SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Pulpa de Rata Confiata Pulpa de Rata Confiata
Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera ...
 Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor
Cartofii curatati (cei mici se lasa intregi, cei mai mari se taie in jumatati sau sferturi) se pun intr-un vas de lut (vas roman) impreuna cu ceapa si usturoiul verde taiate rondele, se presara piper, sare, Delicat picant si verdeata taiata marunt.Se ...
 Mazare cu piept de pui Mazare cu piept de pui
Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si se curata. Ardeiul gras se curata si se toaca marunt. Se inabusa in ulei ceapa si ardeiul gras si se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper ...
 Sarmale in frunze de varza Sarmale in frunze de varza
Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Chiftelutele, carnea toccata se amesteca cu ceapa tocata marunt, oua, sare, piper, usturoi pisat bine, marar, patrunjel si franzela imuiata in apa sau lapte, apoi stoarsa foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot se scurg. ...
 Copane cu cartofi la cuptor Copane cu cartofi la cuptor
Spalati copanele si le asezati in tava, curatati cartofii de coaja si ii taiati cubulete, ceapa taiata solzisori, morcovul rondele, iar telina o lasati intreaga, un catel de usturoi (am uitat sa-l pun la ingrediente), patrunjelul, uleiul, vinul, apa, ...
 MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA
1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore2.Ungem tava cu ulei si asezam cartofii taiati felii, muschiul de porc si ceapa taiata rondele3.Se tin la cuptor pana se rumenesc 30-45 de minute ...
 Ficat in Osanza Ficat in Osanza
Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia de ficat, in mijlocul ei punem ficatul si impaturam. Asa invelita felia de ficat se pune pe plita sau tigaie de teflon bine incinsa.Se prajeste 10-15 ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Picioarele sau alte bucati de carne cu sorici se parlesc putin pe flacara, apoi se spala sub un jet de apa. Carnea se pune la fiert cu apa rece (sa treaca cu 7-8 cm peste nivelul ei) si se adauga piperul, sarea si ceapa intreaga (se scoate cand s-a ...
 Sarmale in foi de varza acra cu carne Sarmale in foi de varza acra cu carne
Carnea de porc si ceafa de porc se trec prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita, 2 minute, cu doua linguri de ulei. La tocatura se adauga orezul spalat si scurs de apa si un varf de cutit cu piper sau un varf de lingurita cu ienibahar. Sare nu ...
 Mancarica cu carne Mancarica cu carne
Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele ...
 Pui si legume la gratar si orez Pui si legume la gratar si orez
Pulpele se taie si se pun decat partile superioare la gratar la fel se procedeaza si cu legumele: dovlecei taiati fasii, ardei taiati stelute, ceapa rondele si rosiile la fel, se pun pe gratar pentru a evita grasimea, atentie la colesterol.Ceapa se ...
 Antricot de porc cu legume la cuptor Antricot de porc cu legume la cuptor
Reteta se prepara in 2 etape1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, ...
 MUSCHIULET DE PORC UMPLUT MUSCHIULET DE PORC UMPLUT
Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa.Farsa de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza ...
 Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare
Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul, maghiranul, 1 ou batut, sare si piper.Se unge o ...
 iahnie de fasole cu sunca afumata iahnie de fasole cu sunca afumata
- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara se pune in apa si sare si se lasa la fiert pana este bine fiarta- ceapa se taie marunt, se pune la inabusit la foc mic cu ulei si 3 linguri de apa,se ...
 Tocana siciliana Tocana siciliana
Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul pisat,ardeii taiati felii,patrunjelul,foile de dafin si coaja rasa de la lamaie.Se stinge cu cele doua pahare de vin si se lasa sa fiarba 15 ...
 Iahnie de fasole cu scarita Iahnie de fasole cu scarita
Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori.Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si ...
 Piept de pui cu morcov in suc de portocale Piept de pui cu morcov in suc de portocale
Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata de piele si oase si se taie fisii.Intr-un vas de yena,se pune o lingura de ulei de masline si se adauga bucatile de pui.Ceapa se curata si se taie ...
 Musaca de cartofi,cu carne de pui Musaca de cartofi,cu carne de pui
Se calesc, impreuna,carnea tocata,ceapa tocata marunt si bulionul,in putin ulei,timp de 10-15 min.Se condimenteaza,dupa gust.Cartofii se curata si se taie rondele,cam de 1 cm.grosime.Se unge cu ulei,o cratita sau tava adanca.Se pune un strat de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 229
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z