SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc cu ceapa

 Varza  umpluta cu carne de porc Varza umpluta cu carne de porc
Acest preparat delicios ii poate face pe toti cunoscutii vostri , sa indrageasca felul in care stiti sa asociati carnea de porc cu binecuvantatele legume, chiar dupa prima invitatie la masa! ...
 Rulouri din carne de porc  cu ciuperci Rulouri din carne de porc cu ciuperci
Carnita bine curatata si spalata , o vei taia in zece bucati (sau o vei felia in 10 felii subtiri, in functie de bucata de muschi) si vei bate fiecare bucata ca pentru snitele. ...
Tocana din carne de porc
Reteta este veche de cand lumea fiind un fel de mancare foarte consistent pe care orice gospodina trebuie sa stie sa-l prepare. Tocana se poate prepara cu mai multe feluri de carne dar cea mai potrivita este cea de porc, fiind mai grasa. Tocana trebuie sa fie grasa si putin picanta. Asta inseamna ca reteta aceasta este indicata celor care nu au probleme cu colesterolul. ...
Frigarui de porc cu legume
Mmmm , ce bune sunt frigaruile, mai ales vara langa un pahar de bere rece ... dar daca e iarna ? nu-i nicio problema , cu ajutorul acestei retete le putem face in orice anotimp. ...
Sarmalute
Ceapa se curata si se taie in bucati iar mararul se toaca marunt. Intr-un vas se formeaza un amestec omogen din orez, carne, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. ...
Rulada de carne cu spanac
Spanacul se spala, se opareste in putina apa cu sare si se lasa la scurs. Se toaca marunt si se caleste in unt. se adauga ceapa si usturoiul fin tocate si se amesteca pana scade tot sosul lasat. Se adauga ouale batute cu un praf de sare si piper si se lasa sa se prajeasca precum o omleta. ...
Chiftelute in sos de rosii
Inmoi painea in apa. Cureti si tai ceapa si usturoiul. Razi fin cascavalul. Tai sunca in fasii, rosiile din conserva in cubulete, iar maslinele in rondele subtiri. ...
rulouri cu zarzavat
se aleg feliile de pulpa depoarc sau vitel, cu dimensinea de aprom 15 cm,latimea 5-6 grasimea nu f mare si se bat cu ciocanul de snitel numai pe o parte. ...
Cotlete bihorene cu smantana
Cotletele se spala si se zvanta cu un servat curat dupa care se prajesc (pe jumatate) in untura bine incinsa.Dupa ce se scot in grasimea ramasa se rumeneste ceapa,apoi faina care se stinge cu boiau a de ardei, piperul boabe si putina apa rece. ...
 Cartofi cu sos alb si carnati Cartofi cu sos alb si carnati
Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja, pentru 20 de minute, in apa cu sare, la foc iute.In acest timp cureti si tai solzisori ceapa, decojesti si tai castravetii in cubulete. Speli si toci marunt patrunjelul.Cureti si zdrobesti usturoiul cu ...
 Carnaciori cu fasole rosie Carnaciori cu fasole rosie
Cureti ceapa si ardeiul. Speli legumele. Tai marunt rosiile si ceapa, ardeiul in fasii, iar cabanosul in rondele groase.Intr-o tigaie cu ulei calesti putin ceapa, apoi adaugi pe rand cabanosul, rosiile, ardeiul si frunzele de dafin. Picuri putina ...
 Dovlecei prajiti cu bacon si ceapa verde Dovlecei prajiti cu bacon si ceapa verde
Tai baconul in felii subtiri, apoi in fasii. Cureti, speli si tai ceapa verde in rondele. Speli dovleceii si ii tai in rondele de 0,5 cm grosime.Incalzesti uleiul intr-o tigaie mai adanca, in care rumenesti fasiile de bacon, pe ambele parti. Adaugi ...
 Cotlet de porc cu smantana Cotlet de porc cu smantana
 Speli carnea, o usuci bine cu un servet de bucatarie, o presari cu sare si o lasi asa timp de 30 de minute. Intr-o tigaie incingi uleiul si prajesti cotletele pe ambele parti. Dupa ce s-au inmuiat si rumenit, le scoti si in acelasi ...
 Muschi de porc cu ceapa si morcovi Muschi de porc cu ceapa si morcovi
Carnea curatata de pielite si de tendoane, spalata si scursa bine de apa, treceti-o prin faina si  puneti-o intr-o tava mai mare in care ati topit untul. Adaugati cepele curatate, morcovii taiati in rondele, usturoiul tocat si supa  de ...
 Ceafa de porc la tava Ceafa de porc la tava
Tai pieptul pe lungime, iar la interior formezi un buzunar.Prajesti ceapa (sau o inabusi) cu toate legumele si toate condimentele. Fierbi ouale, le cureti si le pui pe rand in ceafa de porc, alaturi de compozitia de mai sus. Iei o folie de aluminiu, ...
 Mancare de castraveti acri cu carne de porc Mancare de castraveti acri cu carne de porc
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul incins. Speli si carnea, o tai bucatele si o adaugi peste ceapa impreuna cu boiaua sau pasta de ardei si o cana de apa. Castravetii ii cureti de coaja, ii storci bine, ii tai fasii, ii ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Cotlet de porc cu fasole verde Cotlet de porc cu fasole verde
Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in ...
 Cotlet cu sos Cotlet cu sos
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos. Se adauga ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc cu ceapa
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z