SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Manaman Manaman
Ceapa se taie marunt dupa ce se curata in prealabil de coaja. Ardeiul gras se taie in fasii. Ceapa se prajeste un minut in ulei. Se adauga si ardeiul gras si se mai lasa putin la prajit. Rosiile se taie marunt dupa ce se curata de coaja. Se pun si ...
 Salata de cicoare Salata de cicoare
Salata se desface de frunze si se spala. Se pune intr-un vas, se adauga ceapa taiata in felii si se pune sare. Se stoarce intre maini, se adauga mararul taiat marunt, sucul de lamaie, uleiul si se amesteca bine. Se adauga un ou fiert si taiat ...
 File de peste in sos de ciuperci File de peste in sos de ciuperci
Topiti intr-o tava untul si puneti in aceasta fileurile de peste. Puneti frunzele de rozmarin si coaja de lamaie si potriviti de sare si piper. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa verde, ...
 Salata de ridichi cu masline Salata de ridichi cu masline
Se fierb ouale. La fel si cartofii, se curata si se lasa la racit. Ridichiile se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie marunt, iar patrunjelul se toaca. Galbenusurile se fac bucatele, se adauga sare si piper. Se amesteca bine cu uleiul ...
 Placinta cu ciuperci Placinta cu ciuperci
Intr-o tigaie topiti 40g unt, apoi adaugati usturoiul curatat si rumeniti-l la foc mic 1 minut. Spalati ciupercile, curatati-le, taiati-le in felii si puneti-le in tigaie, dupa ce ati scos usturoiul rumenit din ulei. |ntr-un castron amestecati ouale ...
 Ciorba de linte Ciorba de linte
Alegeti lintea, spalati-o si punetio la fiert intr-un vas cu apa rece. Cand este aproape fiarta, adaugati ceapa calita in ulei, usturoiul tocat marunt, piper si sare, dupa gust. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, ciorba este gata. Adaugati otet ...
 Cartofi bavarezi Cartofi bavarezi
Cartofii se fierb cu tot cu coaja, se curata si se taie in felii. Smantana se amesteca cu cascaval, se pune putina sare, ceapa rosie si carnatii taiati in felii. Cartofii si compozitia se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu putin unt. Se ...
 Saramura de crap Saramura de crap
Crapul se curata, i se indeparteaza capul, se spala si se da cu sare. Ardeiul iute se spala si i se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie in felii subtire. Rosiile se spala si se taie rondele. Crapul se frige pe ambele parti pe ...
 Salata de varza alba Salata de varza alba
Varza se spala, se taie fideluta, se sareaza si apoi se stoarce. Ceapa se curata si se toaca marunt. Varza se amesteca cu ceapa, uleiul, otetul, sarea si piperul. Se serveste rece. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Harira Harira
Se taie carnea de miel cuburi, se toaca rosiile, telina si ceapa. Lintea si nautul se lasa la inmuiat separat, lintea 3 ore, nautul 12 ore, apoi se scurg. Separat, se caleste carnea cu ceapa, lintea, nautul, telina si rosiile. Se adauga ...
 Friptura de vitel la tava Friptura de vitel la tava
Carnea se spala si se da cu putina sare. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie in felii. Carnea se aseazã intr­-o tava cu ulei si putina apa, impreunã cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu ...
 Spanac cu porumb dulce Spanac cu porumb dulce
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi calitio intr-o cratita, 3-4 minute in ulei. Adaugati spanacul si caliti-l impreuna cu ceapa, la foc mic, circa 10 minute. Puneti si pasta de tomate, diluata cu o cescuta de apa si lasati sa fiarba la foc ...
 PIZZA LA MINUT PIZZA LA MINUT
Se plamadeste o coca din faina, apa minerala, sare si 3 oua, care sa fie un pic mai groasa decat coca de clatite, dar care sa curga inca. Se tapeteaza o tava de pizza, rotunda, cu margarina si faina. Se toarna coca in strat cam de un cm, se pun ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Gulas cu carnaciori Gulas cu carnaciori
Taiati carnaciorii in rondele. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o in ulei. Adaugati carnaciorii, boiaua, ardeiul gras si iute, taiat marunt, si caliti totul la foc mic, 15-20 de minute. Puneti apoi sucul de roșii si 500ml apa ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Tarta cu ceapa, praz si cascaval Tarta cu ceapa, praz si cascaval
Puneti faina pe planseta de lucru, faceti in mijlocul ei o adancitura in care puneti drojdia de bere sfaramata si amestecata cu zaharul, 100ml apa calduta si 1 lingurita faina. Lasati 10 - 15 minute sa creasca maiaua si apoi framantati un aluat mai ...
 Muraturi asortate Muraturi asortate
Se spala toate zarzavaturile. Gogosarii de taie feliute, castraveciorii pe jumatate iar conopida de desface in buchetele. Varza rosie se taie in patru si apoi in felii subtiri. Morcovii se curata si se taie rondele. Se pun in borcane de 3 litri foi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 141
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z