SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 Coronita de miel umpluta cu drob Coronita de miel umpluta cu drob
Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece)Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul) bine spalate si taiate in bucati, se face o tocanita cu ...
 Costita marinata traditional(reteta portugheza) Costita marinata traditional(reteta portugheza)
1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul se taie gros,sucul de la lamaie,foile de dafin,,vinul si uleiul,se amesteca f.bine.Se toarna peste carne,amestecam bine.Se da la rece 12-24 de ...
 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Ceafa de porc la cuptor in vin Ceafa de porc la cuptor in vin
Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se condimenteaza,se adauga vinul, se acopera vasul si se da la cuptor pentru 2 ore.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul rezultat. Cand carnea ...
 Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor
Se spala pulpele, se taie fiecare in doua si se unge cu ulei fiecare bucata. Se ia o tava termorezistenta,se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se taie legumele(poza 2), si se aseaza in tava(poza 3). Peste legume se pun pulpele, si se condimenteaza cu ...
 Piept de curcan cu cartofi la cuptor Piept de curcan cu cartofi la cuptor
Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat felii.Se lasa sa se insaporeasca jumatate de ora.Cartofii se curata si se taie in 4.Se unge o tava cu ulei de masline in care se pun cartofii ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.Cartofii noi se curata bine apoi se taie ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele ...
 PUI LA CUPTOR CU CARTOFI PUI LA CUPTOR CU CARTOFI
Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta de busuioc.Ii fierbeti pe jumatate.Puiul se spala bine,se zvanta si se aseaza intr-un castron ,unde se unge cu ulei de masline , piper, ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Medalion de carne Medalion de carne
Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!Asezam carnea intr-o ...
 Ceafa de porc marinata la grill (gratar) Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Pentru marinata se amesteca mustarul cu vinul,cu zeama de lamaie,untul topit si condimente dupa gust..Bucatile de carne se spala,se sterg bine,se impacheteaza in folie pentru alimente ,se bat putin si se tin cca 15-20 de minute la marinat. Dupa ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de hartie absorbante.Usturoiul vechi se curata si se trece prin presa.Se face un amestec din miere, mustar, condimente si 2-3 linguri ulei, la care adaugam ...
 Bife flambe cu sos de ciuperci Bife flambe cu sos de ciuperci
1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de ...
 Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor
Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa . Usturoiul se curata,iar jumatate se taie felii asezandu-se peste ceapa,iar cealalta jumatate se piseaza si se adauga peste friptura.Cotletele se ...
 Friptura de pui marinata la grill Friptura de pui marinata la grill
Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute...Dupa ce scoatem carnea din marinata,o scurgem,o asezam pe gratarul uns cu unt si o lasam sa se rumeneasca pe ambele la grill.Din cand in cand intoarcem ...
 Pui prajit marinat Pui prajit marinat
Puneti intr-un castron toate condimentele (fara cateii de usturoi), mierea, vinul, otetul, uleiul de masline si patrunjelul. Omogenizati marinata, apoi imbibati bine puiul pe toate partile, inclusiv in interior si lasati-l sa stea in castronul cu ...
 Friptura de porc cu sos de alune Friptura de porc cu sos de alune
Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z