SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

Cocktail laws
Se amesteca bine oul batut cu zahar, porto,sampanie.Se toarna intr-un pahar cu cuburi de gheata se presara nucsoara rasa deasupra. ...
Snitel englezessc
Carnea se vitel se taie in felii subtiri de cca 1 cm grosime si se trece prin faina. ...
Limonada alba
Se lasa zaharul cu sucul de la lamaii si se lasa 3 ore la rece, apoi se pune vinul si laptele clocotind.Se da la rece.Se obtin cca. 8 pahare. ...
Tartine slovace
Feliile paine se stropesc cu vin rosu.Ficatul si slanina se taie in cuburi cat mai mici, se amesteca cu pesmetul,ouale,sarea si boiaua. ...
Ciuperci cu sos de lamaie
Se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa taiata julien peste care se toarna, din cand in cand, cate putin apa,dupa care se acopera inabusindu-se. ...
piept de curcan cu castane
Se curata ceapa si usturoiul ;ceapa se taie felii mai groase,4-5 catei de usturoi impreuna cu slanina se taie felii.Se preincalzeste cuptorul la 22*C. ...
caracatita cu mazare
Intr-o togaie mare se pune ulei la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile toate cuburi, peste care se adauga sepiile taiate suvite. ...
Vitel in stil italian
Pasul 1 - Puneţi escalopul în tava aparatului de gătit împreună cu bucăţele de unt, roşiile tăiate cubuleţe, ceapa shalot şi cimbrul. Turnaţi vin alb. ...
 Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
 Scrumbie cu amestec chinezesc Scrumbie cu amestec chinezesc
Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor. Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, ...
 Sos rapid de rosii Sos rapid de rosii
1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie 2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine 3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti ...
Sos bordelez
1. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati sunca si lasati-o sa se prajeasca timp de 2 minute, amestecind. Adaugati ceapa, morcovul, ciupercile si caliti-le timp de aproximativ 8 minute sau pina cind se inmoaie si capata o culoare usor maronie 2. ...
Sos bolognez
incingeti uleiul intr-o tigaie mare, adaugati ceapa, morcovul, telina si usturoiul si caliti-le la foc mic timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie Adaugati carnea tocata si prajiti-o pina cind devine peste tot maronie, amestecind din cind in ...
 Rigatoni cu creveti si scoici Rigatoni cu creveti si scoici
Pastele se pun la fiert, in apa clocotita cu sare, asa cum este indicat pe pachet. In acelasi timp pregatim si sosul. Mai intai tocam ceapa si usturoiul verde, eu le-am maruntit la robot. Intr-o tigaie adanca punem putin ulei de masline, apoi ceapa ...
 OUA UMPLUTE FRIPTE OUA UMPLUTE FRIPTE
1.Ouale fierte se taie in doua  pe orizontala ,iar galbenusurile se zdrobesc cu furculita.Se amesteca cu usturoiul zdrobit, cu sare, piper,cu patrunjelul fin tocat si cu o lingura de apa.Cu aceasta compozitie se umplu ouale. 2.Se incinge untul ...
 Spaghete cu pui& ghebe Spaghete cu pui& ghebe
Intr-un vas de iena uns bine cu o lingura de ulei (de preferinta, ulei de masline) asezam frumos ghebele, aliniate in functie de varsta, marime si culoare .:))))) Pulpele si pieptul de pui se maseaza bine cu cealalta lingura de ulei, se condimenteaza ...
 Rulouri din piept de pui cu vin alb Rulouri din piept de pui cu vin alb
Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ...
 PAVLOVA CU CAPSUNI PAVLOVA CU CAPSUNI
  (12 felii) 1.Se deseneaza un cerc cu diametrul de 20 cm.pe o hartie pergament.Se decupeaza si se captuseste cu el o forma rotunda de tort, cu acelasi diametru .Se incinge cuptorul la 130*C. 2.Se pun albusurile intr-un castron si se bat spuma ...
 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor
Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana. Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider. Dupa acest timp,punem ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z