SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Crap la cuptor Crap la cuptor
Pestele se curata, se spala bine, se cresteaza si se da cu sare, punandu-l cateva ore la rece. Dupa ce-si trage sarea se spala, se condimenteaza cu piper,cate un catel de usturoi in buzunarele formate, dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt, pe un ...
 Pastrav cu anchois si lamaie Pastrav cu anchois si lamaie
Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin si boia.A 2-a zi se aseaza pestii in tava unsa cu ulei de masline;se umplu pestii cu cate 2 anchois ,2 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si ...
 File de Dorada Regala..File de Somon..File de Salau de Nill cu legume in aburi File de Dorada Regala..File de Somon..File de Salau de Nill cu legume in aburi
Cantitatile mele prezentate nu se urmeaza mot-a-mot, pt ca eu am pregatit astea pt prezentare de peste. Sa incepem: Dorada regala cumparati-o fresh, se dezfileteaza incepand de langa coloana pe amandoua partile pana la coada, cu mate cu tot, pe urma ...
 Crap cu sos de rosii Crap cu sos de rosii
Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade ...
 DORADA LA CUPTOR CU LEGUME DORADA LA CUPTOR CU LEGUME
Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele.Intr-o tava de aragaz se pune o harie pergament care se unge cu ulei,se aseaza pestele in tava.Se stropeste pestele cu zeama de lamaie.Se pune o parte din legume,inclusiv ...
 File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate. File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.
Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri de peste. Eu folosesc file de pangasius deoarece nu este gras.Peste el punem o ceasca de vin,stafidele,coacazele,sare piper si menta uscata si il ...
 Pastrav umplut Pastrav umplut
Se curata, se spala si se taie dupa preferinta morcovul, 1 ceapa si telina. Se calesc in 20 ml ulei incins si se asaza in tava. Se taie in felioare ciupercile curatate si spalate. Se taie julien ceapa ramasa. In uleiul ramas se calesc ciupercile, ...
 FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI
Dovleceii, ardeiul gras, ciupercile se taie marunt, dupa care se gatesc in tigaie cu putin ulei de masline, oregano, sare si praf de usturoi.Fileul de salau se aromeaza cu sare si piper, dupa care se asambleaza o bucata peste cealalta , la mijloc ...
 somon la cuptor somon la cuptor
Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt, si se baga la cuptor, cam 30 min. Se serveste cu mujdei. ...
 Creveti cu sos Creveti cu sos
Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat, apoi i-am lasat la scurs.Intre timp am pus untul intr-o tigaie incinsa si am calit usturoiul tocat marunt.Am adaugat crevetii peste usturoi si i-am ...
 Platou cu fructe de mare Platou cu fructe de mare
Preparare: am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era cu smantana si ceapa si vin , eu am considerat ca ar da foarte bine si ceva picant si putin usturoi si am avut dreptate, a iesit minunat. Spalam bine ...
 Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume
Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu morcovii taiati rondele. Se adauga ardeii taiati fasii, ...
 Peste la cuptor Peste la cuptor
Punem pestele intr un vas/ tava, condimentam cu sare, piper, rozmarin si foi de dafin. Presaram cu bucati de usturoi, adaugam cativa stropi de ulei de masline si o cescuta cu vin alb. Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (in functie de ...
 RONDELE CALAMAR IN SOS LEMON-BUTTER RONDELE CALAMAR IN SOS LEMON-BUTTER
Calamarul se fierbe numai in lapte cu legumele mentionate 20 min. taiate cum vi se par mai gustoase... mie imi place rondele. Sosul se scade din lapte, unt putin si vin. Dupa ingroasere se asezoneaza cu zeama de lamaie si cu coriandru, piper, coaja ...
 SEPIE CU SMANTANA DULCE SEPIE CU SMANTANA DULCE
Sepia curatata se separa trupul de tentacule, se taie rondele sau in doua apoi patratele. Se topeste unt si putin ulei extra de masline, se pun bucatile de peste si se lasa pana se aduna. Stropiti-l cu vin si adaugati condimentele de mai sus dupa ...
 Somon la cuptor cu orez si legume. Somon la cuptor cu orez si legume.
Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu am pus pe langa condimente si sos pesto la borcan).Peste tava yenna am pus o folie de aluminiu,l-am acoperit bine si l-am bagat la cuptor 30 ...
 Plachie de caras Plachie de caras
Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste peste impreuna cu ceapa, se taie ardeii cubulete, morcovul rondele si usturoiu si se aseaza in tava deasupra pestelui.Lamaia se taie si ea feliute si se ...
 Novac la cuptor Novac la cuptor
Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din ...
 Pastravi cu legume Pastravi cu legume
Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii.Punem pestele curatat peste feliile de lamaie si adaugam legumele . Condimentam cu sare, adaugam vinul si uleiul ramas. Dam la cuptor pentru aprox 30 min. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 72
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z