SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Carne de miel cu paste Carne de miel cu paste
Taie carnea, ceapa, morcovii, usturoiul si prajeste-le in ulei alaturi de carne, la foc mic. Adauga piperul, sarea, zaharul brun si paharul de vin si lasa ingredientele sa fiarba in vin. Peste compozitie pune rosiile si apa, acopera cu capac si lasa ...
 Ficatei in sos de vin Ficatei in sos de vin
Curata ficatul de pielite, dupa care rumeneste-l in putin unt. La final, condimenteaza-l cu sare si piper. Separat, topeste o lingura cu unt si rumeneste faina. Stinge cu zeama de carne amestecata cu vin, in care adauga o foaie de dafin si putin ...
 Porcusor cu sos de menta Porcusor cu sos de menta
        Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si ...
 Nectarine cu inghetata Nectarine cu inghetata
Taiati nectarinele in jumatati, scoateti samburii. Prajiti nectarinele pe gratar.Prajiti nucile si zdrobiti-le. Amestecati nucile cu inghetata.Fierbeti 10 minute vinul cu mierea si cuisoarele zdrobite. Umpleti nectarinele prajite cu inghetata si ...
 Medalion de vita cu cartof copt si porumb Medalion de vita cu cartof copt si porumb
Cu 2 - 3 ore inainte de preparare faceti o marinata din vin, cuisoare, dafin, ardei iute taiat marunt, ceapa taiata, condimente, in care puneti  medalioanele de vita la rece.Spalati bine cartofii si infasurati-i in folie de aluminiu. Puneti-i pe ...
 Cotlete de berbecut Cotlete de berbecut
Amestecati vinul cu cepele taiate marunt, ardeiul iute taiat in rondele subtiri, usturoiul pisat, sare, piper si cimbru. Fierbeti amestecul 3 minute si lasati-l apoi la racit. Puneti in acest amestec carnea la marinat. Acoperiti vasul si tineti la ...
 Jeleu de cirese cu rozmarin Jeleu de cirese cu rozmarin
Ciresele se spala, se curata de samburi, se taie jumatati si se scurg de apa, pastrandu-se si sucul scurs. Gelatina se topeste in apa calduta. Se amesteca sucul de cirese cu sucul scurs, cu sucul de lamaie si cu vinul rosu, se adauga zahar (in ...
 Costite glasate cu miere Costite glasate cu miere
Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l. Nu lasati sa fiarba.Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul. Puneti costitele in ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Pulpa de iepure cu ciuperci Pulpa de iepure cu ciuperci
Cureti bine pulpele de iepure, le pudrezi cu sare, piper, le freci cu boia si le dai la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Lasi sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si le scoti din tava.In grasimea din tava, calesti ceapa tocata marunt, ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Feliezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi, avand grija sa nu se rupa. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.Asezi pe mijlocul bucatii de carne castravetii murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o ...
 Tiramisu Tiramisu
Freci spuma galbenusurile cu zaharul, apoi le pui la bain-marie, adaugi treptat 150 ml vin amestecand continuu, pana se ingroasa crema. O lasi la racit.Bati frisca, incorporezi branza mascarpone, crema de galbenusuri si amesteci usor cu o lingura de ...
 Mancarica rece cu ciuperci soia si masline Mancarica rece cu ciuperci soia si masline
Cureti ceapa, o speli, o stergi cu un prosop de bucatarie, o tai pestisori, o pui intr-o cratita cu ulei si putina sare si o lasi sa se caleasca pana se aureste putin. Cat timp se rumeneste ceapa pregatesti ciupercile si soia. Intai pui la fiert 1 l ...
 Salata de fasole cu mozzarella Salata de fasole cu mozzarella
Scurgi fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si o speli bine, sub jet de apa.Cureti ridichile si ardeiul. Desfaci salata in foi. Speli toate legumele si salata, frunza cu frunza.Pastrezi cateva frunze de salata pentru a decora salatiera. ...
 Mancare cu smochine Mancare cu smochine
Intepi smochinele cu un ac gros si le pui intr-un castron. Le acoperi cu apa calduta si le lasi sa se rehidrateze timp de 1 ora.Caramelizezi putin zaharul si il stingi cu 1 pahar de apa. Cureti ceapa, o toci si o calesti putin in uleiul incins.Torni ...
 Rulada exotica Rulada exotica
Prajesti nucile in cuptor. Pui la inmuiat in coniac, fructele ramase, turnand apa cat sa le acopere.Tai carnea in patru bucati, pe care le crestezi si le bati cu ciocanul pentru snitele, pana obtii felii subtiri de circa 3-4 mm.Presari feliile cu ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
 Pulpa de porc cu legume Pulpa de porc cu legume
Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z