalat.Frunzele se oparesc un minut in apa cu putina sare, se scot apoi si se pun in strecuratoare sa se scurga de apa, apoi se taie nervura de pe dosul lor ...
 Tocanita de curcan cu galuste Tocanita de curcan cu galuste
Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele de carne , Knorr si patrunjel verde tocat( desi se spune ca patrunjelul se pune la sfirsit, eu il pun de la inceput , pt ca da un gust mai bun )Se ...
 Orez cu pulpe la cuptor Orez cu pulpe la cuptor
Se spala orezul(eu am folosit orez lung cu timp de fierbere 10 minute) si se amesteca cu legumele taiate dupa preferinta, sare, piper. Se pun toate intr-o tava, deasupra se pun pulpele, se stropeste cu ulei de masline si se adauga apa atat cat sa fie ...
 Tocanita de cartofi cu piept de vitel Tocanita de cartofi cu piept de vitel
Se taie carnea in bucati potrivite (carnea sa o lasati cu tot cu os ca se face mai frageda).O punem la fiert in 3 l de apa si lasam sa fiarba cam o ora.Apoi adaugam legumele taiate cubulete mai lasam o jumatate de ora si punem si pasta de rosii si ...
 Pui manastiresc Pui manastiresc
De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea e pentru calugari, pare mai degraba "o gateala festiva, pentru oaspeti" .O mancare bogata , gustoasa,cu ingrediente una si una- de sa te lingi pe ...
 Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga
Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. ...
 Piept de curcan cu galbiori Piept de curcan cu galbiori
Se taie feliute subtiri pieptul de curcan si se asezoneaza cu sare, piper si alte mirodenii(eu pun cam din tot ce am in dotare!). Se pune si niste ulei si se lasa 30 de minute sa se marineze.Galbiorii se curata, se spala si se scurg bine. Ii puneti ...
 Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor
Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste ea se pune ceapa, ardeiul si cartofii taiati rondele.Se face un amestec din pasta de tomate, sare, piper si smantana si se pune frumos peste cartofi.Se ...
 Pui aromatizat cu bere Pui aromatizat cu bere
Puiul se spala ,se portioneaza se sterge cu hartie de bucatarie,si se tavaleste prin faina,dupa care se indeparteaza excesul de faina;Intr-o cratita(eu am folosit de pamant),se incinge uleiul si se face o prajeala inabusita de ceapa ,morcov si ...
 Sos de perisoare cu taitei scurti Sos de perisoare cu taitei scurti
Pregatim pasta pt perisoare: intrun vas, amestecam carnea cu oul, piper, sare, marar(optional) si patrunjel verde taiat marunt, faina si grisul, omogenizam bine, dam deoparte.Separat intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa verde taiata ...
 Ardei umpluti cu carne de curcan Ardei umpluti cu carne de curcan
Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ...
 TOCANITA DE PULPE DE PUI TOCANITA DE PULPE DE PUI
Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine.Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea. In ...
 Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac
Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati, le-am scos nervurile de la baza si am inceput impachetatul. Intr-un final, le-am facut culcusul intr-un dovleac frumos, de nici nu-ti venea sa-l ...
 SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME
Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute la prajit, dupa care adaugam legumele taiate corespunzator: ceapa pestisori, ardeiul gras fasii, rosiile felii subtiri, uaturoiul dat prin presa. Fierbem ...
 Ficatei cu sos Ficatei cu sos
Ficatei se spala foarte bine, se curata de pielite, se scurg pe hartie de bucatarie, se pun la prajit in ulei incins, se intorc pe o parte si pe cealalta,se adauga ceapa feliute si usturoiul intreg, se soteaza, se sting cu vinul alb, se fierb pana la ...
 Pui cu bere Pui cu bere
Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si telina taiate marunt pana prind culoare dupa care adaugati ...
 OSTROPEL DE PUI OSTROPEL DE PUI
Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ...
 Cartofi umpluti cu sunca si branza Cartofi umpluti cu sunca si branza
Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc. Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.Se ...
 Sarmalute cu carne de pui Sarmalute cu carne de pui
Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata, condimentele si se umplu frunzele de sarmale. Se aseaza intr-o oala pe fundul caruia s-au pus cateva frunze de varza taiate marunt.Se adauga peste ele apa amestecata cu suc de rosii si delikat daca ...
 Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan
Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 224
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z