SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Pui cu ardei Pui cu ardei
Portionezi puiul, il rumenesti in ulei incins pe toate partile si il scoti deoparte, pastrandu-l cald.In grasimea ramasa in cratita calesti ceapa taiata rondele subtiri si cateii de usturoi. Adaugi ardeii curatati de seminte si vinisoare, taiati ...
 Crap cu paste Crap cu paste
Cureti pestele de solzi, de intestine, ii tai capul si il speli bine. II usuci cu prosoape absorbante, il condimentezi cu sare si piper si-l stropesti cu  zeama de lamaie. Dai pestele prin putina faina, il pui intr-un vas uns cu ulei, pe care il ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Paste cu ficatei Paste cu ficatei
Toci marunt morcovii si telina. Calesti ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugi morcovii si telina, lasi sa se patrunda 5 minute la foc mic, apoi adaugi pasta de tomate amestecand continuu. Dupa cateva minute adaugi vinul si putina apa. Lasi sa ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Speli limba si o pui la fiert in apa cu sare pentru 30 de minute.Separat fierbi maslinele in apa. In acest timp, cureti ceapa, morcovul si patrunjelul, tai ceapa marunt si dai radacinoasele pe razatoarea cu ochiuri mari. Calesti ceapa in ulei incins, ...
 Tochitura munteneasca Tochitura munteneasca
Cureti si speli rinichii in mai multe ape. Speli bine carnea si ficatul, apoi le tai tot bucatele. Tai carnaciorii in bucati lungi de 4-5 cm. Pui apoi carnea sa se prajeasca in untura si cand bucatile sunt rumenite adaug sucul de rosii si le lasi ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Biftec clasic Biftec clasic
Amesteci boabele de piper cu mustarul si condimentul si le pisezi. Cureti si usturoiul, il pisezi si-l adaugi peste amestecul de condimente impreuna cu 4 linguri de ulei. Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui ...
 Pulpe mediteraneene Pulpe mediteraneene
Se spala pulpele, se usuca, se dau cu sare, se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii, ardeiul si ceapa se curata si se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incing trei linguri de ulei si se calesc legumele 5 minute.Se adauga vinul si un pahar cu ...
 Ghiveci de toamna Ghiveci de toamna
Se taie vinetele cuburi, se pudreaza cu sare si se lasa 20 de minute sa se scurga de sucul amar. Se clatesc sub jet de apa rece si se scurg intr-o strecuratoare.Se calesc vinetele, intr-o tigaie de teflon cu putin ulei, se adauga gogosarii taiati ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
 Ficatei de pui cu ciuperci Ficatei de pui cu ciuperci
Se curata ficateii, se spala si se asaza intr-o cratita cu uleiul si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se adauga peste ficatei. Se calesc 10 minute, amestecand permanent ca sa nu se prinda.Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, ...
 Sunca in straturi Sunca in straturi
Se taie feliile de sunca subtiri sau se cumpara gata feliate. Pe un fund din lemn se suprapun o felie de sunca de porc, doua de cascaval subtire si din nou una de sunca.Se presara boiaua pe bucata de cascaval. Acesta se taie bucati dreptunghiulare un ...
 Supa de vita cu spanac Supa de vita cu spanac
Speli carnea de vitel si o tai bucati foarte mici pe care le pui la fiert. Tai ciupercile fasii si le adaugi in oala de supa. Cureti morcovul, ardeiul si cartoful si ii tai marunt. Apoi calesti cartoful impreuna cu morcovul si ardeiul timp de 1 minut ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
 Crap impanat Crap impanat
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala si se zvanta bine cu un prosop absorbant. Se cresteaza pestele, se pudreaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.In fiecare crestatura se asaza cate o fasie de kaizer, apoi ...
 Mancare de ciuperci Mancare de ciuperci
Inabusa ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat rondele, un praf de sare si boia iute. Pune carnea taiata cubulete. Cand e aproape patrunsa, adauga ciupercile taiate felii si un praf de sare. Daca nu lasa prea multa zeama, adauga apa calduta. Spre ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
 Crap imbatat Crap imbatat
Taie pestele in bucati, stropeste-le cu lamaie si presara sare. Aseaza-le intr-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. Separat, inabusa ceapa in restul de ulei. Adauga faina dizolvata in 100 ml de apa.Pune rondele de ...
 Salata dobrogeana Salata dobrogeana
Ceapa, curatata, se taie felioare si se pune intr-un castron.Castravetii, curatati de coaja, taiati felii, se adauga peste ceapa.Rosiile se spala, se taie felii potrivite, iar ardeii se taie fideluta. Se amesteca toate legumele si se lasa la rece ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 41
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z