SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Piept de pui cu sos alb Piept de pui cu sos alb
Pieptul de pui spalat si condimentat dupa gust se taie in fasii de 5 cm,se da prin faina,ou si apoi prin pesmet fiind astfel pregatit pentru a fi prajit in ulei(putem folosi varianta de a fi 'scufundat' rapid in baia de ulei fierbinte sau de a fi ...
 Berbecut la vas roman Berbecut la vas roman
  Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si cateva fasii de ardei rosu . Amestecam bine si adaugam apoi cartofii si fasolea verde. Bucatile de carne le condimentam bine si dupa ce am pus ...
 Pateu de ficat Pateu de ficat
Ficateii se pun la prajit in putin cu unt cu aproximativ 150 ml apa. Se invart pe ambele parti. Se fierb cam..10 minute. Se adauga vinul, usturoiul intreg si ceapa taiata in 4. Se fierb 15 minute amestecand. Se opreste focul si se adauga rozmarinul, ...
 Vin fiert Vin fiert
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, ...
 Lasagna cu carne si legume Lasagna cu carne si legume
Luam vanata pe care o curatam partial de coaja, adica o fasie da una nu, o taiem feli de circa 1 cm si le presaram cu sare pentru asi lasa zeama amara. Punem intr-o craticioara putin ulei si punem sa fiarba rosile inbulion pe care le-am pasat ...
 Tartine cu ciuperci Tartine cu ciuperci
Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul. Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul, apoi se adauga ...
 Rata cu sos de portocale Rata cu sos de portocale
Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din hartie,apoi se pun intr-o tava mai incapatoare se pune cate un mar intreg in burta ratelor,se condimenteaza cu sare si pier,se adauga 2 pahare cu apa si se dau la ...
 Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi
Se spala bine carnatul si se taie in bucati. Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie (daca e de teflon si mai bine)se prajeste carnatul bine pe toate partile ,dupa care se pune vinul si se lasa sa fiarba acoperit cu capac inca 20 minute dupa care se ...
 Friptura de miel la cuptor a la grec Friptura de miel la cuptor a la grec
 Se unge tava cu ulei, se pun carnea si cartofii in tava. Se condimenteaza cu sare si piper (dupa gust). Se stoarce o lamaie la storcator si se combina cu apa intr-un pahar si se imprastie peste carne si cartofi. Se iau 2-3 cateii de usturoi si ...
 Marinata de peste cu legume sote Marinata de peste cu legume sote
Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti. Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ...
 Pui in bacon cu sos de telina Pui in bacon cu sos de telina
Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare parte se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, apoi se inveleste in fasiile de bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se pune 1/2 pahar de apa si 1/2 pahar de vin alb si se da la cuptor la foc mediu pana se ...
 Ficatei inveliti in bacon Ficatei inveliti in bacon
Ficateii se curata bine, se spala, se scurg, apoi se invelesc fiecare in cate o felie subtire de bacon si se prinde cu o scobitoare. Deasupra se infige cate o felie de mar. Se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de iena, se pune vinul deasupra si ...
 Ficatei cu mamaliguta Ficatei cu mamaliguta
Ficateii se spala in apa rece,se curata de pielite,apoi se pun in lapte si se lasa circa 1 ora. Tocam ceapa solzisori si o punem la calit.Cand a devenit sticloasa se adauga ficateii si se lasa sa se rumeneasca usor. Se adauga ...
 Pui manastiresc Pui manastiresc
Carnea de pui se taie in bucati mai mici ,se asezoneaza cu sare,piper,cimbru,boia si se pune la rumenit in o lingura cu unt. Cand s-a aramit friptura se stinge cu 100 ml supa fierbinte, se trece intr-o tava si se da la cuptor la foc mic , pentru ...
 Tocanita din carne de porc Tocanita din carne de porc
Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, ...
 Rulouri din piept de pui cu jambon Rulouri din piept de pui cu jambon
Se feliaza pieptul de pui in fasii lungi si se bat ca pe snitele, se condimenteaza, in mijloc se pune cate o pruna care au fost inmuiate in apa fierbinte ca sa se umfle. Se ruleaza carnea si se inveleste in cate-o felie de jambon se prinde cu o ...
 Friptura de porc in sos de vin rosu Friptura de porc in sos de vin rosu
Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate. Adaugam usturoiul taiat ...
 Salata cu carne de vitel Salata cu carne de vitel
Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza: morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte. A doua ...
 Mancare de pere cu carne Mancare de pere cu carne
Se taie ceapa felii si se trage in untura. Carnea se taie in imbucaturi mari si se arunca langa ceapa sa se rumeneasca, apoi se stinge cu vin si cu apa, se condimenteaza cu piper si boia si se lasa sa fiarba acoperita la foc mic. Se curata perele de ...
 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele. Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z