SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Pere cu vin rosu Pere cu vin rosu
1)Se curata perele,se taie in jumate in lungime,se scoate inima 2)Intr-o oala se pune vinu si zaharu la fiert,cand incepe sa fiarba se adauga perele.Se fierbe fara capac la oala3)Cand perele sau inmuiat se scot din vin,se fierbe inca 5 min ...
 STRUDEL CU VISINE STRUDEL CU VISINE
1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul devine cremos.2. Se separa galbenusurile de albusuri si se adauga in compozitie treptat. 3. Separat se bat albusurile cu zaharul pina se formeaza o ...
 PERE IMBATATE CU INGHETATA PERE IMBATATE CU INGHETATA
Intr-o cratita mica, se da in fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaieIntre timp, se curata perele de coaja (nu li se rupe codita) si se indeparteaza cotorul, cu un instrument special.Se pun perele in vin, se reduce focul ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in ...
 Friptura la dubletta cu salata de ghebe Friptura la dubletta cu salata de ghebe
Carnea condimentata o asezam in dubletta in care am incins uleiul. O rumenim foarte putin pe ambele parti, adaugam usturoiul, apa si vinul. Lasam sa scada, dupa care o intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti. Servim cu salata sau muraturi. Noi am ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia.Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se inabuse ...
 Friptura  din pulpe la cuptor Friptura din pulpe la cuptor
Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Curcan cu oua Ochi de paun Curcan cu oua Ochi de paun
Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati, apoi intindeti-l pe o folie de aluminiu unsa cu ulei de masline (cine doreste il poate intinde pe 2-3 foi de placinta unse intre ele cu ulei ...
 Pulpa de porc speciala - Reteta casei Pulpa de porc speciala - Reteta casei
Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si ...
 Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas) Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas)
1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).Asezati pulpele de miel intr-o tava ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa
Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se ...
 Pui cu ananas si Rizi-bizi Pui cu ananas si Rizi-bizi
Pieptul de pui se taie fasii, se adauga 2-3 linguri de sos de soia (al meu era dulce si brun) se amesteca bine cu fasiile de pui si se lasa la marinat timp de jumatate de ora la frigider. In acest timp ne ocupam de Rizi-bizi.Se spala orezul in mai ...
 Aripioare picante la cuptor Aripioare picante la cuptor
Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un baitz preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare. Lasati-le cel putin 10-15 minute, apoi puneti-le intr-o ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z