SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui marinat cu orez aromat

Pui marinat cu orez aromat

Ingrediente - Pui marinat cu orez aromat

8 pulpe superioare dezosate
500 ml vin alb
2 cepe
1 morcov
frunze de telina
pastarnac
patrunjel
2 foi de dafin
2 cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
1 ardei gras
200 g orez
2 linguri ulei de masline
2 lingurite vegeta
1 lamaie
sare
piper.
Mod de preparare - Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.
Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute.
Lasati marinata obtinuta la racit.
Prajiti carnea, scoasa din marinata si stearsa, pe un grat incins, pe toate partile.
Pastrati-o acoperita, la cald, pana in momentul servirii.
Asezati pe platou carnea si cate 2 linguri orez, peste care presarati frunze verzi de patrunjel.
Peste carne puteti stoarce zeama de lamaie.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui marinat cu orez aromat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z