SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Sote de inimi de curcan Sote de inimi de curcan
Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate, sare si piper. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pune vinul. Se lasa sa fiarba pana cand lichidul scade. ...
 Sos Ragu Sos Ragu
Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza ...
 Salsa verde Salsa verde
Intr-un recipient inalt punem toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer, mixam totul pana cand devine o crema destul de densa. Acest sos se foloseste pentru carnea si legumele fierte. ...
 Sos Beurre Blanc Sos Beurre Blanc
Sos Beurre BlancPunem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu ceapa esalota tocata marunt de tot.Lasam sa faca bule mici de fierbere si adaugam acolo si o frunza de dafine, piper alb si putina sare.Amestecam bine cu un ...
 Hribi cu tagliatelle Hribi cu tagliatelle
Se incinge o tigaie si se adauga ulei de masline. Aruncati in el si o bucatica de usturoi taiat in doua, caliti si inlaturati usturoiul pentru ca deja aroma cautata este in ulei. Aruncati hribii in tigaie si cand prinde culoare stingeti cu vin. ...
 esenta de usturoi esenta de usturoi
usturoiul taiat se fierbe in vincind vinul a scazut pe trei sferturi,se strecoara prin tifon ,se tine in sticlute bine inchise,se adauga cu picatura la sosuri ...
 Vin fiert special Vin fiert special
Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iarcelalalt mar se curata si se taie feliute subtiri. Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge ...
 Compot de visine Compot de visine
Se pune apa sau vinul sa fiarba cu zaharul, sarea si zaharul vanilat pina cind incep sa se lege putin. Se adauga visinele si se fierb la foc mic. La sfirsit se dauga scortisoara. ...
 Supa de linte si pui Supa de linte si pui
1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga legumele taiate si putina apa, cam 50 ml. Se calesc 5 minute pana incep sa se inmoaie, amestecand din cand in cand. Se adauga supa, ...
 Supa de pui si ou Supa de pui si ou
oul se sparge int-o farfurie se fierbe in apa cu putin otet pana se coaguleaza albusul(aproximativ 2 minute). Separat se trag in baie de ulei incins (aproximativ 1 minut)pieptul de pui,ciupercile taiate feliute, prazul taiat rondele,brocoli desfacut ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute la taiat).Intr-o oala ,se topeste untul si se toarna ceapa ,lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se sareaza,se presara si zaharul ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
Se pune apa la fiert. Când începe să fiarbă se adaugă usturoiul pisat. Separat se bate făina cu oţetul şi se adaugă apă evitându-se cu grijă crearea de cocoloaşe. Cînd supa fierbe din nou se adaugă sosul de făina şi oţet diluat cu ...
 Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa
Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare. (eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.) Se stinge cu otet sau zeama de ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in 2 litri de apa, pentru aproximativ 30 minute.Se strecoara apoi apa si se asaza deoparte pentru a fi pusa peste crema de legume. Separat, intr-o cratita, ...
 Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni
1) Sosul de capsuni:spalati capsunile,scurgetile pe hartie sugativa,le amestecati cu 2 linguri de zahar,dupa care le puneti intr-o tigaie de teflon ,pe foc mic cu 2-3 linguri de apa; Se fierb amestecand continuu,pana cand capsunile se topesc si devin ...
Tort din biscuiti si fructe
Topiti ciocolata si tapetati cu ea peretii unei tavi rotunde de tort,in care ati pus folie de copt(eu am pus folie alimentara).Puneti ciocolata in mai multe straturi.Bateti spuma albusurile cu zaharul pus treptat.Cand spuma se tine bine,adaugati ...
 Tort de piersici Tort de piersici
Mai intai preancalziti cuptorul, apoi la treaba:Se separa ouale. Galbenusurile se bat 10 min. cu zahar si suc de portocale. Albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusuri.Faina, amidonul si praful de copt se amesteca si se inglobeaza in ...
 Macrou cu sos de rosii Macrou cu sos de rosii
se proportioneaza macroul file si se pune intr-o tigaie cu 2 linguri de de ulei si sare. Dupa ce s-a facut pestele il scoatem pe o farfurie. Intr-o alta tigaie pregatim sosul: tocam ceapa marunt, sosul de rosii, sare, piperul boabe, foile de dafin, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 77
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z